Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bebecinka píše:
Ahoj holky! V tomto tydnu zacnu poprve stimulovat na prvni IVF, bojim se a zaroven strasne tesim. Asi jako kazda. Chtela bych s nekym o tom popovidat, vymenit si rady a tak.
nemusíš se bát, já se zase těšila a výsledek je že jsem už ve 4 měsící
![]()
@adny jj beru, zitra posledni dva a minule sem to treti den dostala. Tak sem zvedava
@bebecinka. No já bych to měla dostat 10.1 tak uvidím, ale budeme to mít o pár dní jen
já budu mít krátký protokol a stimulovat budu gonalem už jsem ho. jednou mela při iui tak jsem v klidu jediný co bojim se té narkozy :-/
@Membina ja se niceho nebojim, jen mam obavu z tech injekci do stehna, do bricha budu mit pero, to je v pohode myslim.
@bebecinka. Neboj se injekce nic nejsou
jj pero je super, ale i ty injekce se v pohodě dají já vždy picham do břicha @siamka7. Já chodím do Gennetu v Praze ![]()
@Membina ty injekce budou do nohy do stehna, to mi uz dr. rikal. pry budu i unavena a bude mi soufl od zaludku. Budu nak dostavat vetsi davky, ze sem silnejsi
@bebecinka píše:
@Membina ty injekce budou do nohy do stehna, to mi uz dr. rikal. pry budu i unavena a bude mi soufl od zaludku. Budu nak dostavat vetsi davky, ze sem silnejsi
neboj, já píchala do břicha i do nohy, kombinovaně
do nohy to bolelo, ještě 3 hodky jsem měla bouli a svědilo to to bylo tou tekutinou-orgalutran jsem měla. jinak jehly luxusní, vůbec to nebolí, fakt, nekecám ![]()
@bebecinka. Aha a jaký budeš mit ten protokol? já prý krátký.. Tak snad nám to už vyjde
a měla jsi nějaký IUI?
Já chodím do Pronatalu v Českých Budějovicích. Byla jste některá na laparoskopii?
My půjdeme zítra do Fertimedu v Polance nad Odrou, na IUI jsme byli v Gyncentru v Ostravě, ale jen s Clostíkem a nic z toho nebylo. Na laparoskopii jsem byla 2×, nic nenašli, vše je v pořádku. Jaký je rozdíl mezi krátkým a dlouhým protokolem? A určitě chci normální injekce. Má mi je kdo píchat, jsou to ušetřené prachy:)