Zůstat, nebo odejít od partnera?

Anonymní
24.5.20 21:24

Zůstat, nebo odejít od partnera

Ahoj, jdu si pro radu, páč už nevím s kým se poradit, aby nestal při něčí straně.
Mám přítele se kterým jsem 5 let. Jsme mladí (21 let)
Od počátku jsem bydlela s ním u jeho rodičů, ale po nějaké době jsem si všimla, že se snaží nade mnou nadřazovat. (Je z,,lepší,, rodiny)
Chodila jsem po brigádách během škole, abych se vyrovnala finančně a nemusel za mě nic platit. Po třech letech jsme šli na chvíli od sebe, já se zaměstnala a snášela jsem to velmi špatně. Po nějakém čase jsme se dali opět dohromady a jelikož jsem dělala v baru, tak se mu to moc nelíbilo.. v tu dobu mi řekl ať skončím v práci, že mi najde něco jiného a že do té doby mi pomůže finančně..
Tak jsem šla na ÚP a dělám si rekvalifikaci na soc. pracovnika. mezitím jsem byla bez práce 4 měsíce a strašně mi to vyčítal, že jsem neschopná a podobně.. (nic za mě neplatil, vždy jsem si nájem u nich dokázala zaplatit sama i když jsem byla bez práce)
Příští týden mám nastoupit na brigádu do obchodu než si dodělám kurz a začnu normálně pracovat. Ale doma neustále slyším výčitky i před přáteli že jsem neschopná a ať tahnu do práce. Jsem z toho na dně. Další problém je že bych chtěla dítě, on mi jen na to řekl, že po 5ti letech není ještě připravený a že chce dítě až po třicítce( já si nedovedu představit že budu ještě tak dlouho čekat) :( miluju děti a strašně se těším na svoje, ale tak dlouho čekat asi nedokážu..
Příští rok si chci koupit svůj dům, mám našetřené na hypotéku a do léta se chci stěhovat, ať už sama nebo s ním, ale je na houby nevědět na čem jsem po pěti letech.. omlouvám se za roman a děkuju za názory :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
24.5.20 21:28
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu si pro radu, páč už nevím s kým se poradit, aby nestal při něčí straně.
Od počátku jsem bydlela s ním u jeho rodičů, ale po nějaké době jsem si všimla, že se snaží nade mnou nadřazovat. (Je z,,lepší,, rodiny)
Chodila jsem po brigádách během škole, abych se vyrovnala finančně a nemusel za mě nic platit. Po třech letech jsme šli na chvíli od sebe, já se zaměstnala a snášela jsem to velmi špatně. Po nějakém čase jsme se dali opět dohromady a jelikož jsem dělala v baru, tak se mu to moc nelíbilo.. v tu dobu mi řekl ať skončím v práci, že mi najde něco jiného a že do té doby mi pomůže finančně..
Tak jsem šla na ÚP a dělám si rekvalifikaci na soc. pracovnika. mezitím jsem byla bez práce 4 měsíce a strašně mi to vyčítal, že jsem neschopná a podobně.. (nic za mě neplatil, vždy jsem si nájem u nich dokázala zaplatit sama i když jsem byla bez práce)
Příští týden mám nastoupit na brigádu do obchodu než si dodělám kurz a začnu normálně pracovat. Ale doma neustále slyším výčitky i před přáteli že jsem neschopná a ať tahnu do práce. Jsem z toho na dně. Další problém je že bych chtěla dítě, on mi jen na to řekl, že po 5ti letech není ještě připravený a že chce dítě až po třicítce( já si nedovedu představit že budu ještě tak dlouho čekat) :( miluju děti a strašně se těším na svoje, ale tak dlouho čekat asi nedokážu..
Příští rok si chci koupit svůj dům, mám našetřené na hypotéku a do léta se chci stěhovat, ať už sama nebo s ním, ale je na houby nevědět na čem jsem po pěti letech.. omlouvám se za roman a děkuju za názory :(

Ještě podotýkám, že přítel mi lásku vyznává, takže to není nejspíš o tom že by mě nemiloval, ale také mi hodně vadí jeho mamka (tchýně) pořád má nějaké poznatky vůči mé osobě, ale už se párkrát stalo, že se mě přítel nezastal, ale přidal se k ní.. nevím co mám dělat. Miluju ho, ale nevím jestli mám čekat že se něco zlepší, nebo se zase chvíli trápit a začít s někým novým znovu..

• Citovat
  • Upravit
72725
24.5.20 21:30
@Anonymní píše:
Příští rok si chci koupit svůj dům, mám našetřené na hypotéku a do léta se chci stěhovat, ať už sama nebo s ním, ale je na houby nevědět na čem jsem po pěti letech.. omlouvám se za roman a děkuju za názory :(

A ním chceš dítě? To jako fakt? Twl.. Pohrdání u něj neskončí.. Poslala bych ho k šipku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823

Miluješ ho? Pokud bys s ním byla šťastná a plánovala s ním budoucnost, tak si myslím nevylejvas srdíčko tady…Já jsem se svým chlapem letos 8mym rokem, za pár týdnů čekáme druhé dítě, nikdy jsem neslyšela výčitky ohledně mých příjmů (na naopak),snaží se mi být ve všem oporou…S takovym chlapem bych plánovala společný život…Moc ti přeji, abys došla správného rozhodnutí, abys byla šťastná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228

Můj názor je ten, že jste každý někde jinde, jsi mladá a pokud tě shazuje už teď, tak pak to bude jen horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
24.5.20 21:31

5 let je dlouhá doba, ale jsi mladá. Žij si život podle sebe, tak jak ty to cítíš. Rozcházite se v základních věcech, které od života chcete. A to vůbec nepřihlížím k tomu, že se k tobě chová jako vul…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
24.5.20 21:31

Pockej pockej. 21 let, bydlis u nej, nepracujes, ale chces kupovat barak a mas na hypoteku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
24.5.20 21:32

Mše zaujalo, ze máš našetřené na hypotéku. Jak jsi to dokázala? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
24.5.20 21:34

Mazej zpátky k mámě a nejdřív se nauč žít sama a najít si stálou práci. S tím jelimanem tě žádné štěstí nečeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
24.5.20 21:36

Normalne z brigady a platu malo kvalifikovaneho socialniho pracovnika utahnes hypoteku na dum. Ten tvuj si te nezaslouzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
24.5.20 21:36

A chceš s ním dítě, když se k tobě chová, jak se chová? Holčičko, věř, že jsou i hodní milí kluci :hug: Najdi si nějakého takového a od tohoto rychle pryč. Hlavně si s ním neporizuj mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
24.5.20 21:37

Jo jasně, na tu hypotéku jsi našetřila z ty brigády, jo? :mrgreen: v 21 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
24.5.20 21:42

@pikola tak třeba dostala něco od rodičů a na rozdíl od většiny to nerozchlastala v barech, ale šetří si to… Co to je za otázku? Nikde nepsala, že si to vydělala na brigádě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
24.5.20 21:52

Jsi docela dobrodruh. chces dite s nekym, kdo se do tebe navazi a shazuje te uz ted? a co az budes na rodicovske, to ti taky bude rikat, ze nejsi k nicemu, ze ani nemas pri rodicaku praci? a tchyne se do tebe taky navazi, on se te nezastal…prosim utec.on neni jedinej chlap na svete, budou jini, lepsi, co si te vazi.jsi mlada, mas opravdu hodne casu najit si nekoho kdo si te bude vazit a mit te rad.mmch tohle psychicke deptani se bude jen horsit, a postupne ztratis sebevedomi a on bude pak spokojeny ze jsi na nem zavisla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
24.5.20 21:56

Třeba nejake peníze zdědila, dostala od rodičů… nebo má nasetreno jen na těch 20% hypo. Vy jste hned hotové.

Každopádně, já bych s ní nebyla… Víš, jak budeš mít malé příjmy na rodičáku, vždyť ti to bude pořád vyčítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí