Zvýšení PnB říjen

Anonymní
25.9.22 20:23

Zvýšení PnB říjen

Dobrý den, prosím zvýšení PnB bude automaticky? Přijde nějaký dopis o zvýšení? Na jejich stránkách „se dokládá“ v kalkulačce příjem za 4,5,6 měsíc, ale teď v říjnu se bude dávat za 7,8,9… Takže teď pracovnice pracují na přepočítání? Děkuji..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
SAJ
17073
25.9.22 21:24
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím zvýšení PnB bude automaticky? Přijde nějaký dopis o zvýšení? Na jejich stránkách „se dokládá“ v kalkulačce příjem za 4,5,6 měsíc, ale teď v říjnu se bude dávat za 7,8,9… Takže teď pracovnice pracují na přepočítání? Děkuji..

Prosímtě, co je PnB? :think: :think: :think: Strejda Google mi našel pouze Psychiatrickou nemocnici Bohnice, Punjab National Bank, Philippine National Bank nebo PNB - Kyselý peeling pro pedikúru…

PS. Fakt nerýpu, jen jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.9.22 21:29

@SAJ Příspěvek na bydleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
25.9.22 21:29
@SAJ píše:
Prosímtě, co je PnB? :think: :think: :think: Strejda Google mi našel pouze Psychiatrickou nemocnici Bohnice, Punjab National Bank, Philippine National Bank nebo PNB - Kyselý peeling pro pedikúru…PS. Fakt nerýpu, jen jsem zvědavá.

příspěvek na bydlení, předpokládám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
25.9.22 21:34

Jaj, to mě nenapadlo. :think: Já se zasekla na zkratce PP (peněžitá pomoc) a to mi nesedělo a tak jsem tímhle směrem dál nebádala.

Díky za osvětlení. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
26.9.22 07:36
@Anonymní píše:

Jen bych upozornila na to, ze prispevek na bydleni se nenavysuje. Zvysily se normativni naklady, tedy maximalni vyse nakladu, ktere se pro vypocet prispevku berou v potaz. Pokud ma clovek naklady na bydleni nizsi nez normativ, pak se pro nej nic nemeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.22 08:59

@HappyPotato podle jejich kalkulačky se mi to zvýšilo tak asi na navýšení nárok mám?

• Citovat
  • Upravit
14611
26.9.22 09:07
@Anonymní píše:

Nevím, jestli chápu správně tvůj dotaz, ale na přepočítání pracují pracovnice každé čtvrtletí :) Vždy, když tam dodáš podklady, se vše kontroluje a přepočítává, pak ti přijde dopis, že buď nemáš nárok, nebo jak se ti výše příspěvku mění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat