Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Protože jsi sem dala foto dvou v podstatě negativních testů (ještě mamatestů, co tam cosi při správném úhlu viditelného vyčarují každou chvilku) s odečtem dávno po limitu a tvým jediným „důkazem“ je zmeškaná MS? No tak to už těch dětí mám asi deset, musím si je jít přepočítat.
Hm, a co? Koupila jsem si i clear blu ne ten s ukazatelem ale i ten ukazal ducha
Jsi docela dost afektovaná…
Přijde mi divný, že po pátém dni meškání máš pouze málo viditelné čárky. Po takové době bych si myslela, že bude čárka jasně zřetelná. Leda, že by to ke tvému štěstí neprosperovalo a za pár dní to odešlo samo. Ale i tak, místo nadávání tady, bys asi spíš měla dojít k Mudr co nejdříve a vyřešit to, když to nechceš…
No to já nevím, co děláš. Číst myšlenky na dálku naštěstí neumím. 😁
Spíš pokud sis teď někdy nedělala test, tak bych ho zkusila zítra z ranní moči. Měla by tam být jasná čárka, pokud ne, tak by mi to přišlo fakt divný.
Vztekat se můžeš tak akorát sama na sebe. My jsme ti chtěly jen poradit.
Hlavně si pořeš pořádnou antikoncepci do budoucna.
@1Janinka1 jako u té první fotky, ta čárka by možná i souhlasila na 5. den meškání i bez toho, že by se ovulace o pár dnů opozdila… ale souhlasím, že ty další testy jsou dost slabé,…
Já jsem nikdy nechtěné těhotenství neřešila, spíše naopak
,… ale pokud někdo řeší nechtěné těhotenství, které tuší takhle brzy, jsou snad nějaké potratové pilulky, ne? I do nemocnice se dá pro ně sjet?
@tgg91 píše: Více
Já taky právě, naštěstí, žádné nechtěné těhotenství neřešila a doufám, že to tak i nadále zůstane. A o to víc mě praštilo do očí, jak se „naprášila“, že nechce/nemůže další dítě a přesto jede na vostro a to dokonce v době ovulace! Což mi přijde debullita a nezodpovědnost první třídy. ![]()
Takže jak je to s potratovou tabletkou nevím. Předpokládám, že je to pěkné chemické svinstvo a ještě pěkně drahé, přitom tenkrát stačilo pouze sáhnout po kondomu… ![]()
@1Janinka1 No, ja se byla v patek v nemocnici domluvit kvůli zamlklému těhotenství (už podruhé během roku
), a teda chtěla jsem se spise domluvit na nějaké pilulce, než zase na kyretáži v narkóze,… a ze je to prý lepší do toho konce 6. týdne, potom můžou zůstat nějaké zbytky, takže jestli nechce zakladatelka na kyretáž, tak až to reší co nejdříve. To jaká je to chemie, jsem nikdy nepřemýšlela, ale budeš mít pravdu.
Taky jsem se divila, že už tam dávno nebyla, ale když má gynekolog dovolenou.
Zakladatelku neodsuzuju, i když patřím k těm, které by dítě chtěli. Tak snad prostě bude příště myslet na ochranu. Nebo třeba nakonec příroda to zařídí za ní, a nebude muset podstoupit nějaký nepříjemný zákrok. Ty čárky jsou všelijaké, no…
@tgg91 píše: Více
Ach jo, to je mi líto.
Držím palce, ať se konečně zadaří! ![]()
Ne, já neodsuzuju, to ona si to „vyžere“, ale některé myšlenkové pochody prostě nepochopím. Přijde mi to stejně logické, jako chci žít, ale skočím si pod vlak. Ono to nějako dopadne. Takže tak. 🙂
@1Janinka1 Dekuji. ![]()
Máš pravdu. Ono to nebude příjemné řešit. Pokud tedy příroda nerozhodne sama opožděnou menstruací.
Já se vůbec nevztekam, ani mě nepřekvapuje vaše jizlivost, tady je to totiž na Denim pořádku, jsem dospěla a svoje rozhodnutí je čistě jen na mě, diskusi jsem založila pro to, protože mě zarazily slabé čárky nicme už se netustuji a zítra vyrážím k Dr mám 8 den spozdeni snad pilulku stihnu já jsem četla o biochemickém těhotenství co se u mě asi nekona
@Anonymní píše: Více
Držím palce, ať to dobře dopadne a klidně to sem můžeš i napsat. ![]()