Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
prvni 12
druhe 12
treti doted -1kg, ale uz nabiram
jinak po prvnim porodu jsem to shodila do 14 dni
po druhem to neslo.....
a desim se tretiho
Ahojky, tak u prvního těhu jsem přibrala jenom 6 kg, zato mi to nešlo dolů - nějak jsem byla u kojení žravá
.
Teď jsem podruhé těhotná - 31. týden a už mám 9 kilo nahoře. Nevím nevím, jestli se ta váha trochu přibrzdí, ale jsem už docela hodně nemotorná a bolí mně záda a vůbec se mi to nelíbí
. Někdy si říkám, že to obouvání v zimě s takovým břichem je dost za trest
. Ale jde mi to všechno naštěstí do břicha - nikde jinde jsem nepřibrala ani v prvním těhu ani teď. Tak to snad půjde i dolů.
Tak já ti můžu tvoje kila jen závidět… je to strašný, ale jak píšeš ty, kila nabírám od 20tt astronomickou rychlostí, a to jím stále stejně ![]()
Takže teď na kontrole na 30tt jsem měla 17 kilo nahoře
je to strašný… před těhu jsem vážila při své výšce 164cm 58kg a teď mám 75!!!! ![]()
Takže Niky můžeš být v pohodě, já mám 2 měsíce do porodu a vůbec nevím jak to shodím ![]()
Pribrala jsem s dvojcaty 16 kg, ale rodila jsem 33+1tt, takze by to bylo urcite vic. Z porodnice jsem sla se 3 kily nahore, vsechno jsem tak do pul roku shodila, ale postava se mi presto zmenila.
Tak já mám zatím (pokud vím) nahoře 15 kg, ale určitě to bude do další KO víc… Och bože, až budu hlásit to číslo, co začíná na devítku…
Jak to budu shazovat ještě nevím ![]()
Ale moje mamka přibrala 23 kg a shodila je do půl roku, tak doufám, že to budu mít podobné… Nějak totiž nevím, kde ty kila mám - jasně, něco jsem přibrala, ale tolik si troufnu říct, že jich na mně vidět není - stejně jako na Lucince ![]()
ahoj niky,
v prvním těhu jsem přibrala 10 kg ( ale rodila jsem v 33tt), dole to bylo do dvou měsíců. pak jsem ještě hubla při kojení…teď mám nahoře 16 kg oproti váze před otěhnotnění, ale jak jsem byla vyhublá, tak je to jen 14 kg oproti mé normální váze. doufám, to bude zase rychle dole:)
Při prvním těhu s dvojčaty 30 kg a do půl roku jsem je měla dole a teď 23 kg, porodem jsem zhubla 10 kg a jinak zatim nic, jim jak prokoplá abych to všechno přežila ![]()
ahojky tak já v prvním těhu 25 ve druhém 20 a teď mám zatím už 2kila
jen doufám, že přiberu max 15
Ahoj,
tak ja pribrala 25kg (mozna vic, pak uplne na konci jsem se uz radsi nevazila
), v porodnici jsem nechala 12kg a ted, 10 mesicu po porodu mam porad 5kg nahore…nejak to uz nejde dolu…sakra a to se blizi jaro a leto… ![]()
tak ja nakonec pribrala 16 kg ![]()
v porodnici jsem nechala 10 a ten zbytek jsem shodila asi do pul roku
takze ted jsem na sve vaze, jen by to chtelo tu figuru zpevnit a to bez cviceni nepujde, a ze se mi do toho desne chce ![]()
az do 5. mesice jsme pribrala jen 3 kg, ale behem toho 6. to bylo najednou +5kg, to byl pekny skok a pak kazdy mesic + 2kg a opet v 9. mesici skok +4kg, z velke casti to ale byla voda, rodila jsem v cervenci a ve finale uz jsem jen otekala
neboj urcite to pujde v pohode dolu a kdyz ne rychle, tak pomalu ![]()
hezky zbytek tehu a krasne miminko ![]()
Ahoj,
v 1. těhotenství 7kg, z porodnice jsem odcházela a byla jsem o 8kg lehčí (ale byli jsme tam 10dní
)
v 2.těhotenství 7kg, ale rodila jsem o měsíc dřív, takže bych se asi dostala „až“ na 8kg. Ten 1kg, co jsem si nesla z porodnice, jsem ztratila asi za týden… ale já spíš řeším, jak trošku přibrat ![]()
u prvního +25kg, z porodky jsem šla o půl kila lehčí (za to mohly asi ty litry mlíka
), zbytek byl pryč do 1,5roku, a to jím, co vidím.
U druhého 18kg, v porodce zůstalo 12kg, zbytek mám pořád
.malý má 3měsíce. A dolů nejde nic, ale nedivím se, při těch mrazech
. Katty
12 kileček, 5 zůstalo v porodnici, 3 jsem shodila doma a 4 mi zůstaly ![]()
Ahojky holky,

zajimalo by me,jak jste na tom s vahou v tehotenstvi…
Kolik jste pribrali a taky jak to potom slo dolu,kolik +- kg zustalo v porodnici,kolik vam zustalo atd…
Tak do 20tt jsem nepribirala ,potom se to zacalo otacet a ted uz mam nahore krasnych 11kg
A to mi jeste zbyva mesic do porodu…Jsem posledni tydny strasne zrava,snim na co prijdu a kombinovat slany,sladky a kysely mi nedela problem
Ale nebyla jsem uz pred tehu zadna modelka,proto se hrozim toho,co mi zbyde az porodim