Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Dnes mám 10 DPO - tak dlouho mám brat i utrogestan po ovulaci. 10. Den (tedy dnes) jsem si měla udělat test a pokud bude pozitivní, tak brat utroše dal. Pokud ne, vysadit a dat zase po ovulaci. Jenže já úplně nevím, co ted, na testu je slabounky dušík, tak jestli to třeba zkusit brat jeste do neděle? Termín MS mám zítra. Předem děkuji a prikladam foto ![]()
@Amalka244 potichu gratuluji 😍 😍 teď ho budeš brát až do konce prvního trimestru 🙂 ber ho dal a pokud už nemáš, tak zavolej na gyndu ať ti ho predepisou
já takovou čárku měla 2× Až 14dpo 😄
@Midliva Jeee, moc děkuji! Tak super, mám ho ještě tak na 10 dní, takze si budu muset pomalu volat
No uvidíme! Jsem z toho taková všelijaká, snažíme se rok a půl, tak se mi tomu ani nechce věřit
Ale zatím si samozřejmě nebudeme dávat nějaký velký naděje, ještě je moc brzy ![]()
@Amalka244 zítra si pro jistotu udělej ještě jeden. Nejlepší je mamatest nebo clear Blue digitální. Ať to máš na 100% ![]()
V žádném případě utrogestan nevysazuj!!!
10 DPO je na test dost brzy, to jsou opravdu sotva viditelní duchové a nebo ještě nic. Normálně se testuje až 14 dní po ovulaci.
Máš ducha a velmi nadějnou bazální teplotu. Pravděpodobně těhotná budeš. Když teď utrogestan vysadíš, riskuješ ztrátu uhnízděného embrya. Neriskuj. Ty 4 dny tomu ještě dej a když by byl 14 den test negativní, můžeš s klidným srdcem vysadit. Ale já myslím, že 14 den už tam budou dvě moc hezké čárky. Držím palce ![]()
Ber ho dal, ducha vidím, 10dpo bych ani silnější čárku nečekala ![]()
@Whitedog Dobře, super, dam tomu ty 4 dny a uvidíme! Dekuji moc! Dam vědět, jak to dopadlo 😊
@Amalka244
Co se na tom testu tak leskne? Je to upravená fotka?
@Russet Není, je to focené v koupelně bez oken, takže zřejmě světlo ![]()
Ahoj holky! Tak hlásím, že budu dnes ráno testovat. Bohužel jsem ale chytla covida!
A jelikož nejsem ockovana, průběh začíná dost drsně.. Mám horečky, bolí mě šíleně svaly a hlava, mužů si tak maximálně dojít na zachod.. jedine, co na chvíli pomůže, je paralen.. Ale nechtěla jsem jo brat, tak beru jen v případě, ze už to opravdu není k vydrzení…
Takze jsem jen chtela říct, že se opravdu bojím, jestli tohle může vůbec prcek přečkat (pokud se tam nějaký zavrtal..)..
Mám strach, protože mi je fakt zle.. ![]()