Přilba na kolo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
7.5.08 19:10

Přilba na kolo

Hledala jsem podobné téma někde jinde, ale bohužel. Chtěla bych apelovat na všechny maminky, aby daly pozor zda jejich dítko má přilbu když jede na kole. Bydlíme ve městě v domku a přes zahrádku nám teče potůček. Byla u nás kamarádka se synem a mlaďas se rozjel z kopečka a neubrzdil ani nezatočil a napálil to i s kolem do potoka. Vypadalo to tak strašně že sem myslela že je po něm, hlavou přistál na kamenech kterými je vystužen břeh potoka. Ta přilba co měl na hlavě mu zachránila život. Synovi jsem oznámila že ho nechci bez přilby ani vidět i když to kolo jenom potlačí. Bylo to tak děsný že jsem si tu přilbu dneska koupila taky. Prosím vás všechny aby jste na to dohlédly, neberte to jako rozkaz (nemám na to právo) ale já se z toho klepu ještě dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
7.5.08 19:25

Ahoj Jirro,

dobré upozornění. Podepisuju se pod něj.
Zrovna dneska se synek(3r) pěkně vymlátil na kole a nebýt přilby, tak to jeho hlava šeredně odnesla. Takhle má jenom trošku poškrábanou přilbu a odřené koleno.
Bez přilby ho nenechám ani popojíždět, musí ji mít VŽDY, když sedí na kole. On už to má tak zafixované, že po obléknutí dodává:„Ještě helmu, maminko.“
Mmch. minulý týden jsme si jí pořídili i já s manželem. Na hlavě jí téměř necítíme a aspoň nemusíme řešit pokrývku hlavy při cyklistice. Ze svého okolí znám několik případů, kdy přilba zachránila život a naopak jeden, kdy absence helmy způsobila smrt.....

nepřihlášená Eva

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.5.08 20:20

Ahoj, taky se přidávám a ještě info - VZP přidává na cyklopomůcky( helmy, chrániče a pod) 500 Kč na každé dítě.

• Citovat
  • Upravit
28414
7.5.08 22:32

Ahoj, taky se přimlouvám za helmy, malej na kolo bez helmy nesmí a už si to sám hlídá :o Má myslím velmi kvalitní, ne žádnou skořápku za tři stovky. Před těmahle helmama mě v cykloprodejně taky varovali, helma spíš ublíží. Takže kvalitnější prosím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
8.5.08 09:15

Je pravda že když bych pořizovala přilbu pro prcka tak na peníze koukat nebudu, ale přilba za tři stovky poslouží uplně stejně dobře jako přilba za 1500,– Ono totiž je to někdy krásný trik prodejců…aby si samozřejmě co nejvíce vydělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
8.5.08 20:34

To si nemyslím. Podívej se na ty skořápky za 300 ,– a za 1000,–. Mají jiný vztužení, tvar, plnost…Je toho dost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
8.3.13 23:35

Ahoj, chceme koupit přilbu na kolo (koloodrážedlo) a chtěla bych se zeptat, co sledovat, případně jakou máte (a za jakou cenu) :) díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
8.3.13 23:50

@janica252 máme uvex, poradili v cykloobchodě. Několik různých s řevem vyzkoušel a ochotný prodavač poradil. Stála myslím něco kolem 500, ale byla v akci.

• Citovat
  • Upravit
101450
9.3.13 09:28

@janica252 Máme to za 350,– z Lidlu a zpracováním se vyrovná spoustě podstatně dražších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
9.3.13 11:19

Ahoj, my ji zrovna dnes koupili, v cyklo prodejne na doporuceni prodavace, stala 599 kc, http://helmy-cyklistika.heureka.cz/…deo/galerie/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák