Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Potřebuji poradit, mám srazeninu a teď poslední dva dny vždy večer před spaním lehce krvacim a jsou tam malý srazeniny ale po utreni je vše ok a dál nic netece.
Prášky žádný neberu. Nic mě nebolí.
Měla jste to některá z Vás? Musím se bát o miminko, když už jsem na konci třetího?
Děkuji moc ![]()
@Terezka89 a kdy jsi byla naposled na kontrole? Krvacis az ted? Urcite bych sla k doktorce a nechala se prekontrolovat. My nevime, kde mas hematom.
Minulý týden jsem byla na kontrole, doktor říkal že se to stává…není hned u mimca.
@Terezka89 tak drzim palce, at se pekne vstreba
a spinis az ted nebo uz u te minule kontroly?
Už u minule jen teď k tomu mám i ty srazeniny malé, ale to se uklidnuju tím že je to z toho utz.
Odpocivej, me se hematom vstrebal, sly se ze me taky kusy.
@Terezka89 tak hlavne odpocivej a setri se, vetsinou se vstrebaji
A mám mít strach o prcka nebo nemusím?
A co když se nevstrebaji?
Jestli neni hematon u nej, tak si myslim, ze to bude ok.
Mela jsem zakazany i sex. Proc by se nevstrebal? To je jak modrina, ale v deloze. Bud se taky vylouci nebo proste vstreba.
Nevím
vše je pro mě nově tak se ptám
snad bude vše ok, po screeningu budu zas klidnější
@Terezka89 casem se vstrebaji, kdyz budes odpocivat. No riziko je tam porad, nejen v prvnim trimestru, ale to i bez hematomu. Ja mam strach cele tehotenstvi, patri to k tomu. Mam dve kamaradky, mely obe hematomy a ted maji zdrava miminka:)
Děkuji za uklidnění
jsem z toho taková nějaká mimo, přítel už mě chtěl vést včera do nemocnice, což jsem odmítla. Nechci plasit, když vím že to musí ven a v podobě krve a srazeninek.