Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jelikož doufám, že už nás to přepadne každým dnem, chci se zeptat, jestli máte nějakou originální zprávičku nebo větu, kterou jste rozesílali známým, když se Vám narodily Vaše štěstíčka ![]()
Díky za inspiraci.
![]()
Hanka 41tt ![]()
No mi nic originálního neměli - šťastný taťka odeslal stovky SMS k nám i do zahraničí ve znění - NARODIL SE NÁM MATÝSEK HURÁ HURÁ.
Tak ahoj Evula a Matýsek 16 m
My měli: Ahoj jmenuju se Daneček a právě mi je asi 30 minut. Maminka i já jsme v pořádku. Moje míry jsou:
ALe ten čas jsme museli upravovat,tak rychlí v rozesílání SMS jsme nebyli:-))
Ahoj,
můj kamarád mi poslal sms: Oznamuji vám všem, že se nám dne ..... narodila holčička jménem Terezie, míry ......
Já jsem ji pak taky použila při narození druhýho klučíka, asi taky nic moc originální, ale mě se to docela líbilo.
A jiný kamarádád mi poslal sms: Narodilo se poupátko! Jmenuje se Dominika,......., ale on se skutečně jmenuje Poupě
.
Smokie
„Tak už konečně vím, jak vypadá máma zvenku!“
No a pak už jsme dopsali jméno a míry. rodina se pobavila.
Radina+Betynka
Mama zvenku je dost dobra..:-)
My jsme posilali: Pekne 1. zari. Deti zari, ucitele zari, Snehu i Kouleno zari a hlevne zari od 7.21 Jachym Xavier!
No jo, ale ono to bylo toho 1. zari a manzel je ucitel, takze to bylo tematicke…
Tak u nás to bude za pár dní 4 měsíce, co jsem všem rozesílala sms, která zněla nějak takto: Ahoj jmenuju se Adámek, a narodil jsem se v 10h 30min, měřím 50cm, vážím 3,60 kg a jsem prý moc pěknej kluk ale hlavně ZDRAVEJ! ![]()
Promiňte zapoměli jsme se podepsat.
Irena + Eriček3,5roku + Adámek 4m.
Ahoj, tak už jsem tu. Vážím 3250 g, měřím 48 cm. Matýsek Ryšavý
Ahojky Haňi ![]()
My jsme posílali sms: jmenuji se Honzík .......(příjmení),narodil jsem se ........(datum), ......(hodina+minuta),měřím......,vážím......a jsme s maminkou oba zdraví.
Ach jo,za tři týdny to už bude rok,letí to jako blázen a chlapeček nám roste ze dne na den před očima.Je to nádherné,tak až se vám to narodí,tak si mimíska užívej co to půjde.
Držíme palečky ať jste oba zdraví.
Ketty+Hontík (11.měs.) ![]()
Ahoj,my jsme psali:
Ahoj,dnes v… k nám přiletěl čáp a přinesl nám ......,váží…,měří…
Asi taky nic originálního,napadlo mě to těsně před rozesíláním SMS.Rozesílala jsem při šití,abych se rozptýlila.
,říkal doktor.
ahojte,tak jsem tady,jmenuji se......,vážím......,měřím......,jsem krásný a hlavně zdravý i když mamka je zajíc honěný po lukách již více než 37 let.
Čau, my jsme obkoukali a rozeslali nám milou SMSku a rodina se taky pobavila, takže:
„…míry jako modelka sice nemám, ale 3,65kg a 51 cm taky není k zahození
). Barunka Hájková“
O tom, že jsme všichni zdraví a šťastní, jsme si už s rodinou telefonovali…
Hladký průběh porodu a šťastné chvíle s miminkem přeje
Veronika, Barča a pidižvík*
ahojky,
já jen přidán humornou historku. U nás sms rozesílal pyšný otec, nicméně mě to nedalo a když už jsem mohla na jipce zapnout mobil, psala jsem prý tu šťastnou novinu holkám do práce. Jak jsem byla oblblá po narkóze, vůbec si to nepamatuju a teprve po nějaké době jsem se zpětně dozvěděla, že se v práci dost bavili, prootže za chvíli jim přišla další sms, kde jsem napsala uplně jiné míry miminka, prootže napoprvé se mi nějak nepodařilo je trefit ![]()
Jana + Kačenka 5m
moc si nepamatuju co jsem psala po narození, ale rodila jsem dřív než jsem měla a v den porodu jsem byla pozvána na oslavu kamarádčiných narozenin a těch jsem se tedy omluvila a přitom jí to oznámila takto: …omlouvám se z pařby, něco se mi do toho narodilo… Dodnes se tomu směje.