Zvýšení PnB říjen
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím zvýšení PnB bude automaticky? Přijde nějaký dopis o zvýšení? Na jejich stránkách „se dokládá“ v kalkulačce příjem za 4,5,6 měsíc, ale teď v říjnu se bude dávat za 7,8,9… Takže teď pracovnice pracují na přepočítání? Děkuji..
Prosímtě, co je PnB?
Strejda Google mi našel pouze Psychiatrickou nemocnici Bohnice, Punjab National Bank, Philippine National Bank nebo PNB - Kyselý peeling pro pedikúru…
PS. Fakt nerýpu, jen jsem zvědavá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SAJ píše:
Prosímtě, co je PnB?![]()
![]()
Strejda Google mi našel pouze Psychiatrickou nemocnici Bohnice, Punjab National Bank, Philippine National Bank nebo PNB - Kyselý peeling pro pedikúru…PS. Fakt nerýpu, jen jsem zvědavá.
příspěvek na bydlení, předpokládám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaj, to mě nenapadlo.
Já se zasekla na zkratce PP (peněžitá pomoc) a to mi nesedělo a tak jsem tímhle směrem dál nebádala.
Díky za osvětlení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím zvýšení PnB bude automaticky? Přijde nějaký dopis o zvýšení? Na jejich stránkách „se dokládá“ v kalkulačce příjem za 4,5,6 měsíc, ale teď v říjnu se bude dávat za 7,8,9… Takže teď pracovnice pracují na přepočítání? Děkuji..
Jen bych upozornila na to, ze prispevek na bydleni se nenavysuje. Zvysily se normativni naklady, tedy maximalni vyse nakladu, ktere se pro vypocet prispevku berou v potaz. Pokud ma clovek naklady na bydleni nizsi nez normativ, pak se pro nej nic nemeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HappyPotato podle jejich kalkulačky se mi to zvýšilo tak asi na navýšení nárok mám?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nevím, jestli chápu správně tvůj dotaz, ale na přepočítání pracují pracovnice každé čtvrtletí
Vždy, když tam dodáš podklady, se vše kontroluje a přepočítává, pak ti přijde dopis, že buď nemáš nárok, nebo jak se ti výše příspěvku mění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit