Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
K lékaři chodit nemusíte, stačí, když mu zavoláš a necháš se po telefonu poučit o erekci v dětském věku. ![]()
Nebo zagoogli, najdeš toho všude spoustu.
Ja googlila a nejak jsem nic nenasla. Takze i v tomto veku je to normalni? Ja se vydesila ze ma nejakou infekci nebo kylu
@Anonymní píše:
Holky kdyz malemu sundavam plenku, tak ma obcas uplne natekly penis, trikrat tak velky a tvrdy. Docela me to vydesilo setkaly jste se s tim? Pak mu vetsinou splaskne ale pripada mi to divne. Taky si porad za pindika taha. Mame jit k lekari? Malemu je 10 mesicu
mily trolle, bud rad, ze je zdravy
@Anonymní píše:
Ja googlila a nejak jsem nic nenasla. Takze i v tomto veku je to normalni? Ja se vydesila ze ma nejakou infekci nebo kylu
kdyz mu stahnes kuzicku pres zalud, ma tam cisto nebo nejakou bilou usazeninu,
to by pak svedcilo o spatne hygiene
@Pesimistaa píše:
kdyz mu stahnes kuzicku pres zalud, ma tam cisto nebo nejakou bilou usazeninu,
to by pak svedcilo o spatne hygiene
Ono mu to nejde pretahnout. A troll nejsem to snad takhle blby tema by si nikdo jako srandu nevybral
@Anonymní píše:
Ono mu to nejde pretahnout. A troll nejsem to snad takhle blby tema by si nikdo jako srandu nevybral
tak hlavně mu nepřetahuj násilně. V tomhle věku je normální, že to nejde.
@Anonymní píše:
tak to neni dobre, to je na navstevu doktora, ten to uvolni jednoduse sondou a bude klid
P.S. cim driv, tim lip
@iiiv píše:
nepřetahovat, přetáhne si sám až bude čas
to je sice Pravda, ale jestli s emu tam v zahybech uz neco usadilo, tak to je na infekci, takze doktor
@Pesimistaa píše:úplná blbost, mázek- smegma je úplně normální a pomáhá právě k tomu aby se předkožka uvolnila. Vůbec bych do toho nezasahovala, akorát by z toho malý mohl mít problémy.
tak to neni dobre, to je na navstevu doktora, ten to uvolni jednoduse sondou a bude klidP.S. cim driv, tim lip
@Pesimistaa píše:
tak to neni dobre, to je na navstevu doktora, ten to uvolni jednoduse sondou a bude klidP.S. cim driv, tim lip
To je ale pořádná hloupost
Sto let za opicema.
Holky kdyz malemu sundavam plenku, tak ma obcas uplne natekly penis, trikrat tak velky a tvrdy. Docela me to vydesilo setkaly jste se s tim? Pak mu vetsinou splaskne ale pripada mi to divne. Taky si porad za pindika taha. Mame jit k lekari? Malemu je 10 mesicu