10měsíční nechce jíst

Napsat příspěvek
Velikost písma:
416
31.1.14 15:30

My to máme taky. Oteklý horní řezáky (až fo fialova :( ). A jíst moc nechce, jen prso si veme. Já to moc neřeším. Čekám, až se prořežou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
31.1.14 15:38

Tak ted k tomu jeste mela solidni prujem… no, snad to jsou jen ty zuby… abych neco nezanedbala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
1.2.14 20:28

Ahoj holky tak uz jsem fakt na nervy, dneska jsem do male dostala jen mleko v lahvi, odvar z ryze proti prujmu a ctvrtku bananu, dneska neprosel ani jogurt, ani presnidavka, natoz nejaky normalni obed… volala jsem nasi detske doktorce (je to sousedka) a ta rikala, ze to budou asi fakt zuby a at ji koupime na ten prujem nejaka probiotika (doma jsme meli Smectu, ta po podani zabrala) a at davame odvar z ryze ci mrkve, ale je to boj do ni neco dostat… pry pokud by zacla zvracet nebo mela teplotu, tak at padime na pohotovost. Ale jsem na nervy z tohojidla, zkusila jsem ji dneska nandat milion kombinaci jidel a svacinek a nic… nastesti hlady nebrecela, ale prece nemuze byt v tomhle veku jen na mlece ne? jak dlouho trva takove prorezani zubu? zajimave je, ze v noci spi dobre a bolest ji nebudi… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
2.2.14 14:04

@tyna.andilek Roční syn přežívá téměř výhradně na mém mléce velice dobře, takže myslím, že pár dní ji nezabije. Zuby můžou trvat různě dlouho. Našeho trápily celé Vánoce, teď je to ok (ťukťuk), horní dáseň má ale stejně pořád naběhlou (i dr na prohlídce říkala, že mu teď roste VŠECHNO), ale zatím se nic nevyklubalo. Ona to taky může být nějaká malá viroza.
Nenervuj se, tím stejně nic nevyřešíš, naopak to dítě z tebe vycítí. U staršího jsem taky nervila a to jedl o dost líp než mladší. Ono ještě takových bojkotů jídla bude. Takže nabízet, ale nevymýšlet psí kusy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
2.2.14 21:30

Naše 5měsíční nechtěla moc zeleninové příkrmy, ale přidala jsem více mrkve a lupem jedna radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
6.6.17 10:15

Z jedlika nejedlikem

9 mesicni na um se nejen odstavil od lahve (lzickovali jsme) ale posl. dobou neda ani jidlu. Zubyjeste nemame, dasne otekls nema a je schopny od peti od rana do obedanejist. Zabre pusinku a place

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.26 15:33

Hezký den,
mám dceru 10,5 měsíců. Máme zavedenou dopoledne snidani/ svačinu, obed, odpoledne svačinu a večeři. Nesni však nikdy plnou dávku, po necelé hodině se chce dokojit, ráno po probuzení ma mleko též a pak vecer pred spanim. V noci se též kojí.
Chci se poptat, nevíte, jak ji podpořit, aby se tolik nekojila a snědla více jídla? Nespěchám s odstavem, ale rada bych podpořila chut k jídlu. Jak jste to dělaly vy?
V noci se kojí asi 4 (22,1,3,5). Zuby ji začínají růst az ted, ale pipla se uz od zavedeni :D

• Citovat
  • Upravit
77379
3.3.26 16:33
@Anonymní píše: Více

proč to řešíš? dítě je pořád kojenec do jednoho roku věku a příkrmy jsou od slova Přikrmovat, takže v pohodě, když sní trošku a dokojí se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
3.3.26 16:46
@stinga píše: Více

Přesně. Proč se snažit tolik tlačit na normální jídlo? Vždyť kojeni je v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6112
3.3.26 18:25

Já nevim, že většina matek má tendence to jídlo tolik řešit :lol:
Dej ji, kolik sní a pokud ti kojení nevadí, tak klidně dokoj. Mně nejedly ani nekojené v době, kdy už měly obě holky mléko jen večer a v noci.

Aktuálně teď skoro 14m dcera sní max 130g na porci, ale většinou do 100g. Mléko po 120ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11089
3.3.26 19:05
@Anonymní píše: Více

Co to je plná dávka? Jí ti krásně a je to porad kojenec. Tohle nepovazuju za piplani s jídlem. O tomhle jsem si mohla u svých deti dlouho nechat zdat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
3.3.26 22:09

Tak dcera ma 16 mesicu a koji se podobne jako tvoje, rano, odpo nekdy 2krat během spánku, vecer, v noci se take budí a ji krasne, takze kojení takovy vliv mit nebude.

Uz to tady psaly holky prede mnou, proste zkouší, nemusi přece sníst vsechno. Buď rada, ze si aspon neco da.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
4.3.26 11:34

Syn 9 měsíců nesní nic. Za den dohromady tak jednu lžičku toho, co mu nabízím. Kojí se, říkají že to stačí, tam doufám, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí