Zvýšené leukocyty v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6024
6.1.14 14:40

@nikol.ondrášovka zvysene leukocytyjsou v tehu normalni. Norma je do do 10ti. Mas 10,5 coz neni hruza. Ja mela taky vyssi a pry to je normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
6.1.14 14:43

@Vemas diky, meprave vydesila sestra s tim ze posilaji az v pozdejsim tydnu a nad 25 a me tam hnala okamžitě i když mi není ani 25 :roll:

• Citovat
  • Upravit
1716
6.1.14 14:51
@Vemas píše:
@nikol.ondrášovka zvysene leukocytyjsou v tehu normalni. Norma je do do 10ti. Mas 10,5 coz neni hruza. Ja mela taky vyssi a pry to je normalni

Presne tak.
Jinak ale asi jsem pozadu, ale leukocyty s cukrovkou snad nijak primo nesouvisi, nebo ano? Leukocyty vznikaji pri zanetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
6.1.14 14:53
@petulatko píše:
Presne tak.
Jinak ale asi jsem pozadu, ale leukocyty s cukrovkou snad nijak primo nesouvisi, nebo ano? Leukocyty vznikaji pri zanetu.

to ja nevim, jinak je vsechno v norme a oni me zenou na todle :nevim: se v tom nejak nevyznam :oops:

• Citovat
  • Upravit
6024
6.1.14 14:55

@nikol.ondrášovka nechapu co maji leukocyty spolecnyho s cukrovkou? No ono to tolik o veku neni, pokud je treba geneticka zatez. Znama mela tehu cukrovku ve 22ti.
Hele pokud jsi byla na odberech nedelali ti glukozu? Me ji berou pokazdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
6.1.14 14:56

@petulatko taky nechapu. Spis jestli ji nebrali komplet krev i s glukozou a ta treba vysla zvysena :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
6.1.14 14:57

Ja treba mela vyssi i crp, doktor me honil po vcech certech, vytery, stery, vsechno mozny… Pak ty vysledky videl hematolog a jen se smal, ze to je k tehotenstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
6.1.14 14:58

@Vemas faktnevim na tom papiru je napsano Hematologie a na zadance na piti te sladke vody mam zaskrtnuto oGTT glyk. křivka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1716
6.1.14 14:58

@nikol.ondrášovka a oni ri rekli, ze se mas hned objednat na test na cukrovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
6.1.14 14:59

@petulatko no prej co nejdriv

• Citovat
  • Upravit
1716
6.1.14 15:00
@Vemas píše:
Ja treba mela vyssi i crp, doktor me honil po vcech certech, vytery, stery, vsechno mozny… Pak ty vysledky videl hematolog a jen se smal, ze to je k tehotenstvi…

Tohle me treba prekvapuje, ze to doktori bezne nevi, kdyz to jednoduse vygoogli kazdy laik. Taky jsem na to parkrat narazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
6.1.14 15:01

@nikol.ondrášovka treba ti brali glukozu a vysla zvysena. Ono tezko ti jen brali leukocyty, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
6.1.14 15:02
@petulatko píše:
Tohle me treba prekvapuje, ze to doktori bezne nevi, kdyz to jednoduse vygoogli kazdy laik. Taky jsem na to parkrat narazila.

bohuzel. Pritom tehotenstvi neni zadna neznama diagnoza :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
6.1.14 15:03

@nikol.ondrášovka pokud jsi mela mimo normu jen ty leukocyty, prijde mi to jako blbost. Bud musela videt jeste nekde nejakou hodnotu, nebo to nechapu. Zkusila bych ji zavolat a zeptala se. Ty leukocyty s tim fakt nic nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
6.1.14 15:04

@Vemas ocividne jak pro ktereho gynekologa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie