Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mně dcera po Priorixu zvracela přímo jen ten den očkování odpoledne, pak horečka, a další den už dobré. Druhá dcera měla reakci až po 14 dnech…
@Mantinell pár dní zvracela (tu noc co zvracela 8× za hodinu, to jsem jí dala půlku kinedrilu a pomohlo to. Celkově ten stav podrážděného žaludku trval cca týden (co byla na dietě a měla problém něco sníst…vlastně neměla ani chuť k jídlu a byla slabá). Všechny výsledky byly negativní. Nebyly to rotaviry, ani sono břicha nic nenašlo…
@stonožka12 @reinkarnace děkuji vám za odpověď. Dnes je bez teplot, bez zvracení, jí normálně, takže bylo to na 90% z toho očkování. Měla jsem fakt strach, včera večer začla šíleně hajcovat a ráno se proudila už bez teplot
A zeptám se, za jak dlouho nastali další reakce? V podnělí jedeme do čech, vracíme se ve čtvrtek, jestli je něco, co bychom měli s sebou přibalit, kdyby něco?
@Mantinell malé se objevila pak po cca 10ti dnech na rukách trochu vyrážka..jakoby místní ekzémek..pak to vybledlo ale měla na tom místě ještě dlouho takovou hubší kůži. Jinak u nás nic.
Děkuji, před chvíli se probudila a myslela jsem si´, že už je to zanáma, dopoledne normálně papala, ráno přesnídávku s piškotem, dopo jogurt, před spaním vývar a ja kse probudila, tak po vytažení z postýlky z ničeho nic začla plakat a natahovat ji. ještě nic nevyhodila, ale mám obavu, aby jsem nebyli tam kde včera
Tak u nás dcerka co měla reakci přímo ten den po očkování, pak už žádnou další neměla. Druhá dcerka si reakci „užila“ asi 14 dní po očkování, tak 3 dny horeček. No ale únava a rozmrzelost u obou tak nejméně 3 týdny ![]()
Jo to jsem nenapsala..u nás malá taky zvracela zásadně večer/ v noci…prostě po deváté večerní…přes den jídlo udržela a večer to všecko letělo..to bylo právě divné
@reinkarnace u ní to letělo přes den, když ona zvrací, tak taky jedině v noci, ale teď to začlo ráno. Dnes nic, jen natahovala, plakala častěji než jindy, taky se mi zdá rozmrzelá, začnefňukat kvůli každé maličkosti, taky si začla stěžovat, že ji svědí tam dole
@reinkarnace svedeni prestalo po namazani sudocremem, vcera se ji zacly tvorit pupinky (4 den po ockovani) mene ji, spi. Ten spanek zacal byt sileny, vzdy usinala sama v postylce, po ockovani si vzdy spani s nama vyrve. Nechce byt ani sama v nasi posteli. Driv ji to nevadilo. A v noci se silene pretaci ze me tim az vytaci a place ze spani nevim proc, uklidnovani nepomaha. (3 noc nespim) kdybych si hned precetla co to zpusobuje, tak to odlozime. ![]()