Zvýšený motorický neklid kojence

5394
20.10.11 13:25

zvýšený motorický neklid kojence

Ahojky maminky,
moje dcerka 3 měsíce má zvýšený motorický neklid, zvýšenou aktivitu.
Má některé vaše miminko také tuhle diagnózu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
355
20.10.11 18:04

můžu se zeptat jak se to projevuje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
22.10.11 10:51

No prostě je stále v pohybu, ruce nohy, chruje se a i v noci…prostě je taková zrychlená…jakoby hyperaktivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
23.10.11 09:42

Tak v tom případě máme to samé,malej se nezastaví ani v noci,mává ručičkama,nožičkama a tudíž se ani moc nevyspíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
23.10.11 15:14

A jak jste staří? A malej se v noci někdy budí jak se mele nebo to budí jen vás?.
Naše Terka je hodně akční, chodíme na neurologii, ale to hlavě proto, že strašně plakala a stále není úplně klidná. Prý budeme mít možná hyperaktivní dítě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
23.10.11 18:19

My budeme mít za pár dní 4 měsíce.Budí se tím právě i sám a pak znova neusne,jen v náručí :-D .Jinak je klidný jen u mě.Když jsem to říkala doktorce moc to neřešila tak jsem si řekla že to asi bude normální :nevim: .Ale myslim si že to bude taky takovej hyperaktyva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
23.10.11 18:29

Malá je to samé :) moc nespí, ručičky i nožičky jsou stále v pohybu, pořád se snaží povídat a pokud se chci taky vyspat musím jí pevně svázat jako housenku. Máme 2 měsíce, tak to jde, ale stejně se mi z toho vymotává :mrgreen: Když jí nesvážu, tak se lekne nějakého svého pohybu a minimálně hodinu hystericky brečí :( s hyperaktivitou a ukecaností počítám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
24.10.11 14:18

Prý jsou takové děti, co se jim nelíbil porod. Mohl být na ně dlouhý, nebo naopak překotný a mají z něho trauma…ale nemusí to tak být.
U nás nebyly problémy, ale skoro celý den se nic pořádného nedělo a pak to šlo strašně rychle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.10.11 14:16

Tak to vypada, ze mame to same. Ondraskovy jsou 4 mesice (teda ve stredu :-) )a musim ho na noc vazat, kolikrat se z toho dostane a to je pak hned vzhuru, ze se budi jak mu litaji rucicky. Je hodne akcni, kolikrat jdeme k Dr. a povidam ji co uz umime tak kouka, kdyz ji pripomunu kolik mu je a smeje se.Ma to svoje klady i zapory. Kazdopadne to musime vydrzet :-) . A taky si rikam, lepsi takove to dite nez aby celej den koukal do stropu, nebo sedel u nohy od stolu. Alespon s nim je sranda, kdyz ma dobrou naladu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
3.3.18 22:47

Tak motoricky neklid mame taky. Da se d tim vubec neco delat? Ani chvilku neni v klidu uz od narozeni. Ani od narozeni nespi a ted navic zacal vyskat a piskat a kricet a dela to cely den. Je to na palici :zed: zklidni se mi nekdy? Co ja bych dala za dite co jen lezi a kouka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
3.3.18 23:54

@Lencaaa.v : dopredu ti to nikdo nerekne, ale ja treba byla takove mimino a zklidnila jsem se casem az do mozna i lenosti :mrgreen: Ale trvalo to…nekdy si delam srandu, ze jsem si vetsinu zivotni energie vypotrebovala jako mimino a nekdy od predpuberty uz jedu jen na 10% :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
4.3.18 00:18

Tohle byla starší dcera. Nikdy nebyla a není v klidu. Celkověnebyla takové to „gumové, měkké“ miminko. Pořád napružená jak struna.
Byla celkově hodně „zrychlená“. V 10týdnech se otáčela, ve 3m plazila, 4m sedla a lezla, 6m stoupla a 7m chodila. Hrozný masakr. (Druhá dcera vývojově standard).
Nikdy si neuměla sama hrát, všechno ji bavilo jen pár minut… Hodně se to zlepšilo po třetím roce, začala si hrát, zklidnila se, energii přesunula do mluvení (šílenost).
A je pravda, že porod byl hodně rychlý, nikdy mě souvislost nenapadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
4.3.18 04:22

No to musel bejt masakr :think: @Bebuše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie