Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, našla jsem tady podobnou otázku v únoru, ale už tady nebylo rozluštění. Takže u nás dnes odpoledne mi malej nejspíš taky snědl jeden cca 0,5 mm dlouhý, ale ostrý šroubek, já volala na dětskou pohotovost, tam mne odkázali na chirurgii, doktor mne uklidnil, že do zítra by to mělo snad vyjít, ale nevím - jednak vůbec nevím, jestli ho snědl, ale nikde prostě není a taky nevím, aby se mu tam nějak nezadrhl, je fakt dost ostrý.
Byla jste na tom některá podobně a jak to dopadlo? Díky, mám fakt docela strach
hoj, tak zkus zajed do nem. ať malého prohlídnou třeba ultrazvukem nebo tak, jestli se to dá .. ???. Jinak šroubek se mohl zatoulat kamkoliv .. oni jsou ti prckové mistři v maskování. Já kolikrát hledám větší věci než šroubek … takže třeba se někde válí a ty o něm nevíš, nebo jsi ho v zápalu hledání a strachu prostě přehlídla. Ale určo malího hlídej …
syn snědl ulomenej hrot plastové vidličky, ten není vidět ani na RTG. Doporučili jíst kapustu, zelí, brambory, chleba. Vyšlo to ven. Anežce jsme našli v puse 3 cm dlouhej vrut a valili na chirurgii jestli nějakej nesnědla, udělali rentgen a byla tam kulatá podložka, taky vyšla ven. Ješte říkali, že pokud by nastali jakýkoli potíže (bolest bříška, zvracení, …) máme hned přijít. Tak držím palce, aby vše dobře dopadlo.
Příspěvek upraven 13.02.12 v 20:37
ahoj, tak doufam ze vse dobre dopadlo. jenom jsem chtela rict, my jsme meli podezreni ze maly spolkl kancelarskou sponku, ale takovou tu co se dava do sesivacky, s otevrenymi temi spicatymi konci. tak jsme byli u doktora a ten nam rekl, ze mame maleho sledovat kdyby mel nejake bolesti, ale ze je to nepravdepodobne,protoze telo si tyhle ostre veci OBRATI ve strevech tak, ze jdou neostrym koncem napred.