1. KET září 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
8.10.15 18:05

@Simona_Black : odebrali mi 8 vajicek, z toho hned dalsi den bylo 7 oplodneno, ale pri Et mi rekli, ze prezilo jen to co mam u sebe. Doufam, ze to bude silacek a zvladne to :) Moc diky za odpoved a podporu, ted zase chvili verim, ze to muze vyjit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
8.10.15 18:30
@kofi103 píše:
@giginecka Dve jsou lepsi je vetsi pravdepodobnost me se ze dvou chytla Nelinka a ted jsem taky chtela dve halt tu zimu jedno mimco nezvladlo. Hlavne me prijde zvlastni, ze jsem zaplatila takovy obnos pred zavedenim a pak mi embryolozka rekne no ono jedno neprezilo, kdyby neprezilo i to druhe tak si mam asi dalsi desitky tisic asi vycucat z prstu to je podle me nefer. Leky mam utrogestan 4 baleni a prednison 1 baleni. Nebudu hudrovat musim byt vdecna za to co mam

Ahoj, přidám se s dovlením k vám…mám po KET včera, ET v srpnu nevyšel… Jsi v Pronatalu, že? Mám totiž úplně stejnou potvrzenku o platbě, se stejnými ciframi :-D
(a též prednison, který skoro jinde jak jsem zjistila takhle na běžícím pásu nepíší)…k tomu ale ještě další léky za 800 (měla jsem stimulovaný ket, takže v hormonech pokračuju) By mě zajímalo, zda tady má někdo zkušenost s tím embrioglue, zda to někomu „pomohlo ke štěstí“ Držím palce všem, kdo čekají na // a přeji (i sobě) hodně trpělivosti do testování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
8.10.15 19:15

@Majank Určitě věř, to pozitivní myšlení je určitě hodně důležitý! :hug:

@Marisen Já jsem četla, že je to Embryoglue k ničemu, ale to jsem se dočetla spíš jen na různých diskuzích a prý to tvrdí i doktoři, ale kdo ví. Mně ho třeba v Cube ani nenabízeli a to vím, že ho tam mají a myslím si, že kdyby věřili tomu, že to pomůže, tak by mi ho určitě nabídli, ale nikdy se o něm ani nezmínili, takže jsem se na něj ani záměrně neptala. A jinak teda ta cena za KET mi přijde šílená, v mém car stojí 5.500,– Kč a žádný katetr se nepřiplácí, tak jsem myslela, je ta cena za ket všude plus minus stejná a koukám, že není. A jinak na tebe budu mooooc myslet, je super že to máme takhle spolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2306
8.10.15 19:44

@Simona_Black diky za radu ;) a to pomuze aby folik narostl, nebo k cemu presne mi to pomuze? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2306
8.10.15 19:47

@Majank me zavadeli morulu a i je zamrazili a kdyz mi je zavadeli pri ket tak uz to byly blastocysty a stejne se nepovedlo, myslim si ze to az takovou vahu mit nebude, proste bud se chytne nebo ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
8.10.15 19:49

@giginecka Je na podporu děložní sliznice, pije se vždycky od 1DC až do ovulace, já ho piju každý cyklus a vždycky mám sliznici ukázkovou a folikul taky. Čímž samozřejmě neříkám, že je to jen zásluhou toho čaje, ale myslím, že tomu minimálně trochu pomáhá. Prý se dá kontryhel sehnat i v kapkách a má to být ještě účinnější, ale já ho v kapkách nikde neviděla, ale můžeš se zkusit zeptat v lékárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2306
8.10.15 19:49

@Marisen ahoj,ja jsem taky cetla ze embryoglue je k nicemu, kdyby to k necemu bylo tak by se preci nestavalo ze holkam ktery ho meli tak to nevyslo. Me ho pred ketem nabizeli ale nechtela jsem ho. Jinak drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
8.10.15 19:50

@Simona_Black No vidiš, a v Pronatalu mi to embrioglue doporučili jako jasnou volbu, v podstatě jsem měla pocit, že když ho nebudu chtít, že si budou ťukat na hlavu…no tak jsem ho pochopitelně (za 2500Kč navíc) chtěla :-)…tak třeba to bude fungovat jako placebo, budu si říkat, že když jsou embria přilepená, musí vydržet :-D…ale jinak taky mám pocit, že nikde není nijak ověřeno, že to funguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2306
8.10.15 19:50

@Simona_Black a ten caj taky v lekarne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
8.10.15 19:53
@giginecka píše:
@Marisen ahoj,ja jsem taky cetla ze embryoglue je k nicemu, kdyby to k necemu bylo tak by se preci nestavalo ze holkam ktery ho meli tak to nevyslo. Me ho pred ketem nabizeli ale nechtela jsem ho. Jinak drzim palce :kytka:
…no příště (i když doufám, že příště nebude) ho taky už chtít nebudu…teď budu doufat, že třeba aspoň trochu pomůže.
A díky :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2306
8.10.15 19:53

@Marisen stejne je to nejaky nesmysl, i kdyby ti ho tam prilepili a embryo se prestalo vyvijet tak je ti to k nicemu :roll: ja si porad rikam, ze jestli se to ma povest tak se to povede i bez tech jejich „blbustek“ navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
8.10.15 21:29

Jsem zvedava na vysledek s embryem glue. Pred dvemi lety to tu nemeli a ted to fakt nutili, ze bez toho nemuzeme byt :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.10.15 16:47

Ahoj holky, koukam, ze to tady utichlo:-)Jak jste na tom? Ja jsem dnes 9 den po ET a cekam co bude.Od 6 dne vzdy.pres den skoro neznatelne zaspinim a boli me bricho jako na MS.Dnes jsem uz mela trosku hnede spineni. Jinak nic.Test jsem dnes delala prvni den a je negativni :( Chjo, tak jeste pockam a uvidim. A co vy? Jak se dari vam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2306
11.10.15 17:23

@Majank ahoj, tak treba se ta carka jeste objevi ;) budu drzet palce. Ja jsem dnes 3 DC a 20. jsem objednana na utz pred 2. KETem a nejspis asi i poslednim, pak uz nebudem mit nic zamrazeno, tak snad to uz vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.10.15 17:38

@giginecka : Ahoj giginecko, musi ti to vyjit!!!Moc ti to preju :) Je super, ze mas jeste mrazacky. Verim tomu, ze urcite tentokrat ti to dopadne. Nejak to citim v kostech.. Dekuji, treba je jeste sance. Napisu jak jsem dopadla.To cekani je strasne..Davaji ti nejakou stimulaci pred ketem nebo jen vlozi embryjko a jdes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.