Stahovací prádlo

568
23.9.09 07:34

* stahovací prádlo

ahoj holky, máte některá dobrou zkušenost s nějakým stahovacím prádlem? Nebo hlavně s prádlem z teleshoppingu Slim 'n Lift Supreme Comfort? Po porodu stále mé břicho je povolené a cítím se špatně v jakémkoli tričku :? tak jestli máte zkušenost, děkuju 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2237
23.9.09 12:48

Já jsem měla tyto kalhotky, stáhnou břicho, zadek i stehna, dobře se nosí a budu kupuvat další http://zdravotnickaprodejna.cz/…10AC%29.html .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
23.9.09 13:17

Nedávno u mě byla kámoška a strašně si pochvalovala stahovací kalhotky, co si koupila přes teleschoping. Dvoje stály 1.700,– a byly to jako krátký legíny až pod prsa. Fakt jí to krásně stáhlo, měřila to a -10cm. Já jsem si po porodu koupila kalhotky asi za 200,– normálně v obchodě a byly taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21936
23.9.09 13:32

Hele holky a dyt to musi silene hrat nebo ne? Nejak si nedovedu predstavit mit to na sobe v lete a navrch jeste obleceni.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
23.9.09 14:15

Eemii, to teda musí!!! Kámoška byla pěkně červená :lol: . A já měla jenom z těch gatěk v létě věčně zapařenej zadek :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olina45
17.9.11 15:05

ahojky ján nosím tuto novinku:
http://www.pradlo-cz.cz/…Premium-Slim

je to masakr kvalita..pevbné a mě osobně to stáhne až o 5cm! psala jsem pani zda budou mít např i dírou..mezi.. at si jej nemusím sundávat.-)) tak často tak pry ano do konce týdne jsou nějací vyhradní dovozci.
Určitě to stojí za to.

• Citovat
  • Upravit
olina45
17.9.11 15:06

jsem to poslala možná divně ten odkaz moc to neumím.
tak pro jistotu:
 http://www.pradlo-cz.cz/…-3-velikosti

• Citovat
  • Upravit
elaaaaa
28.1.13 14:33

je pravda ze stahovaci pradlo

Ahoj holky a je pravda, ze kdyz nosite to stahovaci pradlo i na cviceni, tak schodite par kil?
dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
9223
28.1.13 15:38
@Eemii píše:
Hele holky a dyt to musi silene hrat nebo ne? Nejak si nedovedu predstavit mit to na sobe v lete a navrch jeste obleceni.. :roll:

taky mě přesně tahle otázka napadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.16 13:37

Ráda bych obnovila toto téma, protože začíná být v mém případě aktuální.. Jsem ve fázi hubnutí, ale zdaleka to není zatím „ono“, mé sebevědomí je na nule, a tak přemýšlím že než budu vypadat trochu k světu, zkusila bych stahovací prádlo. Lépe řečeno zkusila jsem stahovací kalhotky, ale špeky se tak trochu vyhrnuly vrchem - mám problém hlavně s břichem. Takže jsem koukala na vysoké kalhotky, ideálně s krátkou nohavičkou a hlavně aby končily až pod prsama. něco takového: http://www.astratex.cz/…podni-pradlo
ale spíš něco tak do půli stehen by stačilo, nohy mám docela ve formě :-D
Zajímá mě, jestli máte s takovým prádlem zkušenosti, a hlavně jestli byste doporučily něco konkrétního a osvědčeného. Moc děkuji a předem děkuji také za respektování anonymity, chodí sem sestra a švagrová a moje hubnutí a řešení postavy se mi s nima nechce probírat, děkuji za pochopení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.16 14:06

Měla jsem podobný střih, ale obyčejné z CaA (cena podobná), asi pevnější materiál. Jsou hodně pevné a špek nevyleze, ale je to jen pro příležitostné nošení. Opravdu to vše stáhne, udělá to krásnou postavu, ale bříško to hodně stáhne dovnitř… ta úleva při sundání… :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.16 14:08
@Anonymní píše:
Měla jsem podobný střih, ale obyčejné z CaA (cena podobná), asi pevnější materiál. Jsou hodně pevné a špek nevyleze, ale je to jen pro příležitostné nošení. Opravdu to vše stáhne, udělá to krásnou postavu, ale bříško to hodně stáhne dovnitř… ta úleva při sundání… :D

Děkuji, potřebuji je spíše příležitostně, takže mě zajímalo, zda opravdu stáhnou nebo ne. Díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.4.16 14:38
@Anonymní píše:
Děkuji, potřebuji je spíše příležitostně, takže mě zajímalo, zda opravdu stáhnou nebo ne. Díky :mavam:

A neoblíkej si je, když se budeš chtít nacpat. Budeš tak stažená, že se ti do břicha nic nevejde :mrgreen: A určitě ber bezešvé - měla jsem je pod upnuté dlouhé šaty a břicho bylo celý večer jako přistávací dráha :-). Ale celkově to vše zpevní, i zadek vypadá líp :-)

• Citovat
  • Upravit
21050
26.4.19 11:38

Krásný dobrý den,

zasoutěžte si s námi o poukazy na krásné kvalitní spodní prádlo od Astratexu. Pod tímto odkazem najdete veškeré informace. Soutěží se o poukazy v hodnotě 500 - 3000 Kč. Pokud chcete stávající soutěžící podpořit, můžete je srdíčkem podpořit každou hodinu :-).

Pozor! Soutěž probíhá pouze do 5. 5. 2019!

Těšíme se na další soutěžící

krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka