Pobyty s programem pro děti

74
18.5.06 14:55

Pobyty s programem pro děti

Ahojky, našla jsem zajímavý odkaz, tak na to mrkněte. Jsou to stránky cestovní agentury, kde nabízí aktivní dovolenou pro rodiče s miminky i většími dětmi. Zaujalo mě to, tak vám to posílám.
Nevíte někdo o nějaké podobné cestovní agentuře? Docela by mě lákalo nějakého pobytu se s malou a manželem zúčastnit. Linda

Ten odkaz je:
http://www.afreetime.com/leto06/leto.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
473
18.5.06 15:55

Pozor, mám s nimi špatné zkušenosti. Nabízejí na různých stránkách pro matky s dětmi, ale neprezentují, že je to jejich nabídka. Já jsem takhle hledala loni pobyt, napsala jsem na šest webů, odevšad mi přišla odpověď s nabídkou. Pěti jsem poslala doplňující dotazy, od všech mi přišly odpovědi s tím, že pokud mám zájem, mám poslat do určitého data zálohu na účet číslo to a to, pak dostanu potvrzení a před odjezdem doplatím zbytek atd. Nakonec jsme nejeli nikam, respektive jsme dovolenou řešili jinak. Čtyři dny před termínem, který jsem poptávala, mi nějaká paní z agentury Free Time poslala výhrůžný mail, že jsem chtěla jet na dovolenou, neposlala jsem zálohu, oni ji za mě zaplatili v hotelu a teď zjistili (!!!), že jsem já nezaplatila jim, takže mám okamžitě zaplatit, jinak se obrátí na soud. Holky z našeho deníčku mě znají, tak si dovedou představit, jaké saze ve mně bouchly. No za rámeček si to ta paní nedala, Obratem přišla odpověď, že moji objednávku (neexistující) ruší (!!!), moje dluhy (neexistující) zaplatili (!!!) a ať už se prý neopovažuju s nimi vcházet v kontakt!!! Kdybych nebyla s dětma na chalupě, pravděpodobně by ona paní litovala, že si dovolila něco takového nestoudného na mě zkoušet. Evidentně neměli klienty, tak to zkoušeli takhle. Takže těmhle lidem já nevěřím ani slovo.

Zuzana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
18.5.06 16:08

Ja se pridam k Zuzane.
Nemam sice zkusenost konkretne s touto agenturou, ale loni kdyz jsem shanela pobyt v kKarlovych Varech pri festivalu, jsem take kontaktovala nekolik agentur a ze TRI me aniz bych neco zavazne objednavala, take pak hrube i telefonicky kontaktovali, ze mam zaplatit nejake storno poplatky apod. A kdyz jsem jim rekla, ze nic jsem preci nic neobjednavala, tak byli take hrubi a vyhrozovali take soudem......
Takze byt moc opatrni a pokud se jen nezavazne chcete informovat, tak v zadnem pripade neuvadet na sebe zadne kontakty jako telefon apod.!!
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
18.5.06 16:22

Holky, diky diky diky, ze jste me informovaly!!!Ja uz jim tam pomalu psala…Mrzi me to, pripadalo mi to hrozne lakave a docela uz jsem se tesila, ze se nekam vydame…Kazdopadne diky za varovani a vsem, koho jsem nalakala, se omlouvam! Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
18.5.06 16:32

Lindo, nevím, co přesně hledáš, ale o Velikonocích jsem se seznámila s paní, která provozuje občanské sdružení věnující se dětem a ti dělají víkendové pobyty.

www.rodinka.cz

Paní je moc milá, celý víkend jsem mohla pozorovat, jak se chová ke svojí pětileté dceři a jak dcera k ní a můžu říct, že ve mně tím vzbudila důvěru. Nevím, jaký program přesně nabízejí, ale třeba tě to zaujme.

Bebet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26856
18.5.06 18:57

Lindo nemáš se za co omlouvat. Je fajn být před takovými agenturami varován.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
19.5.06 14:50

Taky bych někam jela.Fakt to vypadalo lákavě a nic nebudeeee :( riskovat to teda nebudu.Holky kdyby jste měli návrh kam s prckama sem sním…a kdyby nás třeba jelo víc???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.5.06 16:50

Dobrý den všem maminkám,
náhodou jsem se dostala k této diskuzi a velmi mě překvapil vzkaz od paní Zuzany a musím na něj reagovat. Ráda bych zde za Agenturu Free Time upřesnila několik věcí. Objednávky nám chodí pouze elektronicky a paní Zuzana nám poslala objednávku a ne dotaz. Objednala si konkrétní služby na pobytu. Nechápu tedy její poznámku o neexistující objednávce. Každou objednávku potvrdíme a vyzveme k zaplacení zálohy. Protože naše pobyty jsou zaměřeny převážně na program pro maminky s dětmi, snažíme se jim vyjít v různých ohledech vstříc. Často se stává, z různých důvodů ať už finančních, nebo když maminka není delší dobu na mailu, že maminky platí zálohu později než je stanoveno, někdy zaplatí pobyt na místě. Pokud jet nechtějí, dají vědět mailem, nebo telefonicky. Není-li tedy objednávka písemně nebo telefonem zrušena, my ji nerušíme.Paní Zuzaně jsme několikrát psaly a žádaly ji buď o zrušení nebo o potvrzení objednávky. Nemáme málo klientů, spíše naopak, jak ostatně vyplývá z nabídky pobytů na našich stránkách. Kdybychom měli málo klientů, nemohli bychom organizovat tolik pobytů, protože jsme povinni platit ubytovatelům a za ostatní služby předem. Na letních pobytech se nám naopak stává, že máme i několik náhradníků na pobyt. O konkrétní pobyt, který si vybrala paní Zuzana je velký zájem, čekalo několik náhradníků a její blokování pokoje nás poškodilo. 2-3 dny před nástupem mají už i náhradníci jiný program. My jsme neobsazenou kapacitu zaplatili a ti, kteří by jeli rádi, nemohli. A přitom stačilo, aby paní Zuzana napsala: Ruším pobyt, nebo Nemám o pobyt zájem.....Milé maminky, jistě si objednáváte zboží přes internet. Já takto nakupuji knížky, platím dobírkou. Myslím, že bych měla problém, pokud bych si knížky bez udání důvodu na poště nevyzvedla a objednávku nezrušila. To, co se nám stalo s paní Zuzanou, je ojedinělá zkušenost, kdy maminka obešle několik agentur, pošle objednávku a ani ji nezruší. Bylo to nepříjemné, ale je to pryč. Máme řadu klientů z celé ČR, kteří s námi jezdí již třetím rokem a třeba na letní i zimní pobyt v jednom roce. Nabídku pro klienty neustále rozšiřujeme. Nevím, jak nás paní Zuzana může nedoporučovat, když s námi na žádném pobytu nebyla. Také bych chtěla upozornit, že naši nabídku naleznete pouze na našich stránkách. Nepřeprodáváme přes žádné cestovní kanceláře, ani jiné agentury. Máme uzavřenou výhradní spolupráci se třemi centry - plavacím, péče o kojence a RC ( viz naše stránky ). Milé maminky, děkuji za Váš čas a že jste si zprávu dočetly až sem. Věřím, že to zkusíte samy a připojíte se na některý z našich pobytů a budete spokojeny.
Přeji Vám příjemný den
Olga Míková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí