chůvička Tefal 91247122

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
583
5.11.06 19:17

chůvička Tefal 91247122

nemáte někdo tuhle chůvičku Tefal 91247122

http://www.obchodni-dum.cz/…47122/39433/

popř. jakou máte - její výhody, nevýhody?
až dám malou do jejího pokojíku, bojím se, že se nevyspím, že budu pořád nastražená jestli spí nebo ne.. dřív jsem chůvičku považovala za zbytečnou, teď o ní uvažuju.
díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
5.11.06 19:54

My máme Philips a jsme spokojeni. Můžu doporučit. Hlavně když potřebujeme někde jít, tak dáme babičce chůvičku, a´t nemusí pořád běhat po schodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
5.11.06 23:21

Emitom,
my máme přesně tento typ chůvičky Tefal. Jsem s ní moc spokojená. Dříve jsme měli Philips, ale tahle je lepší. Přijímač je menší a dá se upevnit na ruku, jako hodinky. Výborné jsou taky vibrace, když jsi např. ve společnosti, tak zvuky nemusíš slyšet. U vysílače je příjemné osvětlení a hlavně tam oceňuju funkci ukolébavky. Když syn nemohl spát, tak jsme mu ji zapli a byl spokojený. Teď si ji někdy pouští i přes den jako rádio. Když chůvičku, tak tuhle můžu doporučit.
Martina a Filip (23 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
6.11.06 07:42

ahoj, moc díky za vaše reakce, kolem mě se tváří všichni, že chůvičky Tefal snad ani neexistují-Martino, potěšilas mě, že ji někdo má. My už máme větší holčičku, ale určitě ji využijeme pro druhé, takže jsem do ní ochotná investovat i víc. To, že se dá nosit na ruce, je to, co mě láká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí