10 měsíční dítě pád v postýlce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
21.12.14 21:56

@kessi22 no, jedna je i vzadu na hlavičce(a pak i na bocích), ale ta už bude v 10m srostlá.

@Maakovicka13 fakt se neboj'! nic to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.14 21:57

Teď jsem koukala a má to pořád červené s tím otokem :,(.No budu kontrolovat. Snad to nic nebude. Ale nastane mi peklo, hlavně ráno, budu mít strach, aby zase naspadla, jak se to naučila potvůrka, bude to nyní pořád dělat. Dokud nebude stát jistě, ale zatím má ty nožky při tom stoji jak žížalka, zbuchne hned. A to jsem měla doposud postýlku jako jediné bezpečné místo, kde ji chvíli nechat, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
21.12.14 22:01

@Maakovicka13 neboj, ona nebude dělat něco, co jí hodně bolí. Zkusila to, věřím, že z toho nebyla nadšená. Určitě to nebude dělat schválně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16392
21.12.14 22:02

@Maakovicka13 Kdyz si myslis, ze to byla fakt velka rana, ale na pohotovost nechces jet, tak muzes budit po trech hodinach. Musi na tebe koukat, zaroven zkontrolujes, jestli jsou stejne zornice a zase uspat. V pripade, ze nejde vzbudit nebo zvraci, jedes do nemocnice.
Takove pady si kazde dite prozije. Muzes tu tyc omotat nejakym plysovym hadem nebo rucnikem, ale treba se jeste prasti a mozna uz bude vedet, ze se nema poustet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.14 22:02

No právě že to dělala celou dobu po tom pádu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.14 22:04

Mám tam po celé délce ty mantinely, ale jsou na prd, když je postýlka nastavená na spodní polohu, nedrží tam a jsou shrnuté dole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.12.14 22:05

@Maakovicka13 hele promin, ale co budeš dělat, až se bude ucit chodit??? vis kolikrát se někde majzne nebo na tu hlavu padne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.12.14 22:06

Já vím…ale vyděsila mne ta boule a červený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
21.12.14 22:07

@Maakovicka13 no jo, ale to je normální. Ty taky máš červený když se praštíš ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16392
21.12.14 22:09

Zitra bude vedet, ze to je au. Az bude tapat, tak bude padat jeste ke vsemu na tvrdou podlahu. Jestli te to stresuje, muzes prozatim vymenit postylku za cestovni a na par dni ji mit tam, nez posili a udrzi se. Ale stejne si bude muset uvedomit, ze postel boli a ze se nema poustet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.12.14 22:29

Dám ti příklad. Je pravda že moje dcera měla dva roky. A hrála si na honěnou a utíkala ke hřbitovní betonové zdi kde jsou tůje a utíkala a hlavou narazila do toho betonu až to zadunělo. A vpohodě. Měla 8m spadla s 25beton schodu nic se nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1207
21.12.14 22:29

Klid, nejoblíbenější hra syna byla stoupat si v postýlce a schválně padat na záda. Dělal to od 7 měsíců až do nedávna a i když to občas byly pořádný rány do hlavy, vždycky se tomu akorát děsně smál :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
21.12.14 22:46
@Maakovicka13 píše:
A nevadí že se bouchla dozadu na hlavu, jakoby tam, kde se na středu zezadu dělí vlasy tokolečko…není tam nějaká ta fontanela nebo něco…

podle toho, jak to popisuješ, na fontanelu určitě ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
21.12.14 23:06

@Maakovicka13 TAK JI UDELEJ MANTINEL ZE VSECH STRAN Z MOLITANU :) TAKY JSEM SI USILA :)sry za caps.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
21.12.14 23:11

Můj maly 16 m- taky vypadá, jako kdybych ho tyrala.. na hlave ma ted minimalne tri boule, minuly tyden trefil case v predsini, co nam dala znama na opraveni… tak tak, ze to nebylo oko, asi centimetr nad okem k nosu mel dulek a monokla jak blazen.. skrabla ho kocka, nedal ji pokoj, dvakrat zasycela utekl z revem a pak ji stejne stahnul ze krinky za ocas.. neustale se honi po byte s dcerou, jenze jeho schopnosti odpoidaji tak 3 promile a trefuje futra, skrinky a nebo jednoduse pada…, zakopava a klouze.. leze vsude, kde muze.. nejoblibenejsi na zidli, na stul a po hlave dolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák