Kočíky PATRON BOHEMIA - Vaše skúsenosti prosím

10
2.2.06 09:46

Kočíky PATRON BOHEMIA - Vaše skúsenosti prosím

Ahojte tehulky, netehulky, maminy a ostatní.
Podeľte sa prosím so mnou o vaše skúsenosti, názory a info o kočíkoch - kombinovaných - značky Patron Bohemia.
Celkom sa mi pozdávajú - teda aspoň na základe www-stránky danej firmy.
Budem vďačná za každý príspevok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Patron Bohemia Apollon Alux?

Přidejte zkušenost s Patron Bohemia Ap...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46
2.2.06 10:31

Ahoj, já mám kočárek Apolon Alux z roku 2004. Jsem s ním docela spokojená. Mezi negativa bych možná uvedla, že je o něco širší než jiné kočárky, takže při skládání do auta musíme pokaždé sundavat kolečka. To nás samozřejmě při nákupu nenapadlo si takovou věc pohlídat. V současné době se mi s ním také hůř manipuluje. Míša už je docela těžká (13 kg) a tak to mé těhu bříško dostává trošku zabrat, přemýšlím, že si koupím trojkolku s otočným kolečkem. Ještě jedno malé mínus: vnitřní vložená taška nemá ještě u našeho modelu dírky na kšíry. Teď totiž tu tašku po vyndání pevné desky používám jako zimní fusak a Míša když sedí, tak v tom trochu klouže. Koukala jsem, že ty nové modely už na to ale myslí. Hodně jsem u tohoto kočárku ocenila přehazovací rukojeť, sundavací část boudičky (v létě to pak hezky větrá skrz síťku) a také to, že vnitřní taška je hodně prostorná. Míša se narodila v zimě a měla 4 kg, takže jsem byla ráda, že se mi tam v pohodě vešla dokonce ještě s dalším zimním fusakem navíc.
Tak to je můj názor a snad ti při rozmýšlení trochu pomůže.
 Nila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.2.06 10:52

Nilka - ďakujem pekne, tvoja skúsenosť mi určite pomôže.
Nám sa má bábatko narodiť na začiatku apríla (dubna) 2006, tak mi celkom vyhovuje to, že korbička ja veľká a bábo sa tam zmestí aj v zime.
Prajem príjemný zvyšok tehotenstva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
2.2.06 11:15

Taky se mi ty kočárky moc líbí, ale právě kvůli tý větší šířce jsem ho zavrhla. prej se nevejdou do menších výtahů a taky neprojdou všemi dveřmi. Myslim si, že třeba do krámu je to docela nepraktický.
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
2.2.06 11:52

Letošní kolekce by už měla být o něco málo užší - asi 3 cm(?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
2.2.06 12:11

Přesně jak píše Evka,kolekce 2006 má podvozky zůžené na 63cm,což už není tak strašný,je to sice širší,ale stabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
2.2.06 12:37

Mě se zatím nikde nestalo, že bych neprošla dveřmi, jenom tady u nás na sídlišti v Droxi neprojedu u pokladen přes tu elektronickou bránu proti zlodějům :( Chybí milimetry. Ale prodavačky jsou tu ochotné a tak mohu vyjet zase vchodem. Ty 3 cm by mi ale pomohly :) Výtah máme naštěstí veliký, takže tam problém taky nemám. Teď si vzpomínám, že u známých na návštěve se kočár do výtahu nevešel, tak se musely sundat kolečka a pak už to šlo. Takže před koupí kočárku přeměřit výtah :D
 Nila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.2.06 12:57

Takže super, že bývame v rodinnom dome - tam problém s výťahom riešiť nemusím :lol:
Ešte by ma zaujímalo - ako je to s tým nastavením odpruženia ? Pre mňa je totiž dôležité aj to, aby mal ten kočík dobré pérovanie, aby sa ním bábo dalo dobre ukolísať.
Tiež si myslím, že tá šírka 66 cm nie je až taký problém - pozerala som aj X-landery a tie majú tiež 66 cm. A keďže, ako píšete, má mať nová kolekcia 63 cm, tak je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
2.2.06 13:14

Má to dvě polohy odpružení. Od začátku to mám nastavené na to měkčí odpružení. Není to myšleno na klasické uhoupání miminka, ale spíš, aby to tak nedrncalo po tvrdém a nerovném povrchu. Míša ale nikdy neměla problém v tom usnout, stačila jízda po pražských chodnících a do 5 minut spala :)
 Nila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
2.2.06 13:32

Ahojky, mam Apolon alux 2004 - a mame otvory i na tasce:-) ALe pravda je,ze tam nebyly. Na pozadani mi je ale ve firme dosili. Jinak souhlasim se vsemi predchozimi pozitivy…negativni je ta sirka. ALe dostala jsem se s kocarkem i do vytahu u kamaradky v panelaku. Ale je pravda,ze to chtelo trosku cviku. kazdopadne pokud je nova kolekce uzsi o par centaku,tak je to super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.2.06 14:16

Apollon

Ahoj, máme taky Apollon, sice z roku 2003, ale alespoň vím, na co bych se zaměřila příště, co mi na něm vadilo- kromě šířky(skutečně poskládání do kufru auta je trochu zdlouhavější a zabere hodně místa).Pak chybějící bezpečnostní popruhy (sice lze připnout kšandičky koupené zvlášť, ale v těch se děcko moc nevyspí, jelikož na zádíčkách mají plastové úchytky a zkracovací spony)-a při poměrně mělké korbičce jsou docela brzo potřeba! Současné modely už je ale možná mají… Hmotnost kočárku taky nebyla zanedbatelná, kolik kg měl přesně nevím. Nafukovací kolečka nám dvakrát praskla-tady je výhodou, že na nová se dlouho nečeká, jelikož jde o český výrobek. Po čase začal dost hlasitě skřípat, takže se musí často promazávat. Nákupní košík spíš menší-jelikož je to „sporťák“, má korbičku níž a vejde se jen menší nákup. Jinak má spoustu výhod-větratelná boudička, pěkné odpružení- vůbec ovládání je velmi lehké, taška na přenášení dítěte je praktická, prostorná.
Přeju vám, ať jste spokojeni a hlavně zdravé mimčo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
2.2.06 14:31

Babuľky, ďakujem vám všetkým za vaše doterajšie názory a skúsenosti. Veľmi ste mi pomohli.
A samozrejme čakám na ďalšie pozitívne a aj negatívne reakcie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.2.06 22:07

My máme hluboký myslím model Delfy rok 2004. Kupovali jsme ho už po jednom dítěti, ale v super stavu. Váží 16 kg, ale na ježdění to vůbec nevadí. I houpat se v něm malá může. Velká výhoda je, že je korbička veliká a naše osmiměsíční pusinka se tam v poho vejde i s huňatým fusakem. Dnes jsem objednala Fenix F4. Je to sporťák, a v současné době mají loňské modely za cca 2 tis. levnější…no nekupte to :-). Preferuji českou značku, ale golfky už asi budou Inglesina nebo Jané či Peg Peregro 8)
P.S. S tím hlubokým se do výtahu vejdeme, když se sklopí rukojeť, a to hlavně proto, že máme ve výtahu ochrannou zónu, ale EU norem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
13.2.06 10:48

Ahoj Lydo,
mám Patrona Fenixe 4, kolekce 2005. Svoje zkušenosti jsem dala do diskuse Kočárek Bohemia Patron (https://www.emimino.cz/modules.php?…).
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4