Zvláštní pocit bříška v těhu

2481
11.11.10 13:14

Zvláštní pocit bříška v těhu

ahoj holky, chci se zeptat, včera večer se mi stalo poprvý, že v oblasti horní části bříška (možná až žalůdku), nevím to přesně, nepoznám to už pořádně, protože jsem 35+2, mám jakoby pocit, že to bříško, možná kůže „brní“, jakoby jste měli lokální anestezii a ono to pomalu přichází k sobě.. Neumím ten pocit popsat, takže netuším, zda to někdo z vás pochopí … Teď mi to přijde taky tak … Včera jsem byla v poradně, vše je o.k, pohyby cítím, ale ten pocit je takový zvláštní… Kdybyste měla někdo nějaký názor na věc, zkuste mi napsat, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4433
11.11.10 13:17

Ahojky, já měla takový brnění taky, byla jsem 36+1 a pak druhý den jsem porodila, takže to byli asi poslíčci, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
11.11.10 14:08

A není to tvrdnutí břicha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
11.11.10 14:11

Ne, ne, tvrdnutí poznám, to mám už od 5. měsíce :))), volala jsem své Mudr. a prý to vypadá na skřípnutý nerv, a nemá to vliv na plod nebo na mne … Tak tomu tak budu věřit.. protože to není žádné vnitřní bolení, takový povrchový …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
11.11.10 14:16

Já mám něco podobného ale spíš než brnění je to takové pálení těsně pod prsama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8707
11.11.10 14:19

já mám tohle brnění cca 4 týdny,ale vždy to přejde…nevenuju tomu pozornost ale nic vážného to nebude.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí