Opařený čajem...!!!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
206
5.11.07 15:07

Opařený čajem...!!!!

Ahojte maminky, dneska na sebe náš malý svišť strhl z linky hrnek horkého čaje :cry: !!!! Byli jsme hned u doktorky a na chirurgii a má spálený krček, kde má i puchýř, jak tam měl bodýčko a spodek bradičky až k pusince. Ani si nedovedete představit, jaké mám výčitky svědomí a pořád si dávám otázky, co by se stalo kdyby…? Kdybych se na něj podívala dřív… Kdybych se radši ani neotáčela… Kdybych … Nemůžu se zbavit pocitu, že jako matka jsem naprosto selhala, když si nedokážu uhlídat 19ti měsíční dítko. Že jsem nezodpovědná… No prostě strašná! Jestli tam bude mít nějakou jizvu, tak si to v životě neodpustím!!!! Maličký teď spinká a já tu bulím (pozdě) a ani vlastně vůbec nevím, proč Vám to tady píšu. Asi se z toho prostě potřebuji vypsat … Snad mě za to neodsoudíte i když si to určitě zasloužím!!!!!!!!!
Mějte se všechny krásně a doufám, že Vy žádný takový zážitek nezažijete a že budete lepšími mámami než jsem já..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
5.11.07 15:30

Ulmiku, určitě jsi dobrá máma, neboj. Nehody se stávají a kdož jsi bez viny hoď kamenem.

Hlavní je, že se nestalo něco vážnějšího. A myslím, že pro nás ostatní je to varování, že stát se může ledasco…

Nám se letos na jaře popálila dvouletá Pepi - běžela po terase, nějak se zamotala a spálila si o gril tvářičku a hřbety ručiček… Bylo to jen povrchové, ale taky jsme se ptali, jak se to mohlo stát…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.11.07 15:34

Ahoj Ulmik,
Urcite nejsi spatna mama!To by jsi nemela vycitky!!!Nekdy je tezke uhlidat ditko.Vim o cem mluvim.Me malej zas spadl z gauce a sedela jsem u nej a byla to vterina a nestacila jsem ho chytit.Taky jsem mela vycitky.To jsou snad ty nejhorsi vycitky kdyz jde o vlastni deti.Doufam, ze tvuj malej bude v poradku.Kdyby to bylo horsi urcite by nebyl doma!Petra

• Citovat
  • Upravit
28414
5.11.07 15:39

Ulmiku, nejsi špatná máma. Nemělo by, ale stát se to může každému. Jak psala Lesi, naštěstí nic horšího, příště už budeš opatrnější. Mi máme taky každou chvíli něco, a měsíc zpátky si na sebe taky strhnul horký čaj. Naštěstí už nějakou chvíli stál a vychladl, ale horký byl. No, nebo předevčírem jsem nachytala VČAS mladýho, jak mi šlohnul HA Logest, jednu pilulku. Naštěstí ji měl v puse pár vteřin a nespolkl jí, byla ještě k použítí :roll:
Hlavně si nemysli, že jsi špatná máma, to jsou ty, které ubližují dětem úmyslně, to ty ne :wink: Hlavu vzhůru, a Pavlíkovi ať se to brzy zahojí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
5.11.07 15:41

Ahoj Ulmik,

vim, jak ti je. Precti si tento clanek: https://www.emimino.cz/…s/story/5404. Mozna z nej taky poznas, jak jsem se hrozne citila. Ver mi ale, ze to oba dva brzo preboli a navzdycky uz si budes davat vetsi pozor nez ty, kterym se nic nestalo. Ja jsem chvilemi dokonce az hystericka :-)
Drzim palecky, at je to brzo v poradku. A ono bude, ver mi ! Nase mala si to vubec nepamatuje. Dokonce to nepoznava ani na fotkach, kde ma rucicky ve facich a to je mela asi mesic. Ja mam sice pocit, ze ma ted dlane nachylnejsi na citeni tepla a zimy, ale jinak je to vsechno uplne OK.
A u vas bude taky, neboj!

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
5.11.07 15:42

Ulmi, nejsi špatná matka!!!! Nevyčítej si to, nic tim nespravíš a akorát se budeš trápit. Raduj se z toho, že se nestalo nic horšího. Malokdo jsme odchovali děti bez nehody…
Mně Klárka zase spadla ve vaně a rozsekla si bradu na 3 stehy…
Jestli tě uklidním, tak já jsem na sebe strhla celou konvici vřelého čaje, opařila jsem si stehno a měla jsem tam několik velkých puchýřů. Není tam vůbec nic vidět, nezůstala žádná jizvička. Neboj, bude to v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
5.11.07 15:54
makina píše:
Malokdo jsme odchovali děti bez nehody…

Souhlas, a kdo to tvrdí, moc mu nevěřím.
Já jsem ve třech letech vyběhla po schodech na kurník :lol: , protože mě sestřenka o rok starší honila s kopřivou, a ze schodů ke kurníku byla plaňka, asi 2 metry nad zemí. Samozřejmě jsem na ní vběhla a zbuchla na hlavu. Měla jsem otřez mozku a byla jsem několik minut v bezvědomí. Ještě musím dodat že byla zabijačka, takže honička :roll:
No a taky ve třech letech jsem se našim ztratila v Lounech, hledala mě městská policie, státní, vojenská a vojáci, co kvůli mě museli přerušit nácvik přísahy :lol: :lol: :lol: Nakonec mě našli pomocí cikánů, jak si s jejich dětma hraju před vchodem do paneláku a přetahuju se o drát přes zábradlí :lol: :lol: :lol:
Tak to bylo něco pro odlehčení :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
5.11.07 16:08

Špatná matka by nelitovala! Já skoro ořvu i každou rýmu s tím, že jsem ho určitě špatně oblíkla, přikryla atd… Je mi vás obou líto, ale určitě se z toho oba bez újmy dostanete.
Bosorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
5.11.07 16:08
janinkaz píše:
makina píše:
Malokdo jsme odchovali děti bez nehody…
No a taky ve třech letech jsem se našim ztratila v Lounech, hledala mě městská policie, státní, vojenská a vojáci, co kvůli mě museli přerušit nácvik přísahy :lol: :lol: :lol: Nakonec mě našli pomocí cikánů, jak si s jejich dětma hraju před vchodem do paneláku a přetahuju se o drát přes zábradlí :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tomu jsme se s manželem upřímně zasmáli :lol: , i když vašim tehdy do smíchu moc nebylo, že?
Já jsem se zase jako roční prcek topila v jímce na odpadní vodu, mamka věšela prádlo a najednou mě vidí, jak bezvládně ležím na hladině. Drželi mě pak za nohy hlavou dolů, vytřepávali ze mě vodu a babička dostala nervový záchvat :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
5.11.07 16:14
makina píše: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tomu jsme se s manželem upřímně zasmáli :lol: , i když vašim tehdy do smíchu moc nebylo, že?

No, to né, jeden házel na druhého kdo vlastně tu holku měl hlídat. Naštěstí mě našli, jinak se ještě dneska někde tahám o drát :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
5.11.07 21:27

Strašně moc Vám všem děkuji, malý už je veselejší, jenom ten fáč, co má na krčku vůbec nedrží a navíc prcek strašně slintá a padá mu tam všechno jídlo co jí, tak místo čtvrtku půjdem na převaz hned zítra ráno… Jinak náš malý je strašný divočák a každou chvíli máme nějakou bouli nebo šrám. Ne, že by byl tak nemotorný a tak padal, ale je hrozně mrštný a navíc strašný „spařák“ a je strašně zvědavý. Jenom si pořád vyčítám, že v podvědomí mám pořád: „hlavně dávej pozor na horké věci a na tom, kam leze…“, jenom nevím, jak se to stalo, ale dnes jsem dala hrnek o pár centimetrů blíž ke kraji a bylo to!!!

Ještě jednou moc Vám všem děkuji za trochu útěchy, i když moje výčitky to nezmění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
5.11.07 21:35

edit

Příspěvek upraven 28.04.12 v 22:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
5.11.07 21:40

A pomůže ti jedině čas, ten zahojí Pavlíkovy rány a trošku obrousí výčitky tvého svědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
5.11.07 21:58

Nejsi jediná. My měli taky opravdu úspěšný týden. Na okně pěstujeme pro okrasu čilipapričky. Vítek na ně nikdy ani nesáhl. Před pár dny jsme je očesali a dali na místo do rohu na lince, kam nás pomalu ani nenapadne kouknout.
No a co se nestalo, Vítek hraje pořád hru na: „jako“. Jako něco má. No a chodil za mnou a jako, že má jahůdky. Ani jsem se nepodívala a říkala, „jo, máš jahůdky“.
No do pusy je nedal, ale prožmoulal si očí a celý obličej. Byla jsem kousek od něj a kdybych vnímala, nestalo by se to. Hrůza hrůz. Řev, jak když, ani to nejde popsat, hysterie, panika. Mě pálilo všechno, jak jsem ho držela, aby už si nešahal do očí. Jak to pálilo asi jeho.A divím se, že nemá fobii z vody a kapek do očí. Oči měl červené ještě druhý den. Navíc měl alergii na papriky. Teď naštěstí neměl reakci. Asi si umíš ppředstavit, do jakých všech míst jsem se posílala.

Jo a moje sestřenice - to jí bylo asi 5 let, když se vracela domů z venku a svlékala si bundu, lehla si při tom na kuchyňskou lavici. Jenže tam byla natažená šňůra od friťáku. Rozpáleného. V nemocnici byla asi měsíc. Má obrovskou jizvu a to naštěstí jen na hrudníku.

Katastrofy se stávají. Asi každý něco prošvihne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
6.11.07 01:10

musím na sebe prásknout, že můj 20 měsíční kluk, už má taky leccos za sebou, málem mi spadl z přebalováku - sehla jsem se pro něco co mi upadlo takže mi padl na záda a já ho tam zachytila (podmíněný reflex), bylo mu asi 6 měsíců, naučil se přelízat postýlku zrovna v době kdy jsem seděla na záchodě ( velká boule na čele, ale ten srdceryvný pláč asi nikdy nezapomenu), zakopl mi u kmotrů o obrubník a rozbil si tvářičku, naštěstí to nebylo na stehy, nejeli jsme ani na pohotovost, ale slabou jizvičku tam má o rozbitejch kolenách a podobně nemá ani cenu mluvit, Vítek začal chodit v jedenácti měsícíh, takže toho stihl opravdu hodně, naštěstí se mu zatím nestalo nic vážného (a doufám, že ani nestane, snad se mi to podaří uhlídat) jediná výhoda toho všeho je, že už si na sebe dává víc pozor a taky mu nemusím dvakrát opakovat, kam nesmí lézt, takže všem přeji, aby se jim nehody pokud možno nestávaly a když už se stanou, tak ať nemají vážné následky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák