1 IVF a stimulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2423
5.1.14 16:17

@Susan23 a kam ted chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
5.1.14 16:32

DO Polanky nad Odrou do Fertimedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
5.1.14 16:38

Tak to u nás se chvíli pátralo, protože u mě vše O. K., ovuluji, hormonální profil v pořádku, atd. V caru mě poslali na vyšetření, řekli že dělat IVF či IUI bez testů je o ničem a tak se zjistilo, že je to manža, kdo má na prd psermie a já si za ty roky na ně vytvořila alergii. Příčina se ví a tak jdeme do toho:-). Bojím se i se těším. Uvidíme, co mi řeknou v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
5.1.14 16:40

Takže Vám dělali i imunologii? A tam je problém. My jsme taky totiž v pohodě, ale taky jsem si asi vytvořila alergii na spermie. Takže bereš Prednison a v jakém množství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
5.1.14 16:43

Susan23, ano, beru prednison, lae bez valného výsledku, ale moje alergie není silná, prý je to k harnici normálu, ale přeci. Beru 1 tableku denně a to toho slabého 5mg. dále mi bylo řečeno, že ho budu brát, až do snad 20 týdne těhotenství s tím, že lékař z imunobiologie doporučuje pak ještě něco (tvořím mírně proti látky i proti placentě, tak možná proto v minulosti potraty vždy do 10 tt.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
5.1.14 16:46

@amelie111 bych jeste nedavno neverila, ze takove alergie ézistuji. Tak at je vse v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
5.1.14 16:47

@Susan23 skoda, ze nejsi pobliz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
5.1.14 16:49

Bebecinka: já také ne, ale jsem ráda, že z nás nikdo netahal peníze a že mi v CARu řekli, že aby byl pokus, co nejvíce úspěšný, musí se porklepnout vše. I když to čekání na všechny výsledky bylo dlouhé, no a dojíždění do Caru je taky náročnější, mám to přes 100km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5993
5.1.14 16:55

Hledala jsem CAR, který budeme mít dostupný, do té Polanky to máme cca 30 km. Už tak vím, že nás IVF vyjde na hrozné prachy a tak ještě platit za dojíždění se mi nechtělo. I tak je to finančně, ale hlavně psychicky náročné. Dělali vám imunologii přímo ve vašem centru nebo jsi musela někam zajet? My byli na imuno jednou v Praze a to bych už nechtěla, máme to přes celou republiku, tak doufám, že se to dělá v Polance. No vše uvidíme zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
5.1.14 16:59

Ahoj holky, rada bych se k Vám přidala :-)
V lednu me čeká 1 IVF jinak mam za sebou 5 iui bez úspěchu :-/ teď v týdnu by měla přijít ms a já bych 2 dc měla začít se stimulaci 8.1 jdu na utz zda není cysta ještě a pak mužů začít teda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
5.1.14 18:07

@amelie111 tak to je pekna dalka. Ja to do Caru mam 20min pesky. Coz je nejvic na pohodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
5.1.14 18:10

@Susan23 my jsme to pocitaly a cca 20tis.co rikal dr.kdyz to pujde dobre, tak treba jen na 4500. Tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
5.1.14 18:13

@Membina ahojky, tak to jsme na tom uplne stejne :D me MS ma dorazit ve ct. v patek pro injekce, ake radeji tam asi dohdu ve ct. abych byla klidnejsi, ze uz je mam doma. Pak kazdy 3den na UZ zda se delaj vajicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.1.14 18:46

@bebecinka a ty bereš taky ten norethisteron? to jsem zvědavá co se zítra dozvím…no snad už se to někam pohne..je to nekonečné :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
5.1.14 18:48

Ahoj holky, taky bych se k Vám ráda přidala. :) Přítele čeká ještě v úterý jeden spermiogram a v pátek kontrola, kde se dozvíme co bude dál..tedy nejspíš IVF. Moc Vám všem držím pěsti, ať vidíme co nejdřív //. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí