Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucík 88 @Encil jj oicham sama, dnes mi to oichla sestra, ale zitra uz du sama. Myslim, ze je to bracka, mam to pero.
@Lucík 88 @Ecil na prvni dve prvni doporucuji jen jedno, pak pry pojistovna schvaluje i 4pokus. Ale take jsem chtela zavadet jen jedno
@Ecil Jo, bude to tak jak píšeš. Já chci u prvního pokusu začít jedním a pokud by se nezadařilo, tak bych možná přemýšlela o dvou. Uvidíme, třeba žádný druhý pokus nebude třeba. ![]()
@bebecinka Já jsem hroznej bojínek, nedívám se ani když mi berou krev
Budu si muset zvyknout
@Lucík 88 tak ja s tim nemam problem, vzdy mi sedtra hubuje, ze ji koukam na ruky a o a se pak kleoe
@Lucík 88 prvni investice 1390,– to jsem platila dnes za to pero. V utery, to jdu i na UZ si mam pri est 2000 na dalsi injekce a 1000 narkoza. Pak mam klasickej cenik a to se pak cena odviji od toho co vse budou delat. To pry uz nikdo nemuze ted rict. Po odberu mi ory budou volat a domlouvat se s nama. Ale muzem zkoncit cca na 20 000
@Lucík 88 To zvládneme
Co bychom neudělali, když to může pomoci
Mně nevadí na to koukat u jiných, injekci jinému píchnu, ale jak jde o mě
… Ale už jsem píchala Pregnyl před IUI, a taky jsem to přežila.
@Ecil Jste holky prostě šikovný, ale když budu muset, tak to taky zvládnu. ![]()
@Lucík 88 a muzu se zeptst mas nakej cenik, jestki je to stejne, nebo se to lisi
@bebecinka Tady je ceník: http://www.pronatal.cz/…%C5%A5ovnou/
@Lucík 88 fiiha nak se v tom nevyznam
co vse z toho budete plstit
@bebecinka Popravdě sama pořádně nevím. Bral to i s tím, že bychom šli na ICIS a nevím co všechno do té předběžné kalkulace zahrnul. Chtěli jsme spíš vědět zhruba s jakou částkou máme počítat.
@Lucík 88 nam to teda vse nadherne vysvetlil, a ja sem rada aspon tak nak vim za co platim, ale je fakt ze je mi to jedno, hlavne aby se to povedlo