Zvířata a klíšťata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6100
7.4.14 17:21

Ahoj, já jsem ještě nic proti klíšťatům nedala a teď koukám, že má náš mladší klíště ale pod ním opravdu velkou bouly… Nevíte jestli je to normální nebo má nějaké blbé reakce, ten starší to podle mě nemívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
7.4.14 17:39

Ahoj, ja mam taky chlupace a s timhle mame dost zkusenosti :-) kapicky za krk jako Frontline jsou sice dobry, ale na klistata ucinkujou jen mesic. Super je obojek kiltix, ale memu psovi se na nej asi po 3-4 sezone udelala alergie a strasne se s nim drbal, tak jsem letos volala veterinari abych se s nim poradila, jakej koupit aby mel jinou ucinnou slozku. Doporucil mi ten scalibor nebo foresto. Scalibor cenove ujde, ale zjistila jsem, ze by se nemel pouzivat v domacnostech, kde se psem zije kocka/ky (ja mam 3) protoze je pro ne smrtelne nebezpecny. Takze jsem objednala foresto. Vyhoda je, ze je to jedna investice na 8 mesicu, coz je super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
7.4.14 18:01

Dnes jsem tahala venkovní feně 3 klíšťata :cert:, dostane obojek. Domácím psům ještě nevím jestli obojek nebo pipetu za krk :think:. Spíš tu pipetu, přece jen jsou s nimi děti v úzkém kontaktu, když jsou doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
8.4.14 09:06

Ahoj, našemu kocourovi jsme na veterině taky nechali nakapat pipetu STRONGHOLD za krk. Úžasná věc…jednak mu to pomohlo od ušního svrabu a od té doby ani jedno klíště…aplikace by měla být co 6měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný