Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Syn ma rad tyto zviratka z tvrde gumy.
prijdou mi ale zbytecne drahe, chci mu koupit nejakou levnejsi alternativu, idealne sadu. Poradite?
PS: potrebujeme ale nutne, aby umely stat ![]()
Dekuji.
Schleichu se nic nevyrovná. Všechno ostatní jsou náhražky, Bullyland je levnější, stojí. Aůe Schleich to není, ten je věčný. https://www.mall.cz/…100010595939?…
Je to jako lego a napodobeniny. Schleich je jen jeden. raději méně ale originál. Ted možná něco bude i v akci ![]()
Lacinější zvířátka mají v různých formách v různých hračkářstvích. Dcerce jsem kupovala balení, kde jich bylo asi 15, zebry, žirafy apod. v Pompu, ale určitě bude mít i Dráčik a jiné. Nicméně je to plast, vizuálně nejsou moc hezky udělané, jak tu padlo, Schleich je jen jeden… Uznávám, že jejich cena je dost brutální, ale občas mívají ve Sparkys i Bambuli akci (v druhé zmíněné je teď 20 % sleva na vše) a někdy mají akci i přímo na figurky zvířátek. Tak třeba kupovat po částech nebo říct příbuzným?
@Markéta80 píše:
Je to jako lego a napodobeniny. Schleich je jen jeden. raději méně ale originál. Ted možná něco bude i v akci
souhlasím. děti už mám velké a na těhle hračkách už nefrčí, ale dokud byly menší (školka, první stupeň základky), tak jsem se naučila kupovat jenom Schleicha. a to jsem tehdy s penězi dost válčila, ale jak bylo psáno - raději méně, ale originál ![]()
@sagina taky už nekupuji, ale ta kvalita je úplně jinde a i jsou těžké takže hezky stojí
. Před Vánoci se dají sehnat za lepší ceny. I ty lepší napodobeniny nejsou nic moc a cena už není takový rozdíl.
Ještě mne napadl Aliexpress, ale je otázka, jaká bude kvalita zboží a kdy dorazí.
My mame doma jen Schleich, nakoupila jsem ho teda ve velkem mnozstvi pouzity, diteti je to jedno (bylo jeste male). Ted ma 5 a hraje si s nimi porad.
@katuska1984 píše:
Syn ma rad tyto zviratka z tvrde gumy.
prijdou mi ale zbytecne drahe, chci mu koupit nejakou levnejsi alternativu, idealne sadu. Poradite?
PS: potrebujeme ale nutne, aby umely statDekuji.
Jo, drahé jsou. Ale mají dobré zpracování. Vypadá to, jak to vypadat má.
Uvidim..maly nema ani dva roky, ale. myslim, ze to je hezka hracka…dcery jsou uz velke a mely obyc. zviratka, ale bylo to poznat
myslela jsem, jestli neexistuje neco mezi schleich a uplne levnymi obyc. nekvalitnimi
Dekuji
Syn dostal koníky od Schleichu po mě, je jim minimálně 10 let těm figurkám a vůbec to není znát. Radši fakt ten Schleich.. Minule jsem mu koupila někde žirafu a už ji zdemoloval a letěla do popelnice. Koně dostávají fakt zabrat a nic ![]()
Spíš je jim dokonce víc, jako puberťák jsem měla peníze už na jiný věci
![]()
Za mne taky Schleich, je to kvalita, nemam co vytknout. Dcera si s tim hodne hraje, je to porad jako nove. Souhlasim s nazorem, ze zde radeji mene a kvalitu, zapojit babi apod. ![]()
@katuska1984 zrovna tady jdou sady, to vyjde levněji. https://www.hrackarna.cz/…1010842.html https://www.hrackarna.cz/…1010841.html
Schleich je super, co zkusit omrknout bazary? Podle mě jsou zvířátka nezničitelná, takže bych se bazaru nebránila. Porad lepší, než nějaké fejky.
Určitě ne Ali, když už tak ten Bullyland a nebo Lidl teď má , ale ty nemám vyzkoušené, jsou tam ale nějaké recenze ![]()
za mě teda bazar
![]()