Zvýšené leukocyty v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6024
6.1.14 15:05

@petulatko asi tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
6.1.14 15:05

A glyk. mam v prukazce 6.33 aha ja to uplne pos.ala :D koukala jsem do blbeho papiru :mrgreen: tak to me tam zenou asi kvuli tomu 6.33

• Citovat
  • Upravit
1716
6.1.14 15:07

@nikol.ondrášovka a to bylo na lacno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
6.1.14 15:08

@petulatko no to mam z 19.11. a melo by bejt na lacno, akorat si uz nepamatuju jestli jsem nelokla Coly nebo tak :think:

• Citovat
  • Upravit
6024
6.1.14 15:08

@nikol.ondrášovka aha, tak jsem mela pravdu. Pokud to bylo na lacno, tak to je dost a urcite bez co nejdriv na tu cukrovku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
6.1.14 15:09

@nikol.ondrášovka hranice je 5,6 takze pokud mas na lacno 6,33 tak to je dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
6.1.14 15:10

@Vemas presne, pokud to bylo na lacno, tak je to pres limit, takze zahada rozlousknuta :D
Nicmene jestli jsi pred tim pila Colu, tak to neni uplne nalacno, ze :D

Příspěvek upraven 06.01.14 v 15:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
6.1.14 15:11

@Vemas jeste jednou se omlouvám za zmatky :oops: urcite tam pujdu tento tyden to zas bude humus :poblion:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
6.1.14 15:12
@petulatko píše:
@Vemas presne, pokud to bylo na lacno, tak je to pres limit, takze zahada rozlousknuta :D
Nicmene jestli jsi pred tim pila Colu, tak to neni uplne nalacno, ze :DPříspěvek upraven 06.01.14 v 15:11

no jo to sem si neuvedomila. ja to rikala sestre a ona mi dneska rikala ze jedine vodu a ja mela za toze se muze pit cokoliv, no proste blbec :oops:

• Citovat
  • Upravit
6024
6.1.14 15:13

@nikol.ondrášovka v pohode, hlavne at je to v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
6.1.14 15:15

@Vemas dekuju tak snad :)

• Citovat
  • Upravit
1716
6.1.14 15:16

@nikol.ondrášovka jako cola ty vysledky zkresli dost, je to samy cukr. Uprimne bych asi poprosila napred nabrat jeste jednou krev na lacno, at zbytecne nejdes na zatezak. Drzim pesti, at je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
6.1.14 15:21

@petulatko ja sem s tim mela problemy i v minulem tehotenství a s tou Colou si nejsem jistá :think:

• Citovat
  • Upravit
6024
6.1.14 15:55
@petulatko píše:
@nikol.ondrášovka jako cola ty vysledky zkresli dost, je to samy cukr. Uprimne bych asi poprosila napred nabrat jeste jednou krev na lacno, at zbytecne nejdes na zatezak. Drzim pesti, at je to ok.

tak na zatezak. Y sla tak jako tak. Prijde mi zbytecny to oddalovat :nevim:
Ja ho chtela odmitnout, pac mam pri kazdem odberu glukozu v norme, ale sestra mi prave rikala, ze tehotenska cukrovka muze mit lacny odber v norme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
6.1.14 16:20

@Vemas ja jsem nemyslela nejit na zatezak, to urcite jo. Jen pokud neni duvod jit takhle brzy, nema to smysl, protoze se cukrovka stejne muze objevit pozdeji a to, ze by to bylo ted negativni by nic neznamenalo.
@nikol.ondrášovka Ale jestli to s tou colou nevis jiste, tak bych nespekulovala a sla. O nic nejde, dulezite je vedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí