Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Membina nemela, pry by to byla jen ztrata casu, nedelaji se mi vajicka a rovnou nam rekli, ze IVF bude nejleosi. Ze se asoon takto podivaj jestli jsou ok. No nak se v tom nevyznam, ake co sem tak pochopila, tak asi kratky
@Membina Já taky ještě nebyla a pokud v úterý dopadne spermiogram u přítele špatně, tak prý ani nepůjdu a zkusíme rovnou IVF.
@Membina takže vůbec nevíš, zda máš průchozí vejcovody a jestli nemáš endometriozu?
@Lucík 88 jj rovnou tam a jsem zatim spokojena a doufam, ze to tak zustane. Ja prave nechtela na ty odbery a trasfer do Prahy. V pronatalu dela znama, tak sem to u ni zjistovala. Na gynde mi tenkrat rekl, ze vysledky jsou srovnatelne. Tak sem to ani vic neresila. Segra na vse jezdila do Prahy a znama zas do Brna
Já teda z Pronatalu v Praze utekla :-/ a už bych tam nikdy nešla spatna zkušenost.. Teď jsem spokojena moc
Pronatal mi doporučila moje doktorka, tak jsem do toho šla. Uvidím, jak to bude pokračovat dál, ale zatím si taky nemůžu stěžovat. Kdy jsi začala chodit do Artu?
@Membina Můžu se zeptat s čím konkrétním jsi nebyla spokojená?
@Lucík 88 v polovine kvetna. Ale dlouho sem cekala ba vysetreni stitne a pak mi ji musela srovnat, ze umele mi zakazala. Mela sem spatne hodnoty. Do toho pak hemmatologie, vsechno se tim protahlo. Spermio je v pohode, chyba je jen u me
@bebecinka Taky mám problém se štítnou žlázou, ale naštěstí se s ní léčím už asi tři roky, takže to teď řešit nemusím.
@Lucík 88 ja se s ni lecim teprv rok, hodnoty pro zivot byly ok, ake pro otehotneni to bylo spatne
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď