Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A glyk. mam v prukazce 6.33 aha ja to uplne pos.ala
koukala jsem do blbeho papiru
tak to me tam zenou asi kvuli tomu 6.33
@petulatko no to mam z 19.11. a melo by bejt na lacno, akorat si uz nepamatuju jestli jsem nelokla Coly nebo tak ![]()
@nikol.ondrášovka aha, tak jsem mela pravdu. Pokud to bylo na lacno, tak to je dost a urcite bez co nejdriv na tu cukrovku
@nikol.ondrášovka hranice je 5,6 takze pokud mas na lacno 6,33 tak to je dost
@Vemas presne, pokud to bylo na lacno, tak je to pres limit, takze zahada rozlousknuta ![]()
Nicmene jestli jsi pred tim pila Colu, tak to neni uplne nalacno, ze ![]()
Příspěvek upraven 06.01.14 v 15:11
@Vemas jeste jednou se omlouvám za zmatky
urcite tam pujdu tento tyden to zas bude humus ![]()
@petulatko píše:
@Vemas presne, pokud to bylo na lacno, tak je to pres limit, takze zahada rozlousknuta
Nicmene jestli jsi pred tim pila Colu, tak to neni uplne nalacno, zePříspěvek upraven 06.01.14 v 15:11
no jo to sem si neuvedomila. ja to rikala sestre a ona mi dneska rikala ze jedine vodu a ja mela za toze se muze pit cokoliv, no proste blbec ![]()
@nikol.ondrášovka jako cola ty vysledky zkresli dost, je to samy cukr. Uprimne bych asi poprosila napred nabrat jeste jednou krev na lacno, at zbytecne nejdes na zatezak. Drzim pesti, at je to ok.
@petulatko ja sem s tim mela problemy i v minulem tehotenství a s tou Colou si nejsem jistá ![]()
@petulatko píše:
@nikol.ondrášovka jako cola ty vysledky zkresli dost, je to samy cukr. Uprimne bych asi poprosila napred nabrat jeste jednou krev na lacno, at zbytecne nejdes na zatezak. Drzim pesti, at je to ok.
tak na zatezak. Y sla tak jako tak. Prijde mi zbytecny to oddalovat ![]()
Ja ho chtela odmitnout, pac mam pri kazdem odberu glukozu v norme, ale sestra mi prave rikala, ze tehotenska cukrovka muze mit lacny odber v norme ![]()
@Vemas ja jsem nemyslela nejit na zatezak, to urcite jo. Jen pokud neni duvod jit takhle brzy, nema to smysl, protoze se cukrovka stejne muze objevit pozdeji a to, ze by to bylo ted negativni by nic neznamenalo.
@nikol.ondrášovka Ale jestli to s tou colou nevis jiste, tak bych nespekulovala a sla. O nic nejde, dulezite je vedet ![]()