10 dní zpožděná ms, test negativní, kojím

Anonymní
21.5.21 21:09

10 dní zpožděná ms, test negativní, kojím

Ahoj holky,
mám 10 dní zpožděnou MS. Kojím (má 16m) cca 5× za 24 hod. MS jsem měla od porodu zatím jenom asi 4×, ale víceméně pravidelnou. Po prvním porodu taky nemám zkušenost, že by MS meškala, i když jsem ještě kojila.
Test jsem si dělala naposled dnes ráno a jednoznačně negativní. Kolem ovulace sex proběhl, ale s kondomem. Ale muž to nekontroloval, tak mě napadlo, že ten kondom mohl prasknout, aniž bychom si toho všimli.
Těhotná se necítím, akorát mám pořád podezřele dobrou náladu :-)
Nemáte prosím někdo zkušenost? Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36186
21.5.21 21:29

Prasknutyho kondomu by si všiml, test máš negativní, těhotná nejsi. Menstruaci 4× za rok bych teda nenazyvala pravidelnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.21 21:31

@JancaS84 To jsem asi blbě napsala. MS jsem dostala cca až za rok po porodu a od té doby byla pravidelná.

• Citovat
  • Upravit
36186
21.5.21 21:41
@Anonymní píše:
@JancaS84 To jsem asi blbě napsala. MS jsem dostala cca až za rok po porodu a od té doby byla pravidelná.

Jejda, to jsem asi já spíš blbě pochopila. Už jsem dneska K. O. Ale pokud je od toho styku už víc jak 14 dní a test je negativní tak těhotná nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.21 21:43

@JancaS84 Nemyslím si ani, že bych byla těhotná, prasknutého kondomu bychom si fakt doufám všimli. Spíš nechápu, proč mám tak zpožděnou MS a jestli s tím mám jít na gyndu nebo čekat nebo kdy tam zajít.

• Citovat
  • Upravit
36186
21.5.21 21:46
@Anonymní píše:
@JancaS84 Nemyslím si ani, že bych byla těhotná, prasknutého kondomu bychom si fakt doufám všimli. Spíš nechápu, proč mám tak zpožděnou MS a jestli s tím mám jít na gyndu nebo čekat nebo kdy tam zajít.

Ještě bych klidně týden pockala. U toho kojení občas nějaký výkyv bývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
22.5.21 19:50

U toho kojení je nepravidelnost v menstruaci normální. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.21 21:00

@MiaPa Aha, no právě nemám takovou zkušenost. Po prvním porodu to taky trvalo skoro rok, než jsem to dostala, ale měla jsem pak ms pravidelnou a ovulaci taky (snažili jsme se o druhé a měřila jsem bazální teplotu). Nekojím už nijak intenzivně, tak jsem si právě myslela, že to už na ms vliv spíš nemá.

• Citovat
  • Upravit
95
22.5.21 21:08
@Anonymní píše:
@MiaPa Aha, no právě nemám takovou zkušenost. Po prvním porodu to taky trvalo skoro rok, než jsem to dostala, ale měla jsem pak ms pravidelnou a ovulaci taky (snažili jsme se o druhé a měřila jsem bazální teplotu). Nekojím už nijak intenzivně, tak jsem si právě myslela, že to už na ms vliv spíš nemá.

Vliv na posunutí menstruace může mít opravdu spoustu faktorů, kojení a s tím spojené hormony můžou být jedním z nich. Pokud myslíš, že tím kojením to není, klidně může mít vliv na menses i stres, nedostatek spánku, prodelani nějaké infekce… I pravidelná menstruace se prostě jednou za čas může opozdit z různých důvodů… Neprožívala bych to tak. :-) Pokud máš test negativní a styk byl s kondomem, těhotenství bych vyloučila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.21 09:33

@JancaS84 @MiaPa Ještě jednou díky za rady. Pár dní jsem teď jedno kojení vynechala a dnes jsem to dostala. Takže možná to mělo fakt souvislost s tím kojením.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa