12. týden, syn mi sedl na břicho

2468
28.2.15 13:42

12 tyden, syn mi sedl na bricho

Ahojmaminky, jsem ve 12 týdnů.
Ležela jsem na zádech a zdrimla si. Najednou me probudil 2,5lety syn, sedl si na moje břicho, no spis jako by stal a spadl do sedu na me břicho. Nekrvacim jen břicho trochu po oliva ale to může ted byt i sugesce?
Docela to zabolelo. Beru momentálně léky kvůli hematomu, v úterý mi na kontrole doktor řekl ze se zmenšil ale stále tam je mám ted strach.
No každopádně myslím si ze miminko by melo byt chráněné jen se chci zeptat na vas názor.
Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12550
28.2.15 13:48

Ahojky, kdybys neměla problémy s hematomem, asi bych to neřešila, miminko je ještě hoooodně chráněné. Já v 17. týdnu slítla na kachličkách a spadla jsem na kýbl, praštila jsem se fest, na pohotovosti mi ale řekli, že i v tom týdnu je miminko ješště hodně chráněné. Jen s tím hematomem nevím, pro jistotu bych se nechala vyšetřit na pohotovosti…držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
28.2.15 13:48

Byla bych v klidu pokud se s tebou nic neděje a nic tě nebolí :kytka: miminko je dostatečné chráněné to se neboj zejména v tomto tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
28.2.15 13:49

@mayecka urcite je chranene… :hug: kolikrat mi kluk skocil na bricho a zatim je miminko take v poradku. Nejvice na me „skakal“ prave nez mi zacalo bricho rust a ja mu ne a ne vysvetlit, at po me neskace. Pak se mi uz povedlo mu vysvetlit, ze je tam miminko a prestal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
28.2.15 13:50

Miminko je hoodne chranene, bud v klidu.Jsem v 27.tydnu a muj starsi, dvoulety syn, mam stale tendence mi.na brise stat, rajtovat. Stale ho usmernuju, ale stoprocentne se tomu. ubranit od nej nejde…citi z bricha vetrelce a proste zarli uz na bricho, takze nekdy jsou ty jeho vypady fakt necekane. A vsechno mam stale v poradku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
28.2.15 13:51

S timhle na pohotovost opravdu nejezdi. Co by tam s tebou delali? Neboj, proti tomuto je miminko velmi dobre chranene.

• Citovat
  • Upravit
6578
28.2.15 13:51

Řekla bych, že to bude v pohodě. Syn mi v těhotenství taky věčně skákal po břichu a bylo všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
28.2.15 13:53

Moc vám děkuji jsem ted klidnější. Jen me to vylekalo bylo to dost necekane:-)
Moc děkuji všem jste zlate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
28.2.15 13:54

@trpaslinka To.je fajn, ze prestal. U nas cim vetsi bricho, tim vetsi „ofenziva vuci vetrelci“,to je nejlepsi pojmenovani nasi situace :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
28.2.15 13:58

@ptacak no, tak nasteseti u nas kluk na bricho neskakal proto, ze by tam bylo mimco, ale protoze proste se rad mazli a vzdy po me skocil a to doslova :D Na miminko zpocatku take reagoval „nechci miminko“ a absolutni nezajem, ale v posledni dobe uz obcas sam zahlasi, ze tam mam miminko a parkrat mi dokonce sam od sebe dal na brisko pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
28.2.15 14:04

@trpaslinka u nas lautr to samé…také nechce miminko, nebude mít rad miminko atd. Už mi s tím štve, akorát moc miminko nepusinkuje, spíš ho straší tak, že si"prdi " puškou na břicho a má z toho prcu

Zakladatelko byla bych v klidu, malej me občas taky bouchne, skočí, v noci kopne…a mimco v pořádku, to by fakt muselo být strasne velká rána a blba náhoda aby se něco stalo…

Já už jsem teď neustálé v defenzívě, protože ten můj je zbrklej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
28.2.15 14:04

@trpaslinka U nas podobne, byl zvykly blbnout a skakat ruzne.Co mu rikame, ze ma byt na miminko opatrny, vytaci ho to.Rano prijde, pomazli bricho, da na nej hracky, ze si miminkohraje, pusu atd. A kdyz se vzteka, tak vi zenejvic ublizi pres bricho, tak ho ma jako terc :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.15 14:26

Pokud jsi zcela v pořádku, nic se neděje a nemusíš to řešit.
Pokud máš ale léky, protože máš hematom a břicho tě bolí, zkus si pro svůj klid zavolat na pohotovost nebo porodnice a vysvětli jim co se stalo. Oni sami ti řeknou že je to v pořádku nebo ti řeknou, aby ses přijela ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.2.15 14:38
@mayecka píše:
Ahojmaminky, jsem ve 12 týdnů.
Ležela jsem na zádech a zdrimla si. Najednou me probudil 2,5lety syn, sedl si na moje břicho, no spis jako by stal a spadl do sedu na me břicho. Nekrvacim jen břicho trochu po oliva ale to může ted byt i sugesce?
Docela to zabolelo. Beru momentálně léky kvůli hematomu, v úterý mi na kontrole doktor řekl ze se zmenšil ale stále tam je mám ted strach.
No každopádně myslím si ze miminko by melo byt chráněné jen se chci zeptat na vas názor.
Děkuji moc

za normálně bych ti řekla klídek… vzhledem k lékům a hematomu radím zavolat si do špitálu na pohotovost at ti raději řeknou názor oni…
přikláním se k tomu, že to bude spíš v pořádku, ale jistota je jistota.. hematom je prostě zákeřná věc (taky jsem ho měla a vím co to je za nervy atd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.2.15 15:01

Neboj se, pokud nekrvácíš nebo něco vkloženě nenormálního, tak ve 12tt je ještě hodně dobře schované ;) Takových ran ještě bude :kytka:

Přinejhorším bych si zavolala na gyndu, co ti řeknou :kytka: ale určitě bych se hned nikam nehnala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí