Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@amelie111 a kam si to pícháš? a kdy ti plánujou odběr plus mínus??
@adny vcera jsem se jeste nudila, ale dnes uz zahul. Mela sem segryobe deti. Segra ma rakovinu prsu a dnes ji zacala chemoska, vcera to rekli 8letemu synovi a tem mi tu dnes furt brecel, pak mi brecel do tel. tatka a ja uz to taky prestavam asi dvat. Do konce tydne budu mit neter 1,5roku. Pak uz nevim jak na tom budu. Do konce tydne bych mela zacit pichat. Chci byt silna uz jen kvuli segre, ale je toho na me moc
@bebecinka ty jo..tak to je teda síla…
to věřím, že to musí být pro všechny těžké…a hlavně pro 8 leté dítě, které pořádně neví co to znamená
tak hlavně hodně síly a podpory pro ségru..pro ní to musí být šílené ![]()
a ty jsi doma? ty nepracuješ?
@adny ja marodim s ramenem uz pres pul roku, 23.1 du na konzultaci na ortopedii a kdyz nedopadne IVF tak me ceka operace.
@bebecinka ty jo…a co tě bolí rameno? a já myslím, že na operaci už nedojde…aspoň teda letos ![]()
@adny jj uzivam
mam ustiplou chrupavku a rada bych operaci odlozila na rok
@bebecinka jejda a jak jsi k tomu přišla??a kolik je ti roků jestli se můžu zeptat??a už jsi to dostala? nebo pořád nic? já čekám, ale zatím nic…už jsem nedočkavá ![]()
@amelie111 když jsem si šla pro léky, tak jsem je musela zaplatit ten den a to ostatní až v den tranferu, když už věděli, zda byla PK či AH, ISCI apod. Mě jen samostantné léky vyšly na skoro 15.000Kč. Měla jsem Synarel, Gonal-f a Ovitrille a k tomu ještě poslední dva dny stimulace 2× injekce. ISCI nás stálo 7.000Kč.
@adny ahojky měla jsem krátky protokol. 21.1. jdu na kontrolu a domluvit se co a jak a zažádat schválení pojištovnou a tak únor/březen začít s 2.IVF.Ještě čekáme na výsledky z immunologii, které by měli být za 10dnů. Musím si zvyknout na všechno se čeká dlouho.
Já mám sníženou AHM (ovulační zásobu vajíček),takže mě předem Dr. říkala, at nečekám že při OPU budu mít hodně vajíček. Měla jsem 10folikulů z toho 8 vajíček z toho 2 nezralá vajíčka, další 2 vajíčeka se ISCI neoplodnila a nakone jich byl 4 které se oplodnily, ale bohužel do 3.dne přežilo jen jedno, tak jsem ten den musela na tranfer. Ty už stimuluješ nebo teprve budete začínat s 1.IVF?
@bebecinka Tak to mě moc mrzí s tvojí ségrou. Přeji vám oběma hodně sily a ať ségra všechno zvládne.
@snowhite31 aha..a jak ti přišli na to AHM? z hormononálního profilu? já čekám na ms pak začnu aplikovat synarel a pak 9dc kontrola a dostanu injekce…brala jsem teď norethisteron tak jsem zvědavá kdy to dostanu…a kam chodíš do Caru?
@adny pred 6rokoma jsem spadla z kone a od te doby se to vlece. Po8mesisich marozeni kinecne prisli na to co to je, mam tam uz chronicky zanet a proto je pihyblivost ruky na 40% je to des a ke vsemu prava ruka. Jinak je mi 27
Jinak MS cekam asi kazdou hodinu, ted sem byla s malou venku a myslela jsem ze umru. Strasne bolesti
@bebecinka tak to tě musí celkem omezovat co? ![]()
já taky čekám..ať už přijde… ![]()
tak to je šikovná…obdivuju lidi co to tak bravůrně zvládají
i když to musí být strašně těžké…
@adny hooodne me to omezuje!!! Zvazovala sem i odsun IVF az po operaci, ale segra me premluvila at jdu hned ted. Segra je zlata!! A i ja ji obdivuji jak to vse zvlada a to ma manzela pekneho vola.