Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
mě ms přišla dnes takže zítra jdu na utz a pro injekce snad teda 8.1 jsem byla na utz a měla jsem tam folikularni cystu tak snad teď s tou ms rupla a já budu moct začít ::-) všem Vám držím palce ať jde vše hladce ![]()
@adny no me loni v cervnu dr. rikal ze budu mit leky zdarma, ze je plne hradi pojistovna. Ale pak mi davala dr. dohromady stitnou, proto se to takto protahlo. No a ted muz za leky budu platit 3500,– za ten puregon sem dneska dala 1390 a v utery du pro dalsi injekce a to si mam vzit 2000
Ahoj holky, tak dnes jsme byli na kontrole s výsledky spermiogramu a hormonálního profilu, vše vypadá dobře. S přítelem jsme se rozhodli, že i přesto si necháme zažádat na pojišťovnu, takže teď nás čeká cca měsíc čekání. Všem Vám držím pěsti! ![]()
@Lucík 88 a pujdete na IVF nebo IUI? Ja chodim v CB do Artu a na pojistovnu jsem cekat nemusela. Pry nak maji dohodu a zadaji jiz v behu. Coz bylo super, zbytecne se to neprodluzuje
@bebecinka Tak v Pronatalu se musí nejdřív zažádat. Já jsem původně po prvním špatném spermiogramu vypustila IUI úplně z hlavy a dnes jsem si na něj ani nevzpomněla a doktor ho ani nezmínil, ale každopádně až tam za měsíc půjdeme, tak se zeptám.
Ahoj holky. Ráda bych se přidala. Kolem 21.1:-23.1. podle USg začínám stimulovat na první IVF. Důvodem je prý u nás špatnýspermiogram, u mě nic nenašli. Mám z toho všeho strach, ale na druhé straně jsem šťastná, že se něco děje.
@Ecil jsen se pridej, vic hlav vic rozumu a podpory
ja sem dnes zacala pichat a 20 uz mozna odber
@Lucík 88 fakt je to vsude jinak! Ale pry to vzdy schvalujou. Nam poprve spermio taky vysel spatne, podruhe ok, tak sem na to ted zvedava. Jen aby pak nebyla naka jobovka. Budu manzu setrit a hyckat ho a snad to bude dobre
@bebecinka A jak to jde? Já mám z těch injekcí hrozný strach, prostě nemám je ráda. Byla jsem šťastná, když jsem do sebe píchla jednou Pregnyl.
@bebecinka S tím schválením asi není problém. Opravdu jsem dnes z toho spermia byla překvapená, taková změna. Můj přítel dokáže i víc jak hodinu sedět ve vaně a teď si jí poslední dobou odpustil a to bylo první na co se doktor dnes zeptal. Pícháš si sama?
@Lucík 88 píše:
@bebecinka S tím schválením asi není problém. Opravdu jsem dnes z toho spermia byla překvapená, taková změna. Můj přítel dokáže i víc jak hodinu sedět ve vaně a teď si jí poslední dobou odpustil a to bylo první na co se doktor dnes zeptal. Pícháš si sama?
@Ecil Nám dnes doktor řek, že na první dvě IVF se zavádí jedno, takže vyřešeno, ale stejně jsem to tak chtěla.
@Lucík 88 Ono je to tak, že mohou zavést 2, ale pak ti pojišťovna platí jen 3 pokusy. Když si necháš zavést v prvních dvou pokusech jedno, pak platí 4. Já chci určitě dvě, je tam větší šance. A nakonec ani ty dvojčata by mi nevadili
. Mně to dr sám i takto navrhl, ať si to probereme v klidu s přítelem.