11měsíců...stále padá, je to normální?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1604
24.5.08 21:20

11měsíců...stále padá, je to normální?

ahoj maminy,
mám jeden takový dotázek :roll: chci se zeptat, zda je normální, že nám naše holčička pořád padá. je jí 11 měsíců, sedá si už hodně dlouho, leze cca 2 měsíce, 1,5 měsíce si stoupá, dělá krůčky podél nábytku, sama ještě nechodí. ALE je k nezastavení, takový všetečný broučínek. no a tak se stává, že za den několikrát spadne. buď ze stoje, nebo i ze sedu (normálně sedí, udělá nějakej rychlej pohyb a žuch). navíc vždycky tak, že se bouchne zezadu do hlavy a nebo spadne do strany. třeba se zapomene chytit, nebo si zamotá nohy apod. a ještě navíc vždycky následuje řev. tak nevim. buď to není normální, nebo nejsem normální já, že mi to přijde nenormální :lol:

tak mi prosím řekněte, jestli vaši miláčkové taky padají, nebo je naše mařenka turbo motovidlo 8O ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17865
24.5.08 21:26

Taky padáme, zvláště Zuzanka, to je takový uzlíček bulíček, i když jinak je šikulka :D Připrav se na to, že padací období ještě nějaký čásek potrvá, až začnou sami chodit a hlavně lízt do vyšších poloh :lol: Můj manža nosil v tomto období na hlavě čelenku s gumovými nárazníky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
24.5.08 21:59

To je naprosto normální!My začali lézt pozdě a taky padali.A padáme stále. :lol: R. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
24.5.08 23:45

Klídek padat bude ještě dlouho…jenom by bylo dobrý aby padala na zadek…tak držím palce at na to brzo příjde! I padat se holt musí naučit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
25.5.08 13:49

Mému synovi budou za měsíc 2 roky a padá pořád ještě teď. Začalo to v 10 měsících s vstáváním, jenže to padal pořád a většinou na hlavu :( (musela jsem mu koupit helmu - hlavně do postýlky a do ohrádky, protože tam pořád padal hlavou na šprušle, taky padal ze sedu, protože se všelijak vrtěl). Je to strašný divoch, při běhání (on nechodí pomalu, jen běhá) je schopný za 5 minut 10× spadnout, protože dělá blbosti (motá nohama, pořád se vrtí, běží se skrčenýma nohama, nebo u toho ještě šmajdá - pak zakopne o vlastní nohy a je to …) - a hlavně NEKOUKÁ, KAM JDE :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
25.5.08 19:19

děkuju MOC za uklidnění, že v tom nejsme samy. ta helma mi přijde taky šílená, ale když je to tak moc špatný, jako např klučík DEIMOSKY, tak jde všechno stranou, a hlavní je bezpečnost. mařenka právě taky padá na hlavu, prostě to na tom zadku nezabrzdí, přitom si na něj umí ze stoje hezky sednout. za zadkem jí pořád nestojím, to bych se a) zbláznila b) nic bych neudělala c) si myslim, že to taky neni dobrý, zvykla by si, že jsem pořád u ní a nikdy by se padat nenaučila. takže jak říkala LEEA, hlavně, aby ti naši miláčkové uměli padat bezpečně! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák