Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nikol.ondrášovka zvysene leukocytyjsou v tehu normalni. Norma je do do 10ti. Mas 10,5 coz neni hruza. Ja mela taky vyssi a pry to je normalni
@Vemas diky, meprave vydesila sestra s tim ze posilaji az v pozdejsim tydnu a nad 25 a me tam hnala okamžitě i když mi není ani 25 ![]()
@Vemas píše:
@nikol.ondrášovka zvysene leukocytyjsou v tehu normalni. Norma je do do 10ti. Mas 10,5 coz neni hruza. Ja mela taky vyssi a pry to je normalni
Presne tak.
Jinak ale asi jsem pozadu, ale leukocyty s cukrovkou snad nijak primo nesouvisi, nebo ano? Leukocyty vznikaji pri zanetu.
@petulatko píše:
Presne tak.
Jinak ale asi jsem pozadu, ale leukocyty s cukrovkou snad nijak primo nesouvisi, nebo ano? Leukocyty vznikaji pri zanetu.
to ja nevim, jinak je vsechno v norme a oni me zenou na todle
se v tom nejak nevyznam ![]()
@nikol.ondrášovka nechapu co maji leukocyty spolecnyho s cukrovkou? No ono to tolik o veku neni, pokud je treba geneticka zatez. Znama mela tehu cukrovku ve 22ti.
Hele pokud jsi byla na odberech nedelali ti glukozu? Me ji berou pokazdy
@petulatko taky nechapu. Spis jestli ji nebrali komplet krev i s glukozou a ta treba vysla zvysena ![]()
Ja treba mela vyssi i crp, doktor me honil po vcech certech, vytery, stery, vsechno mozny… Pak ty vysledky videl hematolog a jen se smal, ze to je k tehotenstvi…
@Vemas faktnevim na tom papiru je napsano Hematologie a na zadance na piti te sladke vody mam zaskrtnuto oGTT glyk. křivka ![]()
@nikol.ondrášovka a oni ri rekli, ze se mas hned objednat na test na cukrovku?
@Vemas píše:
Ja treba mela vyssi i crp, doktor me honil po vcech certech, vytery, stery, vsechno mozny… Pak ty vysledky videl hematolog a jen se smal, ze to je k tehotenstvi…
Tohle me treba prekvapuje, ze to doktori bezne nevi, kdyz to jednoduse vygoogli kazdy laik. Taky jsem na to parkrat narazila.
@nikol.ondrášovka treba ti brali glukozu a vysla zvysena. Ono tezko ti jen brali leukocyty, ne?
@petulatko píše:
Tohle me treba prekvapuje, ze to doktori bezne nevi, kdyz to jednoduse vygoogli kazdy laik. Taky jsem na to parkrat narazila.
bohuzel. Pritom tehotenstvi neni zadna neznama diagnoza ![]()
@nikol.ondrášovka pokud jsi mela mimo normu jen ty leukocyty, prijde mi to jako blbost. Bud musela videt jeste nekde nejakou hodnotu, nebo to nechapu. Zkusila bych ji zavolat a zeptala se. Ty leukocyty s tim fakt nic nemaji.