Zvětšená děložní sliznice a 4. týden těhotenstvý

13
8.7.14 10:43

zvětšená děložní sliznice a 4. týden těhotenstvý

Ahojte, dnes jsem byla u doktora kvůli slabé menstruaci po 14 dnech a řekl mi, jestli nemůžu být těhotná, že mám zvětšenou sliznici jako kdybych byla 4. týdny těhotná. Řekl mi, ať si zítra udělám test. A já se chci zeptat, když bych byla ve 4. týdnu těhotenství, znamenalo by to, že by to bylo ze styku před 4 týdny nebo před 2 týdny? mám v tom nějak zmatek. Ale kdyby to byl styk před 2 týdny (pravděpodobně spíš tak 10 dny), tak byl by už vůbec ten test spolehlivý? A stalo se vám některé, že vám tohle doktor řekl a nebyla jste těhotná? Před třemi dny jsem měla podle bazální teploty ovulaci, styk byl už před 10 dny. Menstruaci očekávám za 10 dnů. Mám si už tedy dělat ten test zítra? Z dřívější doby být těhotná nemůžu, než před těmi 14 dny. Měli jste taky některá takto zvýšenou sliznici a nebyli jste těhotné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9950
8.7.14 11:17

Já na lítla k dr. hned po slabě pozitiv. testu (ano, prvnička :mrgreen: )..a už při pohmatu, mi řekla, že mám zvětšenou prosáklou dělohu..že to tam určo je..no a UTZ to jen potvrdil ;)..na dlaší den odběr krve..a měla jsem 267 HCG, dr. mi pak řekla začínající 4. týden :nevim:

Tak hodně zdaru :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.7.14 11:30

A to už jsi měla po vynechání menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.7.14 12:24

Mě totiž hlavně mate, jestli když doktor říkal těhotná 4. týdny, jestli myslel, že k oplození došlo před 4 týdny nebo před 2 týdny :nevim: když se všude uvádí, že těhotenství se počítá od poslední menstruace, tedy už při vynechané následující menstruaci jsou to 4 týdny, i když k oplození došlo v půlce cyklu. Já mám tu menstruaci teď tak rozházenou, že vůbec nevím, kdy jí mám čekat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.16 21:27

petule

Ahoj holky potřebují poradit.
mam bolesti v podbřišku, pocit na zvracení někdy i zvracim prsa mam natekle, porad bych jen spala a povolila mě často i hlava.
Dnes jsem byla u doktora a ten mi řekl že na ultrazvuku jic newidi ale ze mam zvetseni sliznici a vzal mi krev. menstruace by mela dorazit do 3 dnu…tak co myslíte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
21.8.16 18:51

Ahojky, vcera jsem byla na gynde se domluvit na laparoskopii, ktera probehne 15.9.,ale myslim, ze u me ve stredu 10.8.probehla ovu, po 9dnech maam sliznici 13mm, pry je pekna na to, ze mam PCOS, ale na ms to pry nevypada, i presto, ze me picha ve vajecnikach a pnou prsa, tak nevim, co mam cekat… Poradite nekdo?

Nahlásit Editovat Citovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky