Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
nemáte někdo tuhle chůvičku Tefal 91247122
http://www.obchodni-dum.cz/…47122/39433/
popř. jakou máte - její výhody, nevýhody?
až dám malou do jejího pokojíku, bojím se, že se nevyspím, že budu pořád nastražená jestli spí nebo ne.. dřív jsem chůvičku považovala za zbytečnou, teď o ní uvažuju.
díky za rady
My máme Philips a jsme spokojeni. Můžu doporučit. Hlavně když potřebujeme někde jít, tak dáme babičce chůvičku, a´t nemusí pořád běhat po schodech.
Emitom,
my máme přesně tento typ chůvičky Tefal. Jsem s ní moc spokojená. Dříve jsme měli Philips, ale tahle je lepší. Přijímač je menší a dá se upevnit na ruku, jako hodinky. Výborné jsou taky vibrace, když jsi např. ve společnosti, tak zvuky nemusíš slyšet. U vysílače je příjemné osvětlení a hlavně tam oceňuju funkci ukolébavky. Když syn nemohl spát, tak jsme mu ji zapli a byl spokojený. Teď si ji někdy pouští i přes den jako rádio. Když chůvičku, tak tuhle můžu doporučit.
Martina a Filip (23 měsíců)
ahoj, moc díky za vaše reakce, kolem mě se tváří všichni, že chůvičky Tefal snad ani neexistují-Martino, potěšilas mě, že ji někdo má. My už máme větší holčičku, ale určitě ji využijeme pro druhé, takže jsem do ní ochotná investovat i víc. To, že se dá nosit na ruce, je to, co mě láká.