Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Timmisek píše:
Já 17kg, manžel 13kg, pes 1kg. Sedm měsíců po porodu mi zbývá ještě 5kg, manželovi 2kg. Nějak se mě drží strašná chuť na sladký, omlouvám to kojením.
Já v prvním asi 23kg.Teď jsem ve 25tt a už mám nahoře 10kg a to mě to nejhorší teprve čeká…
Timmisek píše:
Já 17kg, manžel 13kg, pes 1kg. Sedm měsíců po porodu mi zbývá ještě 5kg, manželovi 2kg. Nějak se mě drží strašná chuť na sladký, omlouvám to kojením.
Pes to shodil. Procházky s kočárkem na něj zabrali a navíc mu stravu přiděluji já. ![]()
Timmisek píše:Úžasný:-) tenhle komentář mě vážně pobavil a docela bych potřebovala, aby to bylo i u nás takhle…já nechci být těžší než on
Timmisek píše:Timmisek píše:Pes to shodil. Procházky s kočárkem na něj zabrali a navíc mu stravu přiděluji já.
Jé, taky bych potřebovala, aby mi někdo přiděloval stravu ![]()
V prvním těhotenství jsem přibrala asi 11 kg a po porodu mi zůstaly čtyři kila navíc. Teď ve druhém těhotenství jsem zatím kilo zhubla - čímž jsem se dostala na původní váhu, kterou jsem měla na začátku prvního těhotenství.
Ahoj, s dvojčátky jsem nabrala 15kg, po porodu shodila 17kg, ted se třetí jsem nabrala 7kg, po porodu shodila 11kg.
Teda ty jsi dobra.Zavidim a sklanim se,musela jsi byt kocka v tehotenstvi.. ![]()
tak ti drzim palce at je to dobry a netrap se,taky jsem nestastna s tech kg. ![]()
holky, tak já jsem v 6 tt. při výšce 175 cm mám 79 kg… nechápu… a to nejsem nějaká koule, joo, mám širší boky a silnější stehna, ale né zas moc… kdysi jsem mívala 56 kg, ale to jsem byla opravdu vyzáblá.. ale teď mi připadá, že každým dnem přibírám … kalhoty jsou mi těsné, už ani nenosím pásek, jak mě škrtí…:-) a to se ani necpu, jím pravidelně, je pravda, že moc necvičím - posiluju jen břicho, pánevní dno, zadek. tak nevím. jestli před porodem budu mít metrák, tak to bude hrůza… ![]()
Možna jsem blázen ale ja mam 19tt jen 2kila nahoře. Mam z toho docela obavu jestli to není málo. Snad se to začne zvedat. Nepřijde vám to málo?
Ahoj, ja jsem na konci 16.tydne a zatim nic, takze 2 kila jsou v pohode. Pri prvnim jsem nabrala 15
17 a do původní váhy mi zbývá shodit 2 kila, do vysněné váhy 15-20 kilog ![]()
Tak já jsem přibrala 22kg
a zatím jsem vlastně krom toho, co jsem nechala v porodnici nezhubla vůbec nic a to kojím. Tak že mi zbývá ještě zhubnout 12kg
![]()
Ahoj, já jsem při prvním těhu nabrala 11kg a ted jsem ve 32tt a mám nahoře už 10kg, takže to bude o něco víc při u prvního jsem měla ve 32tt 59kg jen a ted mám 62kg ![]()