Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kaara Tak to vůbec nevím…nemám s tim jeste žádnou zkušenost..
Snad bude všechno v pořádku ![]()
Ahoj „kolegyňky“ ![]()
Všimla jsem si tu, že řešíte bazén…, já tedy nechtěla, vzhledem k problémům při prvním těhu (kdy jsem z veřejného bazíku měla svou první mykózu), ale v těch vedrech se vydržet nedalo, takže už třetí den po sobě se koupu (pravda ale, že ve svém domácím bazénu). A zatím ok ![]()
CHci se vás ostatních zeptat, už jsem se tedy ptala, možná jste mě překoukly
, jak se cítíte? Mě trápí tedy nechutenství ![]()
Mějte se moc fajn a hezkou dobrou horkou letní noc ![]()
@P.B.P píše:
@Kaara taky jsem to cetlaale nic mi nebylo paradne jsem se osvezila v dobach horka a jeste jsem se vztekala za volantem a taky dobry
a byl to moc vydarenej vylet uzij si to.. nejakou infekci muzes chytit i tak ja nez jsem vedela o // tak jsem mela zanet mocaku a brala atb. a taky dobry aj pivko a kofolu jsem mela no nepocitala jsem z nicim a nijak jsem se neomezovala a jsem mezi vama
..
Já měla taky atb na začátku, nějaké bakterie v moči, naštěstí jsem brala Zinat, to prý těhulky mohou
NO a tedy před dvěmi týdny jsem byla na rozlučce se svobodou a absolutně jsem netušila, že bych mohla být těhulka po všech peripetiích, takže alkohol jsem pila
, ale doufám, že bude vše v pořádku…
@Klaarkka bych rekla ze je to o tom ze se pak kdyz se to clovek dozvi vic hlida… ja taky pri kazde potravine pomalu litam k netu a hledim jestli to muzu nebo ne
ted treba nesnesu ani pohled na to co jsem driv mela rada dnes jsem uz 7×
… ach jo mam stres, je mi spatne cele dny a vubec se necitim tak stastne jak jsem si myslela ze se budu citit. ![]()
Holky kdyz prvni den posledni ms byl 17.5.2015 tak je to dnes 8+0 = zacatek 8. tt??? kdyz to pocitam po dnech tak ano, proc mi potom kalkulacka na pc na www.maminkam.cz po zadani prvniho dne posledni MS 17.5.2015 ukazuje 7+0
fakt to pocitam po dnech uz asi 3× a nevim kde ten pocitac prisel na 7 kdyz je to uz zacatek ¨8 tydne od posledni ms
me to neda spat
poradte prosim
@Klaarkka Nechutenství me trápí taky…ale jinak jsem docela v pohodě..zatím ne ![]()
@P.B.P Mela bys být 7+0,to je ukončeny 7.týden a budeš mít 8tt. Mam v mobilu aplikaci Woman pregnancy a tam se den poslední ms ukazuje jako 0 a další týden 1tt atd. Ale jsem nováček ![]()
@Meggynka to snad ne. 15.6. jsem byla na IUI. Ms by neměla dorazit…
@Cherrylee
Jo tak to já to počítám asi blbě. Ja počítala ode dne ovulace. ![]()
@Cherrylee takze zitra by to mel byt zacatek 8 = 7+1?
kezby mesice…
od vcerejska mi neni nak dobre
![]()
@Kaara No ze pises 3 týden. To by si byla teprve před menstruaci. Když se to počítá od posledního dne menstruace. Pokud už máš po termínu menstruace tak už máš mit za sebou 4 týden
Ted z tebe zmatena ![]()
@P.B.P Tak to zvracení ti nezávidím, me občas malinko nevolno, ale na zvracení to není. Spis me v tech vedrech trápí to motani hlavy.
@Klaarkka Já mám pořád hlad. Občas se mi motá hlava a mirna nevolnost, ale na zvracení to není.
@Kaara Mělo by se to počítat od prvního dne poslední ms, aspoň to tak všude píšou ![]()
Jinak mě naštěstí ještě špatně není…jen moc nemám chut k jídlu a udělalo se mi špatně akorát když jsem krájela kuřecí… ![]()
@Meggynka jj, ted jsem si to přečetla
Poslední ms byla 27.5. Takže dobrý
Mě je zatím dobře, tlačí me podbřišek a taky bych furt jedla. A pila, mam furt žízeň ![]()