10. výročí svatby - jak oslavit

26747
24.4.19 15:14

@robinka já nevím ti kamarádi čoveče :think: si místo placení žranice a pití pro 20 lidí udělejte krásnou dovolenou ve 4 a jeden večer snězte dort s desítkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
24.4.19 15:18

Že jako když ostatní svatbu, tak vy musíte taky? Mě to přijde divný dělat z výročí svatby nějakou párty, to se přece slaví ve dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
24.4.19 15:18

Naopak by dala děti někam na hlídání a udělala si krásný večer ve dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
24.4.19 15:20

My jezdíme každý výročí někam po Evropě třeba na 4-5 dní. Samozřejmě je pěkné, že vám to funguje po 10 letech, ale zas tak vysoké číslo na nějaký veřejný oslavy mi to nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
24.4.19 15:24

My jsme na desáté výročí svatby normálně zapomněli. Svorně oba dva :). Jinak bych to spíš než veřejně oslavila nějakým víkendem ve dvou, při aktivitě, kterou máte oba rádi.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
24.4.19 15:31

My každé roční výročí jdeme na drahou večeři do restaurace s výhledem na město. Pokud toužíš po večírku, co udělat párty pro nejbližší podle vašeho vkusu? Tj grilovačka, bar, restaurace, co vám vyhovuje… Nebo jeďte do spa, to by se líbilo mně :)

• Citovat
  • Upravit
53518
24.4.19 15:48
@robinka píše:
Ahoj. Za pár týdnů to bude deset let od nasi svatby. A to už si zaslouží odměnu. :) Postavili jsme dům, „pořídili si“ dve krasne, sikovne deti. :srdce: Jeste nikdy jsme výročí neslavili, jen si vždy max. popřáli, dali pusu. Kolem nás ted spousta lidi jede 2. kolo, vyrojilo se ted za poslední měsíc asi 5 svateb (vetsinou tedy druhých manzelstvi). Tak jsem si rikala, ze by to taky chtelo připomenout nejen sobe, ale i nejbližšímu okoli, ze uz jsme spolu dlouhých :) 10 let. Chtela bych uspořádat pro par příbuzných nejakou party, trochu aby i naše deti, které tehdy ještě nebyly, ale teď už maji rozum, u toho byly. Ale na obnovení manželského slibu je to ještě brzy, ne? Někdo nějaký mily tip?? Díky.

Dala bych hlídat děti a jela někam jen ve dvou. Obnova sňatku po 10 letech je trošku brzo :roll: Počkej na zlatou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
24.4.19 19:53

Teď slavíme 10 let, co jsme spolu (manželé rok) a nijak to nehrotíme. Jdeme do kina, pak na véču :) Původně jsme měli jet na wellness, z toho sešlo, ale nevadí nám to. Hlídání máme zařízené :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
24.4.19 23:32

Však to můžete pojmout jako oslavu, proč by ne. Je to jako narozeniny, někdo je neslaví vůbec, někdo jen s úzkou rodinou, jiný dělá rodinnou oslavu i pro tetky - ani jedno není špatně, prostě dle preferencí, takže bych se nenechala tady „zprudit“ radami, ať jdete na večeři, když evidentně chcete rodinnou oslavu ;)

Počasí vypadá, že bude skvělé, úplně to svádí k tomu, sezvat rodinu a přátele a udělat si větší, uvolněnou oslavu čehokoliv. Za mě super záminka, pokud člověk rád slaví v širším okruhu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
19.2.20 10:00

Ahoj, rada bych obnovila téma. Mám tušení, ze manzel mi chce koupit k výročí dar. A ja nemam moc nápad, normálně to neslavime, me to prijde jako kterykoliv jiny den. Ale nechci se citit jako trubka, ze by to vypadalo, ze jsem zapomněla :roll:
Hlidani nepřipadá v úvahu. Veškeré výlety, kina a večeře jsou zapomenuté. Manžel by mel spoustu přání na darky, ale rozhodne to neni v našich finančních možnostech. Jinak
Nemáte nápad co udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
19.2.20 10:02

@xjuklickova Třeba mu upečte dort a udělejte výbornou večeři. A na noc dát dětem dithiaden ať pořádně spí (vtip).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
19.2.20 10:14

@Heivka tak to jedině rohipnol, nebot na dithiaden jsou zvyklé, maji ho v medikaci dost často :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
19.2.20 10:20

Na minulé výročí jsem koupila manželovi drahé víno ročníku naší svatby. Přišel domů, já ho čekala s dobrou večeří a vínem v ruce. Mrkl na mě a s úsměvem říká: To je za minulou noc? :lol: Uplně na výročí zapomněl. Ale musím podotknout že jsem se nehroutila. Starostí má nad hlavu a sekretářka mu to holt nepřipomněla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
19.2.20 10:37

@xjuklickova my s manželem slavíme výročí svatby takhle, do 15. roku má každá nějaké označení a podle toho druhému sháníme dáreček. Desátá je cínová, tak se podívej, co pěkného se dá s cínu sehnat ;) nebo třeba vstupenku na výstavu takových věcí a podobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
19.2.20 10:39

Bych to oslavila nejakou dovcou, prodlouzenym vikendem. S detmi nebo bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný