10 měsíční nemá zuby, ale chce kousky. Poraďte co
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Rezii dávám klidně půlku oloupaného jablka, mladej to dásněma pěkně ohobluje a vydrží mu to na dlouho
Občas mu dám do misky i brambory uvařené na kostky ať si je zpracuje jak chce
(většinou když my jíme, on chce taky
byť jíme hned po něm
) půl krajíčku chleba, rohlík je na prd, ten se naslintá a splácne ![]()
Jen je potřeba mít dítě na dohled ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K9Girl píše:
Když užužlá důchodce bez zubů řízek, zvládne to i dítěsíťku sem zažila u synovce, tenkrát se mi to zdálo jako fajn vynález pro děti s postižením apod., až později sem zjistila, že to je určeno pro zdravý děti…
tak tak ![]()
no ta síťka to je vynález
… tímhle stylem pak snad děcko nebude jíst/kousat nikdy
Dle mě ouplná zbytečnost. Stejně jako se musí naučit samo slézt na zem když si stoupne, tak se musí naučit jíst.
Jinak já mu chvíli mixovala stravu, pak jsem třeba zeleninu rozmixovala a do toho brambory jen rozmačkala vidličkou aby měl kousky a moc si na mix nezvykal
Te´d už mu to jen rozmačkám vidličkou. Je mu 8,5 měs.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jalemina Moje slova…
síťka na ovoce, helmička když si stoupá aby ho nebolelo spadnutí a spousta dalších vynálezů mi vůbec nejde do hlavy a říkám si, jak sem se mohla dožít dospělosti když sem spadla z kuchyňský linky na hlavu, žužlala ovoce bez síťky apod…:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K9Girl Vidím to stejně:) žádný síťky ani helmičky nebudou. Ale překvapily jste mě s tím že na to zuby v podstatě nemaj vliv…myslela jsem že jsou na kousání:D a že až budou aspoň dva, pude to líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit