Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@benickova62 ja se dneska objednala do CARu na kontrolu
jdu v pátek v 11
Tak se tesim. Snad uz bude
Jak ty?
Přemýšlím ze si připlatím screening v 1. trimestru. Půjdete na to nekdo taky?
A kdy plánujete oznámit tehu rodičům a okolí?
Ja jsem to rodčům oznámila jakmile bylo vidět
nechtěla jsem to zakřiknout já jdu na gyndu ted ve čtvrtek tak uvodíme jak miminko vyrostlo ![]()
Kaara já to nemyslela jako že budete mít teprve prví spíše my třetí. Mé spolužačky taky teprve rodí.
Já to řekla jen našim jinak to nikdo neví.
@MiNaVa já to taky nemyslela špatně
tři dětičky je bezva. Ten můj chce jen jedno
ale jsem ráda že aspon to
Velká rodina je bezva ![]()
Já dnes na prd od 5 rána jsem se nezastavila. Starší přinesla vši, tak od včera jsem v jednom kole. Svléct povlečení nastříkat, několikrát vyčesat na noc nastříkat svléct všechno povlečení a věci a zase nastříkat a vyčesávat a zítra svléct a nanovo. Do toho mě volal truhlář že zítra přijede se skříní, tak jinou vystěhovat a vyklidit a za ní uklidit. Chytají mě křeče do břicha, tak už jsem si teď sedla a končim asi jdu spát.
Ahoj tak já dnes byla se synem u doktora a prej má streptokoky, teplotu 38 a celý odpoledne prozvracel. Jsem v 6tt a bojím se abych to nechytila. Myslíte že by to mohlo ohrozit miminko???
@Kaara Já na ten první screening urcite jdu. Jinak to chceme rodině oznámit právě po tom prvním screeningu az budeme vědět že je vse v poradku. Nechci to zakřiknout. Člověk nikdy neví. Ale ja verim, že bude vše v pořádku.
Ahoj holky, tak ja se včera radovala, že nevolnosti ustupují a dnes od rána hlava jak po kocovině a zvedá se mi žaludek. Uplne nadsena pojedu na odpolední.
@P.B.P Ted si to bez něj nedokážeš představit, tohle rika kazda, ale pak potkáš někoho, s kym budeš stastna a budeš se na to divat z jiného pohledu. Chlap který od tebe odejde v době kdy si těhotna opravdu za to nestojí. Nebud smutna a raduj se z miminka ![]()
@MiNaVa jojo jeste teda nevim kdy a kam ale uz sem se aspon rozhodla pro zlinsky kraj. Tak snad bude poprdeny i s ditete a ne jen ze sexu
zatim se jen schazime…ale kdyz jsem s nim tak ani nezvracim je mi dobre a depky nemam proste je mi bajecne s pocitem ze jsme tri a pak odejde a zase je mi mizerne sedim nad kyblem a depky celou noc kdyz byl tady na vikend tak bych mohla spat porad kdyz jsem tu sam jsem rada ze usnu na 4 hodiny ![]()
Holky za chvilku jedu k doktorce, tak snad bude vše v pořádku. Jsem zase nervní jako vzdy před prohlídkou.
@Meggynka držím palce
A netrpělivě čekám na reference co a jak ![]()