Zúžená předkožka - obřízka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72
17.3.14 15:40

Zrovna jsem založila podobné téma a todle úplně přehlédla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
17.3.14 15:44

@demo123 No maminka si nic nehoni…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
17.3.14 15:48

Náš syn má opravdu vrozenou fimózu :think: Hodně jsem to probírala s manželem a on si tento „problém“ vzal jako chlap na starost ;) a případné doktory pořeší s malým on. Nechce, aby někdo napáchal škodu, protože v hlavách některých lékařů v těchto věcech ještě pořád kraluje středověk :roll: Je toho názoru, že času je dost a zatím chce zkusit mastičku a pokud to nezabere, tak by se až v pubertě případně dořešila obřízka, ale hormony v pubertě udělají taky kus práce (prý vlastní zkušenost ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.3.14 16:00

@Opocno :lol: Sikula :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
17.3.14 16:02

A má tu někdo pozitivní zkušenost, že to v pěti nešlo a bez zásahu se to zpravilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
17.3.14 16:16

Ahoj,
mame podobny pripad jako je videt ze ma dirku vetsi a vetsi a kuze proste povoluje sama vekem, nemyslim ze by mel do budoucna problem ktery by se musel resit nozem a v zadnem pripade bych nikam nesla, pokud jak jsem psala to neni ze zdrav. duvodu, ale jen to proste nejde :nevim: no a? kdyz nema problem a myje se atd tak na co?!!!
do puberty casu dost, sama jdu na 5ti letou a jsem zvedava, kazdopadne Dr. nenecham aby neco delala nasilim, je to snad moje dite a nemusim mit stejny nazor, prece se ani vsechny deti celoplosne neockuji na to ci ono co neni nutne :nevim:! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
17.3.14 16:23

@PetraNV nechala bych být já nepřetahuji to sému synovi na doporučení pediatra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.3.14 17:06

Ahoj,
nášemu mladému bude letos 10let a konečně můžu říct, že přetáhne tak jak má. Doktorka to nějak zvlášť neřešila ve 3, v 5 ani v 7 letech, že by se to mělo do puberty samo upravit. Jen jsme teda, na její doporučení, večer při koupání zkoušeli přetahovat, ale vždy jen co to jde a hlavně, aby to nebolelo. A občas po koupání jsme mazali heřmánkovou mastí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
17.3.14 19:47

Děkuji všem moc za názory i zkušenosti.

Pediatrička mého syna to také do 5 let neřešila. Teď už chce, aby právě udělali to násilné přetažení a pak případně obřízku. Ale hlavně to násilné přetažení právě prý poškodí a způsobí problémy v budoucnu právě s nutností poté operovat.

Má někdo další (mimo ANAVIKU) zkušenost, že to třeba v těch 5 letech nešlo a později, třeba až v pubertě se to samo srovnalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.17 17:34

Obřízka

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli tu někdo nemá zkušenost stým malímu nešla stáhnout kůžička tak jsme byli u lékaře ta nám předepsala mast ta nám pomohla kůže šla krásně dolů ale na jedné straně to má zarostlí takže když si to stáhne tak mu jde pindík do jedné strany. Paní doktorka nám vypsala žádost na neurologii že mu to udělají nějakím kroužkem nevím co to je bojím se že ho to bude bolet můžete mi někdo kdo s tím mám zkušenost napsat jak se to dělá a jestli to bolí děkuji :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
2614
11.1.17 22:05
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli tu někdo nemá zkušenost stým malímu nešla stáhnout kůžička tak jsme byli u lékaře ta nám předepsala mast ta nám pomohla kůže šla krásně dolů ale na jedné straně to má zarostlí takže když si to stáhne tak mu jde pindík do jedné strany. Paní doktorka nám vypsala žádost na neurologii že mu to udělají nějakím kroužkem nevím co to je bojím se že ho to bude bolet můžete mi někdo kdo s tím mám zkušenost napsat jak se to dělá a jestli to bolí děkuji :roll: :roll: :roll:

Už jsem vám to napsal na jiné fórum - amputace předkožky je v tomto přípapadě ublížení na zdraví. Měla byste se poohlédnout po jiném doktorovi. Kdybyste nebyla anonymní vám dám na jednoho typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.1.17 23:26

Gin124 děkuji za odpověd ta paní doktorka není lékařka ale zvěrolékař jsem ráda že jsme že jsem tam sním nešla zašli jsme k jinému lékaři a ten nám to udělal přímo v ordinaci malej trošku zabrečel ale jinak to má už v pořádku sem zato moc ráda :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
12.1.17 04:10
@Lusia24 píše:
Gin124 děkuji za odpověd ta paní doktorka není lékařka ale zvěrolékař jsem ráda že jsme že jsem tam sním nešla zašli jsme k jinému lékaři a ten nám to udělal přímo v ordinaci malej trošku zabrečel ale jinak to má už v pořádku sem zato moc ráda :D :D

Tomu tak nevěřím. S Plasti Bellem jen tak někdo nepracuje. Vím sice o jednom lékaři v Praze, ten však byl na stáži v USA, kde se to naučil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.1.17 10:31

Tak tomu věřte protože to tak vážně bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
12.1.17 15:49
@Lusia24 píše:
Tak tomu věřte protože to tak vážně bylo

Vím o této problematice. jak málokdo, protože jsem se na ní zaměřil, dnes je dvanáctého, a vy jste svůj nesmysl vypustila devátého. Dle mých znalostí je váš příspěvek totální provokace a fake.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí