Zúžení krčních tepen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
473
3.9.14 18:55

@blumen hmm nevim no :nevim:.. ale proc me boli ty oci :zed:, taky z nervu? Divne :nevim:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
3.9.14 21:08

Vis mw to rikaji uz 2,5roku :-) ze jsem psychous a vse jsem si vsugerovala po tom traumatu co jsem prozila a prozivala. Chodila jsem k psycholozce, psychiatricce. Brala neurol, chvilku antidepresiva a vysledek…nic, furt stejne. Vim ze msm ty uzkostne poruchy, poznam je, ale to motani tsm podle me nepatri. Ale tim ti nechci brat nadeji, ze je to „jen“ v hlave…taky jsem se snazila si to pripustit ale nic :-(
Jinak uz se citim kapku lepe, uz jsem dneska i vysla ven, brutalne jsem se motala, ale nespadla jsem, uff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
3.9.14 21:45

@Bibík13 tak to je super, ze uz se citis lepe :hug:.. Nevim, ale rikala, ze ten pocit nejistoty je psychikou, bojim se, abych neodpadla, aby se neco male nestalo, kdyz budeme samy doma a to uz je pry problem.. takze uz tim, ze porad na to myslim, tak tim se muj stav nemuze zlepsovat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
3.9.14 21:48

A kdyz jsem jela v nedeli na hrvitov a videla jsem tam nejak moc lidi, byla jsem tak nervozni, ze jsem se motala jeste vic.. uz jsem se videla na zemi a ten pocit, ze by vsichni cumeli.. uff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
3.9.14 22:11

@sarah2011 stejne mi to dela. Sotva manza zabouchne dvere kdyz jde do prace, sotva vyjdu ven z bytu sama s malou, v obchode skoro ani nevidim, jak se mi mlzi oci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
3.9.14 22:14

@Bibík13 to jsme na tom stejne, vzdy odpocitavam minuty kdy ma dojit :mrgreen:.. ne fakt hnus :zed:.. pry na podzim je to horsi co se tyce psychiky :zed:.. Musim se snazit na to nemyslet a nepodat se tomu tolik!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85476
3.9.14 22:26

@sarah2011 na ocnim jsi byla 100%-ne taky, ze? Mivas to i na dovolenych?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
3.9.14 22:38

@sarah2011 jo to je 100% pravda, v zime je to mnohem horsi, u me teda :-(:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
650
3.9.14 22:50

U mne je nejhorší jaro a léto… zima bývá většinou klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
3.9.14 22:53

@sarah2011 sory ze ti sem lezu ale co popisujes to jsem cela já. Motáni hlavy kdy mám pocit ze se fakt hned skacim, pocit jak když chodim po vlnitým chodníku, bolesti očí tlak v hlavě, bušení srdce, pocit ze nemůžu dejchat, nervozita, rozmazané vidění. Takovyhle stavy jsem mela tak jednou za rok za dva vždy trvaly třeba tři měsíce od probuzeni po usnuti. Vždy mi to naskočil o když jsem byla úplně v pohodě bez stresu úplně jak mávnutím proutku. Vyšetřena jsem byla snad na vše vždy OK i hospitalizována. Pak jsem si tedy připustila ze to bude tou psychikou po deseti letech lítání po dr zašla jsem na psychiatrii začala brát antidepresiva mám panickou uzkostnou poruchu a s antidepresivy jsem celkem vpohode. Dokonce jsem otěhotněla a mám osmiměsíční holčičku chodim do ambulance psychiatricky beru poctivě prášky a fakt funguju nedam na antidepresiva dopustit me zachránili abych zas normálně žila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
3.9.14 23:57

Já fakt myslím, ze bys mela hlavně přibrat. Tělo je vyčerpané. Procjsi vlastně držela tak šílenou dietu, co to rychle zhubnuti způsobila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.9.14 07:00
@blumen píše:
@sarah2011 na ocnim jsi byla 100%-ne taky, ze? Mivas to i na dovolenych?

Jj na ocnim ok, co mam ty problemy, tak jsem nikde vlastne nebyla velice, takze zadna dovca..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.9.14 07:01

@zuzan ty jsi uzivala antidepresiva a mohla jsi se snazit o mimco 8o 8o?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.9.14 07:04
@vodolejka píše:
Já fakt myslím, ze bys mela hlavně přibrat. Tělo je vyčerpané. Procjsi vlastně držela tak šílenou dietu, co to rychle zhubnuti způsobila?

Jj presne jak pises, telo je vycerpane, zhubnout 18kg behem 5mesicu je hodne a pak se nemuzu divit, ze to na me spadlo :zed: Ale uz jim vse na co mam chut, manzel mi picha B12, tak snad to bude ok.. Chtela jsem zhubnout, vzdy jsem byla jak lunt sucha, tak jsem si nechala napsat jidelnicek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
4.9.14 07:39

@sarah2011 jo mela jsem nejnižší dávku a typ který jde v tehu i při kojo a holčička je čilá a zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí