Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
stalo se mi něco podobného malý taky žuchl ze schodů a to ho hlídal tatínek
no ale my těch schodů nemáme tolik.no plakal hrozně moc,ale jak píšeš za dvě minuty lítal a ani nevěděl že spadl.k doktorce jsme nešli a tak věřím,že je všechno v pořádku.myslím,že ty děti jsou docela odolné Lucie
kdyby mu něco bylo určitě by se choval nějka jinak - nepřirozeně
Ahojky,
tak malý spadl z peřináče,byla to pecka jako blázen,navíc asi v 11 v noci,takže jsem ho pak nedala hodinu spát(na radu kamarádek) a pozorovala,byl ok,jen boule na hlavě.Takže si myslím,že by se ten pád nějak projevil,že by začal zvracet apod,kdyby měl otřes mozku. Tím pádem si myslím,že je všechno v pořádku! ![]()
Jejda, tak to jste mě holky uklidnily. Malej sice pár těch boulí už měl, ale toto mě fakt vyděsilo. Ale taky si myslím, že je až moc v pohodě na to, aby mu něco bylo. Tak doufám, že vše O.K. Jo, dětičky jsou radosti, ale i starosti. Zdraví Martina
ahojky,
mne prcek kolem 16mes? skocil v panelaku 8schodu.Proste se odrazil a skocil.Nic platne,ze jsem byla vedle neho…
Byl teda obleceny na ven(bunda,tluste kalhoty,tlusta cepice),byla zima a on na sobe nemel ani nejmensi modrinku,za dve minuty bez place a s usmevem,ja vystrasena k smrti.
Kaskader je to porad,neustale odreniny,modriny,krev…ale schody uz si neskoci ![]()
Malo padu preje
Any
Už je to dva dny, píšeš že je vše v normálu takže je zřejmě vše OK…
Malá dneska blbla na gauči a vrhla se střemhlav na zem, spadla tak blbě, že si urazila kus přední jedničky, řvala pak asi půl hodiny jako pominutá, ale žádnou bouli nikde nemá. A to jsem se jen na chvilku otočila, já bych se neviděla, vyčítám si strašně , že jsem ji neuhlídala. Al, běhala, taky si pak normálně hrála, tak snad bude všecko v pořádku.
Úplná klasika, taky mi dcera spadla ze schodů, přímo přede mnou. Naštěstí se děti dobře hojí, to já když si vymknula kotník, boleoo to jak čert a furt nehctěl slézt otok. Nebýt naší lékarnice, co mi doporučila jeden rostlinný přípravek, curenzym, tak snad kulhám doteď!
Ahoj, mám podobný problém. Zrovna dnes mi malá spadla ze dvou schodů(dlažba).Řev taky jen chvílku, ale asi za půl hodiny se udělalo takové krvavé v koutku oka blíž k nosu.Tak nevím jestli mám jít k doktorovi, ale asi tam skočím. ![]()
Zdravím všechny, jsem tu poprvé, donutila mě k tomu okolnost, která se stala před dvěma dny. Můj 14měsíční syn sletěl u známých ze schodů. Sice tam byla bezpečnostní brnka a zavřená, takže jsme ho zas tak nehlídali, jenže naše dítě je velmi živé, branku si záhadným způsobem otevřel ( asi moc bezepečnostní ení) a vzal najednou asi 14 schodů. Naštěstí schody jsou dřevěné, bez hran a ještě na nich jsou koberečky. Když jsme ho dole našli, seděl, břečel, byl kouslý do rtu, ale jinak nikde nic. Celého jsme ho prohlédli, vším hýbal, nikde dodnes žádná modřina ani boule na hlavě, ani žádné zarudlé místečko - nechápu. Tak jsem ho sledovala. Dvě minuty po pádu běhal a smál se. Žádné příznaky zranění nemá - zorničky OK, jí, směje se, běhá, spí, tak snad doufám OK. U doktora jsme nebyli, ale nevím. Co vy na to?