Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jinak sem uz zacala spinit, tak rano hned du pro injekce a jiiizda zacina ![]()
@bebecinka no je fakt, že aby ti to zase nedělalo problémy jak už budeš mít mimi…přece jen se musí nosit atd…
to jo..a to že nemá podporu manžela a i tak to zvládá..klobouk dolů… ![]()
@bebecinka a já furt nic..tož kde se mi loudá? jak na ní člověk čeká tak nechce přijít a jak jí nechce tak dorazí v termínu ![]()
@adny ja vcera trosku spinila chvilku a dnes uz nic, tak fakt nevim. Pockam dnes a uvidime. Urco dnes uz dorazi naplno
@bebecinka u mě taky…pořád nic, nic a najednou dorazila se vším všudy…takže zítra začínám se synarelem a musím se objednat na kontrolu…
@adny odběr mi plánují na příští týden, uvidí se podle Uz. Jinak to píchám do břicha a čekala jsem to horší, jde to.
@snowhite31 já za léky neplatila nic a ICSI a mražení embryjek atd. to mi dali ceník, lae myslím, že je to o něco lacinějši, než v soukromých CAR. No, uvidíme. Díky za odpověď.
@bebecinka držím pěstě, ať to klapne a hodně sil, nemáš to jednoduché se sestrou. ![]()
@amelie111 jednoduche to neni, ale o to vetsi motivace to zvladnout!! Segra nam male moc preje a hlavne se tesi na hlidani. Jeji deti po alu vychovavam ja. Maleho jsem mela rok a pul. Ona podnikala, ze ten jeji byl krimu. Sem zaucena az az, ale nestezuji si. Jeji deti miluji jako vlastni
@adny asi z hormonálního profilu. Já pořád chodila na nějaké odběry, takže ani pořádně nevím na co všechno mi brali krev.
Chodím do Gennetu do Archy. A ty?
@snowhite31 aha..tak to jo..no nám budou teď před injekcemi ještě brát krev i mému manželovi..tak uvidíme. jinak sestra mě říkala že si na příští kontrolu mám vzít peníze cca 6000,– a teď do telefonu mi říkala 12000,– že prý léky letos podražily..mazec…
jinak já chodím do fertimedu do polanky nad odrou…
@bebecinka máš pravud, je to motivace a pořádná!
. Já mám setru o hodně starší a ta má tři dětia taky jsem si je brala n aprázdniny, atd. Tak to znám. To máš průravu na své miminko úplně ti nejlepší a vše zvládneš an jedničku! jsem jen o trošku před tebou, tak snad se nám to povede a budeme si psát, jak nám rostou bříška ![]()