Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
My jsme psali:
Ahoj (dedo, babi, teto…), tak uz jsem tady! Vazim…, merim…, jmenuji se … a jsem nejkrasnejsi miminko na svete! ![]()
A vcera jsme meli termin pro narozeni druheho, ale zatim se nic nedeje, snad nebudu dlouho prenaset, ach jo
, no nicmene, az se narodi, napiseme neco jako:
Ahoj (dedo, babi teto…), dnes se mi narodil bracha …! Vazi…, meri…
neco v tomto zneni ![]()
Anonymni píše:
„Tak už konečně vím, jak vypadá máma zvenku!“
No a pak už jsme dopsali jméno a míry. rodina se pobavila.
Radina+Betynka
Já jsem si našla na internetu toto a moc se mě to líbí:
Tadeášek na svět kouká, tichounce si k tomu brouká. Je to sice chlap jak buk (váha, míra), teď už ale ani muk - ať nám zase chvilku spinká, ať má sílu i maminka.
Tak s tou pařbou je to fakt originální, směju se, až se za 110cm břicho popadám ![]()
Výsledek našich amatérských genetických pokusů se narodil dnes … jmenuje se … a míry jsou…
„Ahoj, jmenuju se Petr, měřím 190cm, vážím 105kg a právě jsem se stal otcem Marušky, 3.38kg, 50cm“.
Psala jsem: chceš zhubnout 3,82kg za 3h? zeptej se mě jak
tak já jsem koupila manželovi malinké ponožky a pohled s miminkem od Anny Geddes a na ten jsem napsala něco jako „Ahoj taťko, schovej mi ty ponožky, přijdu si pro ně v červnu“. Pak jsem mu řekla, že má na stole dárek, vytáhl ty ponožky a řekl, že ty mu budou malé Až když jsem mu řekla, že tam má ještě dopis, tak to pochopil
Rodičům jsme to oznamovali podobně – koupili jsme dudlíky a napsali jsme dopis „Ahoj. Jelikož momentálně trávím veškerý čas na houbách, nemám čas se stavit, ale už si chci u tebe vybudovat místečko, a tak začínám nanášet první věci. První věcička je v tašce. Přijdu si pro ni v červnu.“
Já bych koupila nějaký minibotičky a dala je do botníku nebo na rohožku kam dáváte boty. Tak, aby je jakmile přijde domů viděl, aby se nedaly přehlédnout.
zaslala SMSky ve znění: Ahoj tati/mami/brácho, přibližně od letošních Vánoc tě budeme oslovovat DĚDO/BABI/STREJDO. Nanka a Ondřej
Kamarádce se narodil syn Oliver, tak mi poslala tohle:
Světem letí zprávička, Julinka má bratříčka. Jmenuje se Oliver, je to celý táta Timmer. Narodil se dnes, na 1.máje, otevřené má dveře do ráje. Míry: _cm a _g ![]()
Tam jsou nějaké inspirace http://nase-miminka.webnode.cz/…rozeni-mimi/
@Denpry píše:
Kamarádce se narodil syn Oliver, tak mi poslala tohle:
Světem letí zprávička, Julinka má bratříčka. Jmenuje se Oliver, je to celý táta Timmer. Narodil se dnes, na 1.máje, otevřené má dveře do ráje. Míry: _cm a _g
To je moc pěkné.
![]()
@Katty Caprio JJ, také se mi to líbilo a my posílali: Světem letí zprávička, Magďulis má bratříčka. Jmenuje se Honzíček, je to celý tatíček. Jeho míry zcela chlapské, (51cm a 3658g), vidíte, vždyť je to jasné! Hodina je taky slušná (20:04),kdekdo si o ní šušká. A tak krásný den je dnes, 3.2.13, máma s tátou pyšní jest že jsem na svět přišel…Pozdrav posílá Honzík! ![]()
My nikdy nevěděli, co čekáme. Posílali jsme zprávy šifrované, První už si nepamatuju. Druhá byla: 2.+1.8.50.2820.50.4.12
V překladu 2.dítě, v 8:50 středoevropského času, 2820g, 50cm a jméno Barbora (svátek 4.12.)
Třetí jsme oznamovali tak nějak normálně, akorát jméno Josefína bylo taky nějak šifrované, ale posílal manžel, tak už nevím, jak to bylo.
@Drogheda Šifry? To já bych byla zmatená
Míry i čas jsem vyluštila, 4.12. jsem poznala, že je to datum, ale myslela jsem, že datum narození ![]()
Jé
tak já trošku zabásnila…
Nejkrásnější ze všech dárků, dává život do kočárků, v jednom z nic teď dýchá, naše štěstí naše pýcha. Sofinka se narodila 9.2.2011 v 16:40 hod…
@Kacenka1987 píše:
Jétak já trošku zabásnila…Nejkrásnější ze všech dárků, dává život do kočárků, v jednom z nic teď dýchá, naše štěstí naše pýcha. Sofinka se narodila 9.2.2011 v 16:40 hod…
Dnes v 13:17 k vám letí zpráva, ze nás navštívila vrána. Nechala nám v uzlíčku, krásnou, zdravou holčičku. Jmenuje se Adélka, měří,,,váží…
Za komínem klapy klap, přiletěl k nám v 10:58 čáp. Přinesl nám uzlíček, byl v něm malý hošíček (míra, váha), jmenuje se Petříček.
Poslali jsme pouze, že se dítě narodilo tehdy a tehdy, jmenuje se tak a tak. Supervtipné či roztomilé veršovánky měli všichni kolem, takže konečně byl někdo originální ![]()