11 dní zpožděna ms

19.8.20 07:00

11 dní zpožděna ms

Ahoj holky,
Mám již 11 dni zpoždění a já strasne doufám abych byla těhotná, nechci ale být zklamaná, protože moje menstruace je často nepravidelna a třeba 2-3 do roka mám zpoždění třeba i 14 dnů, přesto pořád doufám že by se konečně mohlo zadarit. Testy jsem si nedělala. Naposledy nekdy před rokem jsem si Tehotenske testy delala 1 byl slabší, na druhém byla jasná druhá čárka. To jsem skákala radostí a objednala jsem se ke své doktorce s hotovou věci. O to větší a bolestivejsi zklamání přišlo že těhotná nejsem. Takže testy si dělat teď nechci a raději jsem se objednala na gyndu. Holky, přiznám se že se v tom moc nevýznam. Nevíte zhruba v jakém bych měla být asi tak týdnu? Ms jsem měla dostat pred 11 dny tedy 11.7. A ovulaci nekdy v rozmezí 25-29.7
A dále by mě zajímalo, kdyby se skutečně jednalo o těhotenství, zda by uz něco bylo na ultrazvuku vidět?
Jsou to teď strašné nervy, dlouho se snažíme a doposud marně. Každý den hlidam jestli jsem už nezačala krvacet. Přála bych si aby se jednalo o těhotenství, ale nechci být pak zklamaná, takže si říkám že mám nejspíš zase jen zpoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19983
19.8.20 07:04

@Martina Číža objednat se na gynekologii bylo naprosto k ničemu. V jakém tt jsi? V žádném. Udělej si test a pak, pokud bude pozitivní si to spočítej na netu. Zadává se první den poslední proběhnute ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.20 07:07

@lachtanice86 objednat se na gynekologii bylo dle mého nazoru nejlepší. Jen tam mi můžou případně těhotenství potvrdit. Jinak ale děkuji, nevěděla jsem jak se to přesně počítá

Příspěvek upraven 19.08.20 v 07:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
19.8.20 07:07

Kdyz jsem byla tehotna, test mi to ukazal strasne brzy ty dve carky. A to byl jen obycejny za par kacek. A hlavne jsem nemela takove ty premenstruacni priznaky, proste pocit jakoby zadna menstruace prijit nemela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.20 07:10

@Desgreze to ja jsem si pred rokem koupila rekla bych docela drahý těhotensky test, té radosti kdyz na obouch byly 2 carky, ale pak mi na gynekologii potvrdili že těhotná nejsem. Takže příští týden, pokud to tedy ještě nedostanu, jsem objednana na gyndu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
19.8.20 07:15
@Martina Číža píše:
@lachtanice86 objednat se na gynekologii bylo dle mého nazoru nejlepší. Jen tam mi můžou případně těhotenství potvrdit. Jinak ale děkuji, nevěděla jsem jak se to přesně počítáPříspěvek upraven 19.08.20 v 07:11

Ale oni tam takto brzo stejně nic nemůžou vidět :nevim: zajdi si do nemocnice na krev. Tam tě beztak pošle i gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.20 07:19

@BeNiPe skoda, marně jsem doufala ze uz by něco mohlo být vidět. 😁 pravda, i na posledy jsem byla poslana na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
19.8.20 07:35
@Martina Číža píše:
@lachtanice86 objednat se na gynekologii bylo dle mého nazoru nejlepší. Jen tam mi můžou případně těhotenství potvrdit. Jinak ale děkuji, nevěděla jsem jak se to přesně počítáPříspěvek upraven 19.08.20 v 07:11

Nesmysl. Ani na gynekologii nic nepoznaji. Takhle brzy fakt ne. Zajdi si na krev jako samoplatce a mas jasno.

A jako objednat se na gynekologii místo toho aby sis udělala test, to je úlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
19.8.20 07:40

Co si nejdřív udělat test a podle toho se případně objednat na gynekologii? Pokud máš nějaké problémy s testováním, zajdi si jako samoplátce na krev…na gyndě stejně nic neuvidí a ty se zbytečně akorát vystresneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí