Chce víc kojit než jíst, je to divné?

462
22.2.13 15:18

10 chce víc kojit než jíst je to divné?

Ahoj,

chci se zeptat jestli má někdo podobnou zkušenost.. Dcera mi moc nechce jist.. před nemoci to ještě snědla apson plnou davku oběda.. když byla nemocna tak chtěla jenom kojeni. a ted 2 týdny po nemoci mi sni jenom pár lžic.. jak snidaně, oběda, tak večer kaše.. v noci se mi dost budi.. během dne ji kojim asi 5-6×..

Dneska jsem byla v mateřskem centru a vytahla jsem prso.. tak se na mě všichni divali.. a ptali se kojik ji ji?? uplně udiveně..

Ona mi to jidlo plive..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
22.2.13 15:25

A když sní těch pár lžic, jak to vypadá pak, to hned taháš prso, aby se dojedla nebo necháš aspoň půlhodiny mezi jídlem a kojením?
Zřejmě si na to zvykla, zkusila bych jí dát, co sní a třeba za půl hodiny bych zkusila další malou porci, nabízet na doplnění tekutin vodu nebo něco dle vlastního výběru a prso zkusit snížit třeba na 3×denně, navíc je jasný, že pokud kojíš 5×-6× denně a k tomu ještě často v noci, tak se nemusí moc namáhat s jídlem, mlíko od tebe jí energetický výdej z velké části pokryje.

Záleí na tobě, já bych usměrňovala, ale hlavně teda kvůli sobě, protože by mě to nebavilo, ne kvůli nějakým návštěvnicím mateřského centra, minimálně do roka mi kojené dítě přijde jako naprosto normální jev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
22.2.13 15:30
@Gladys

Děkuji za reakci, pravě, že ji nedokojuju po jídle.. sní těch pár lžiček.. a víc už nechce.. a pak třeba další pul hodiny když je nevrla tak ji zkusim nakojit.. někdy pije.. a někdy nechce ani to prso..
Dneska jsem už zkoušela to, že ji nabizim jidlo skoro celý den.. ale to asi taky neni dobře, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
22.2.13 15:43

Mám 18 měsíčního a pořád dává přednost kojení… :zed: :zed: :zed: Ale já teda jimde než doma nekojím, venku buď jí nebo má smůlu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.2.13 16:16

Můj roční taky max pár lžiček, a pak kojit :zed: zatím ho kojím i venku, ale v roce a půl s venkovním kojením končím. jako u staršího syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
22.2.13 17:03

Myslím, že je to naprosto normální, starší syn do 10. měsíce neotevřel pusu na nic jiného než na prso, pořádně se rozjedl až 21 měsích, kdy jsem skončila s kojením úplně…mladší cokoliv odmítal do 8. měsíce, okolo roku už jedl přes den normálně ale úderem 18:00 jen prso :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
22.2.13 17:18

Taky jsem téměř plně kojila do 10 měs. a přitom nabízela normální jídlo. Teď máme 2,5 roku a baští dobře a odstavení v 1,5 roce taky nebyla tragedie. Matka kojící 10mm dítě mi nijak vadná nebo nenormální nepřijde, asi bych na ni udiveně nehleděla :mrgreen: Po roce jsme si to užívali už jen doma večer a ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
22.2.13 17:44

Tělo si říká, co potřebuje. JEstli je po nemoci, tak asi potřebuje podpořit imunitu a doplnit vitamínky apod. a to je přes mm nejlepší. Až bude zdravotně uplně ok, zas začne víc baštit normálně. Nechala bych ji, ať jí co chce, ono si její tělo samo řekne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
22.2.13 17:44

Mám to stejně, malá mi dokonce vyhrnuje tričko, abych pochopila, co chce-není moc velký jedlík, teď se to trošku spravilo a začala jsem jí nabízet i vodičku.
Zatím se tím nestresuju do roka je čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí