Zvracení u dítěte po narkóze

182
20.4.23 20:40

Zvracení u dítěte po narkóze

Dobrý den, dcera byla dnes v celkové narkóze kvůli opravě zubů, je jí 8, v 11h se probudila ale od té doby nic dlouho neudrží, přibližně každou hodinu zvrací, je to prosím normální? Trhali i nějaké zuby tak ji de do bříška i trochu slin s krví. Děkuji za radu ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ledová káva
20.4.23 20:43

Někdo snáší narkózu špatně, ale nejpozději po několika hodinách by to mělo odeznít.

• Citovat
  • Upravit
2038
20.4.23 20:44

Ja mela to samy. Pak mi dali kapacku. Bylo mi spatne snad cely den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
20.4.23 20:47

Dcera byla v 6 letech na nosní mandli. Narkóza ráno v 8 a ještě večer v 10 zvracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
20.4.23 20:47

Dcera byla v půl roce na operaci slzných kanálků. A taky zvracela po narkóze. Myslím, že to trvalo do druhého dne, pak to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
20.4.23 21:10

Je to u některých jedinců normální, nesedla jim narkóza. Příště zkus upozorňovat že po ní zvrací a oni umí dát lepší po které snad bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
20.4.23 21:17

Moc všem děkuji, vyčkáme do zítra a snad to přes noc bude lepší, aby sme nemuseli někam na pohotovost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
20.4.23 21:18

Taky jsem po operaci slepaku ve 13 letech, zvracela…nemela jsem teda co zvracet, zvracela jsem na prazdno a pozdeji vodu…ale druhy den uz dobry. U nekoho tohle narkoza vyvolava, ale byva to jen ten prvni den.

• Citovat
  • Upravit
8891
21.4.23 07:19

Já jsem teda doteď žila v přesvědčení, že přesně na tyto problémy je torecan, ne? Teda u dospělých, ale určitě bude něco podobného i pro děti. Mně po narkoze taky bylo zle, ale právě mi hned dali ten lék, znovu jsem usnula a po probuzení už mi bylo dobře. Dcera byla v narkoze včera a kontrolovali ji snad permanentně ještě několik hodin potom, jeden doktor s námi jel až na pokoj a několikrát mi říkali, že kdyby ji bylo špatně, ať hned řeknu, že ji něco dají. Rozhodně to nevypadalo, že by ji nechali zvracet celý den.. já bych v takovém případě lékaři minimálně zavolala.. pokud jste tedy předem nebyli upozorneni, že tato situace může nastat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.