Zvláštní noční pláč 2leté

78
6.1.14 11:19

Zvláštní noční pláč

Ahoj maminky, potřebovala bych poradit. Naše Andulka (2 roky) poslední měsíc v noci „zvláštně“ pláče. četla jsem tu spoustu diskuzí o nočních děsech, ale tohle mi přijde jako něco jiného. Začíná kolem 1-2 v noci, končí někdy po chvilce, někdy ve 4. Začne plakat, spíš ze začátku takové kňourání, které někdy přejde do velkého pláče, trvá pár vteřin, pak pár minut klid a opět vše nanovo. Když tam jdu, chce napít, dudu, zdá se v pořádku, jen je taková zmatená, rozespalá a bohužel mi všechno odsouhlasí (bolí tě něco, bojíš se, chceš napít, je ti zima, je ti horko), takže dopátrat se příčiny je nemožné. A k tomu je přes den unavená, sotva jsme po snídani, hned si bere svoje deky a polehává ( to bych chápala, když v noci špatně spí), ale i míň jí ( sní sotva půlku), je hodně mrzutá. Teď jsem zjistila, že jí rostou poslední osmičky. Ale že by trvalo měsíc, mi přijde divné. Myslíte, že máme radši zajít k doktorce? Díky moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PajinkaT
6.1.14 11:22

@ryslavka : Kolik jí je, že jí rostou osmičky? 8o Nejsou to spíš sedmičky? A je možné, že je to od těch zubů..pokud máš doktorku blíž tak bych tam za ní asi skočila, raději se zeptat…ale myslím si, že je to od těch zoubků…

• Citovat
  • Upravit
1454
6.1.14 11:23

@ryslavka Já myslím že jsou to ty zoubky, můj synek 13 měsíců má ty průběhy podobné, hlavně v noci se budí kňourá ze spaní, někdy mu v noci dám i brufen když se hodně budí a pak spí do rána, nejhorší je to vždy tak týden, ale celkově tak ten měsíc vždycky a poslední dva zoubky mívá i dva tří dny horečky až ke 40… Dr mu vyšetřila všechno možné a jsou to prostě jen zoubky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
6.1.14 11:24

@ryslavka A nebyli jste někdy v blízké době na očkování, tohle bývá často hlavně po té tripl vakcíně někdy noční pláč, rozmrzelost rozespalost přes den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
6.1.14 11:35

@PajinkaT samozřejmě jsem chtěla napsat stoličky :-) Osmičky zlobí teď mě, tak se mi to nějak plete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
6.1.14 11:37

@ryslavka : Jo tak to jsme na tom stejně, taky už mě asi 5 den pobolívá osmička.. :D :D
:palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
1248
6.1.14 11:37

@PajinkaT No ve dvou letech to nebudou ani sedmičky, maximálně za 5 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
6.1.14 11:38

@Kaculela Nene, na očkování jsme byly někdy na podzim. Taky bych to normálně přikládala těm zubům, ale že to trvá už měsíc? To mi přijde docela dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
6.1.14 11:44

@ryslavka : Může to být i dýl, stoličky trvají celkem dlouho takže to může tlačit proto ani nechce moc jíst… ale pokud chceš mít 100% jistotu tak zajdi k Dr. ;)

• Citovat
  • Upravit
1454
6.1.14 11:45

@ryslavka může se těch zoubků tlačit víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
6.1.14 11:51

Nebyly jste na očkování? Co jsem si o očkování zjišťovala, tak se to po něm může stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
6.1.14 11:57
@PajinkaT píše:
@ryslavka : Jo tak to jsme na tom stejně, taky už mě asi 5 den pobolívá osmička.. :D :D :palec: :palec:

No já jdu právě koncem ledna na trhání obou spodních a už teď se mi o tom zdá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
6.1.14 11:59

@ryslavka : Au, au..:( No já ještě ani nevím co mi s tím budou dělat, protože jsem ještě zubařce nevolala - mám z ní hrůzu.. :D takže než se odhodlám tam jít, tak mi ta 8 snad vyroste.. :D

• Citovat
  • Upravit
78
6.1.14 11:59

@Kaculela Co jsem koukala, rostou jí obě spodní, nahoru nevidím, takže minimálně dva zuby jí tam trápí. Asi ještě vyčkám, pokud se to nezlepší i po těch zubech, vyrazíme. Ale abych pravdu řekla, už i jí jsem z toho unavená. Moc toho nenaspíme :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
6.1.14 12:03

@PajinkaT Tak to tě chápu, já bych jí taky nezavolala :roll:, ale byla jsem tam naprevenci a ona, že by chtěly ven, ať si zavolám. Tak jsem jí řekla, že bych jí nezavolala, že se hrozně bojim, ať mě rovnou objedná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí