Poradíte levnější jídelní židličku s kolečky?

23
6.12.05 20:43

Poradíte levnější jídelní židličku s kolečky?

Ahoj maminky, víte některá, jestli existuje nějaká levnější jídelní židlička na kolečkách. Nepotřebuji polohování a tak mi připadá zbytečné kupovat ty drahé, na druhou stranu velice ocením kolečka. Díky za tipy. Tanja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Missorka
6.12.05 21:19

Tanjo,

můžu se zeptat, na co potřebuješ kolečka? Já jen, že mě nikdy nenapadlo, že by jídlení židlička mohla být jezdící. Patrně takový existujou, ale nevím, jak bych ty kolečka využila…

Jinak my máme klasickou plastovku z Ikea a podle mě je nejlepší :-)

Peta

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.12.05 21:51

Ahojky,

myslím, že kolečka má taková ta klasická dřevěná, na které nás většina vyrostla. Tedy asi má kolečka jen dvě, ale to by mohlo stačit. Já mám sice „kolečkovou“ Peg Perego, ale upřímně řečeno, jsou mi ty kolečka celkem na nic. Máme plovoucí podlahu a na té se netočí (tedy třeba by se u jiného druhu židličky točily, to nevím). Na koberci se sice točí, ale tam je mi zas židlička na nic. Jinak spousta mých známých má židličku z IKEA a jsou s ní spokojení. Kolečka nemá, ale je levná a dá se rozebrat a vzít třeba na dovolenou.

Ulrika

• Citovat
  • Upravit
1666
6.12.05 22:12

Ahojky, ta klasická kolečka má, ale jen když je z ní stolečk se židličkou. Na vysoko má nožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
6.12.05 22:13

Ahojky,zrovínka před chvílí jsem brousila na netu a našla jídelní židličku na http://cam-neonato.vltava2000.cz/…dsdetail.asp?… neumím vložit odkaz tak aspoň takto stojí 2155 kčje polohovací výškově i polohování do pololehu,má kolečka na všech čtyřech nožkách a mě osobně se dost líbí.Tak snad jsem ti pomohla.Matty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
6.12.05 22:19

cam
ma docela levne jidelni zidlicky,tady maji jednu za 1350,– ale kolecka nema,nepremyslela si o sedatku ke stolu?to se uchyti na kraj stolu a je to..
 http://www.vltava2000.cz/…/default.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.12.05 11:15

Holky, díky moc za tipy. Kolečka si myslím využiju, protože máme stůl v kuchyni i v jídelně, a tak židličku vždy pouze převezu, tam kde budeme jíst. Máme to trochu komplikovanější:) Malý stůl v kuchyni používáme, když jsem s malým sama a velký v jídelně o víkendech a tak. Asi půjdu do toho Camu. Díky Tanja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí